a adopta un copil mai mare

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Ce bine ar fi daca toata lumea ar gandi ca voi .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Buna mamici si mamici in devenire,

In primul rand vreau sa va spun cat va admir si va respect decizia de a adopta un copil.

Eu sunt asistent social si am avut ocazia sa intalnesc multi parinti aspiranti. Majoritatea dintre ei insa imi spuneau ca ar dori un copil cat mai mic cu putinta. Ce se intampla insa cu copii mari? Pe ei cine ii va creste? Am lucrat cu copii de la 6 luni in sus si doar 2% au fost adoptati. Sunt foarte mahnita pentru ca toti copiii merita o sansa.

Vera,
Multumesc pt. topic!
Sunt cam confuza: eu stiam ca si tine ca majoritatea vor copii cat mai mici, sub 6 luni...
azi am citit pe site-ul ORA ca preferintele de adoptie in 2006 si 2007 in RO au fost in proportie de peste 40% pt.copii de 1-4 ani, si doar 25-26% pt. sub 1 an...
Sa inteleg ca sunt copii de 2 sau 3 ani si sunt refuzati pe motiv de varsta? Mai am zeci de intrebari... dar mi-au fugit din cap, m-am emotionat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

nu cred ca sunt copii de 2-3 ani declarati adoptabili.
Noi vrem un copilas de varsta asta si din pacate ....ni se tot spune ca nu sunt.deci?

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simo_75

nu cred ca sunt copii de 2-3 ani declarati adoptabili.
Noi vrem un copilas de varsta asta si din pacate ....ni se tot spune ca nu sunt.deci?

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

De când astepti, Simo? Nu ti-au propus nimic, sau nu ai putut accepta tu copilul (copii) prezentat(i)?

Ai cerut si in alte judete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

gabi, eu cred ca informatie e buna. de ex., noi am vazut doua fetite, de 1.8 ani si una de 3.8 ani, ambele declarate adoptabile.

drum cat mai scurt catre copilasul tau

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

gabi, eu cred ca informatie e buna. de ex., noi am vazut doua fetite, de 1.8 ani si una de 3.8 ani, ambele declarate adoptabile.

drum cat mai scurt catre copilasul tau

multumesc mult de tot Mariaa .
Deci ar mai fi copii, daca e vb. de mai maricei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

gabi, am mai zis, dar repet ca poate ai ratat ce am scris si poate vrei sa stii detalii

baietelul de la maternala unde e fetita noastra este adoptabil, are 7 ani si merge la scoala. intelege ce se intampla cu fetita noastra si e tare afectat. sper ca macar spunand despre el pe aici, sa-l ajut sa-si gaseasca si el parintii. poate sunt chiar pe aici, pe dc, cine stie...

da-mi un mail daca ai vrea sa stii cate ceva si sa-l vezi

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Mariaa acum nu sunt "eligibila". Dar nadajduiesc ca baiatul acela sa-si gaseasca si el parintii cât mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

buna, fetelor
eu am trecut la varsta copilului intre 0-5 ani, e ok si mai marisor, am vorbit deja sa mi se arate si peste 5 ani, numai ca... nimica-nimicuta

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Carmencat,
lasa supararea! Vei reusi cu siguranta sa ajungi la puiul tau. Nu am niciun dubiu. Noi am scris 0-3 ani. Cand am aflat de Stefan, el avea 5 ani si 9 luni. Nu am dat inapoi. Peste 2 luni era acasa, iar noi uitasem deja ca aproape nu mai credeam ca vom reusi.

Mergi la inceput