M-am hotarat......adoptie (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Buna fetele, Andreiutzu face astazi 8 luni...9.1 kg si 73 cm..ne-a iesit juma si din al cincilea dintzisor ,ne-am luat si olitza dar stam pe ea cu tot cu pampers..ca sa avem unde sa facem nu? In rest ne tarim pe jos ca un soldatzel si tragem de tot ce apucam..zicem mama (dar mai demult)si multe altele.Am pus citeva pozici cu olitza...va pupam.

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Ina sa-ti traiasca feciorul .La multi ani!

Noi ne "laudam " cu renuntatul la unul din cele doua somnicuri ,motiv pentru care dupa ora 7 nu prea ne mai intelegem ,dar vedem noi cum rezolvam problema asta ,cu batutul din picioare ,iar cuvantul "nu" e cuvantul favorit .

Cerem pupici si vrem toata ziua sa ne "gadi -gadi " (gadilim ) ,sa ne alergam prin casa si sa mergem la "uti-uti "(la leagane) .Ne mai lipseste un canin si luam pauza apoi .Ne cataram pe unde se nimereste (spre groaza mea ) .Intr-un cuvant crestem .
Sper sa vina mai repede caldura sa ne mai intalnim si noi.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

E cam liniste pe-aici, nu mai sunt fete care au nelamuriri, intrebari, sperante, cautari? Sau azi e duminica, si azi se ia un respiro...
Patricia e tare rauta mai nou, eu zic ca e din cauza dintisorilor, nu sunt invatata cu ea asa, sper sa-i treaca repede! Vrea cate una alta pe care le arata poruncitor cu degetul, si daca nu i se da, se face iute ca un arc si incepe sa urle (glas a avut intotdeauna). Sper sa trecem cat mai iute si peste perioada asta, are un canin si unul care acum sparge gingiuta, de dormit nu mai doarme decat somnul de la 10-11 si apoi la 20 pica secerata...asta e , mai maraie peste noapte dar doarme pana dupa 7 dimineata...nu stiu cum faceti voi cu mancarea, dar eu mai mult de 3 mese mari nu pot sa-i dau, oare ajung? In cele 3 mese mananca f bine, dar poate ar trebui mai multe?
Va pup si va doresc primavara frumoasa si calduroasa de maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

La multi ani, Andrei, Alexandra si Stefanut! s-aveti parte de tot ce-i mai bun pe lume si sa-i faceti mereu mandri si fericiti pe parintii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

La multi ani Alexandra, Stefanut si Andrei; sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii si sa aveti parte de toata fericirea din lume! Sa va traiasca sanatosi si parintii pana la adanci batraneti!

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor! Ce frumos e afara! Vine primavara!

Nu stiu de ce dar simt ca va fi o de copii pe aici pe la noi!!!
Sigur foarte multe dintre noi(de ce nu chiar toate!)isi vor gasi puiutii in primavara asta !!!
O saptamina buna va doresc!
la toate fetele,la printi si printese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Multumim mult pentru urari . Suntem mari , deja vrem sa mergem singuri si pe strada , sa aratam ca sunteti baieti mari . Am primit multa cadouri frumoase . Maine punem pozici de la ,, chef" .A venit si primavara cu adevarat pentru ca asta sunt eu , primavara din viata parintilor mei .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

La multi ani, Stefanut !
Chiar daca cu putina intarziere, iti urez sanatate si bucurii tie, lui mami si lui tati.

daphnyie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

La multi ani Ale si Stefanut, sa cresteti mari sanatosi si cu noroc si sa-i bucurati pe parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

La Multi Ani sarbatoritilor!
Sa cresteti mari si frumosi si sa fiti sanatosi.

Ma risc din nou: sambata se anunta soare si 13 grade Celsius. Ce ziceti???

Pupici,

Flory 26+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput