mlm-afacerea ideala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

pe voi ce va motiveaza?

Mergi la inceput

se pare ca nu prea mai sunteti motivati...

sau va mai ganditi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sincera sa fiu, nu prea-nteleg unde vrei sa ajungi ... ce raspunsuri vrei sa obtii ... Ca vad ca ti-a raspuns ceva lume, dar nimeni nu ti-a spus la concret ...

Sa-ti dau eu un raspuns concret, ce m-a motivat pe mine: banul si posibilitatea (atractiva) de a-l castiga din munca altora. Ca de fapt asta e o afacere MLM, chiar daca multi se sfiesc s-o spuna: tu faci bani din vanzarile altora, ale celor de sub tine, din reteaua ta. Nu zice nimeni ca tu stai degeaba, dar cred ca la inceput multi isi inchipuie chestia asta si, sa recunoastem, e destul de motivant.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

eu sunt intr-un mlm si desi sunt la inceput ma motiveaza gandul ca daca se va extinde asa ca avon,oriflame,etc eu voi fi in primii membri inscrisi,ca lucrez cand vreau eu si cat vreau eu,nu am baremuri lunare,produsele sunt excelente
aaaaa si foarte important,lucrez in echipa cu oameni dragi mie,nu exista concurenta,invidii si alte rautati
cred ca e suficient..

pupici

Mergi la inceput

este foarte important sa poti face cea ce-ti place,cu cine iti place si daca iti place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Si eu am intrat intr-o afacere tip MLM, si subscriu la ce zice Cornelianeli. Sunt incantata de faptul ca afacerea este la inceput, ca pot castiga sume frumusele daca ma lupt cat de cat, si de ce nu, si inscrierea persoanelor de sub mine este tot o munca, de convingere si tot e munca. Dar important este ca, toti castigam, fiecare dupa cum se zbate. Adica, daca eu m-am zbatut si am reusit sa conving sa intre in retea o persoana care este foarte buna in a face comenzi sau in a inscrie, .....foarte bine, inseamna ca, va castiga si ea, dar si eu.....Aici este ideea interesanta, ca nimeni nu e invidios pe munca celuilalt:)))))), fiecare isi vede de treaba lui, ca sa castge cat mai mult
Eu, la fel, am inscris persoane dragi, in care am incredere ca vor merge bine mai departe, si de ce nu, daca va ,erge bine, ne va merge tuturor, asta e afacerea prietenilor....cel putin asa o gandesc.

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu n-am intrat in vreun MLM, nici nu m-a batut gandul - dar am prietene care sint de cativa ani distribuitoare, coordonatoare... etc Herbalife, Avon, Oriflame, etc.

Ce ma deranjeaza - si destul de tare - este "politica" lor: indiferent despre ce e vb., trebuie sa aduca la un moment dat in discutie prafurile si cosmeticalele alea.
Si au niste strategii de mkt .... daca le asculti, vindeca tot: de la cancer la depresii, si te fac din babatie nou nascut.
Si te cam saturi de propaganda la un moment dat!

Pina la urma, iesi la o cafea in oras cu mine sau iti faci jobu'?!
Ca mie mi s-ar parea penibil as amestec una cu alta.

sa nu mai zic de faptul ca un amic ne-a invitat la el, ne-am dus fericiti, pregatiti de kef - si peste cine am dat?!!!
Peste 2 neni intzepatzi, cu oalele lor Zepter!
De fapt, aia era "o demonstratie".
dar a omis sa ne spuna....

Elise

PS: si nici n-am vazut vreun distribuitor imbogatzit din asa ceva. Probabil reprezinta o solutie - dar pentru suplimentarea veniturilor in vremuri mai proaste, nu pentru a face avere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

elise,

n-au omis sa-ti spuna, asta e strategia. exact asa am patit noi cu niste fosti prieteni, ne-au invitat la un "gratar" impreuna cu niste colegi ai lor, noi ne-am prezentat in slapi si pantaloni scurti si am dat peste ditamai prezentarea in care ei erau la costume negre si nevestele lor cu rochii de matase si strasuri.
iar noi, ceilalti, ca niste amarati care ar fi trebuit sa fim impresionati de situatia lor "vadit superioara".

tin minte ca in timpul prezentarii s-a discutat despre atrasul prietenilor si de faptul ca daca nu ai raspuns pozitiv de la prieteni, e mai bine sa te debarasezi de ei.

eu am taiat-o scurt cu ei cand am vazut ca de a doua zi ne vorbea amicul de parca citea din manual. i-am spus ca l-au spalat aia pe creier, el a fost foarte ofensat si asa s-a terminat o amicitie pana atunci frumoasa.

compania era amway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

eu m-am inscris la amway...imi cumpar produse de la ei sunt deosebite...dar in nici un caz nu-mi spala nimeni creierul

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

si la Amway si la Herbalife am auzit ca se tin prezentari unde trebuie sa te ridici in picioare... sa aplauzi... sa slavesti produsu' si sa dai exemplul personal: sa spui ce fericit esti si ce bine iti merge... mai rau ca pe vremea lui impuscatu'!

chiar n-as putea sa fac asa ceva.

Elise

Mergi la inceput