AIG sau ING?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hihi culmea e ca mie mi s-au parut agresivi cei de la AIG...am ales ING..
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Noi tot la ING.Multumiti!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

AIG e pe lista mea neagra pt urmatoarea mie de ani...agresivi, nepoliticosi si neseriosi...drept care am si reziliat polita ca nu ma enervez pe banii mei. ING si Aliantz mi se par OK da e drept ca si omul sfinteste locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Si noi am mers pe ING...si avem un consultant de nota 10; chiar e fff bun! (agresiv...nici pe departe; calm si respectos!)

V-ati hotarat? Cand va hotarati sa ne zici si noua ce ati ales, ok?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Saptamina viitoare luam o decizie si e clar ca o sa scriu si aici. Va multumesc si va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Iata date despre ING, compania pe care noi am ales-o, fara sa fac insa un calcul cam cat castig la ala si la ala, am ales pt. ca mi s-au parut super ok (dinmulte puncte de vedere)

Volumul de vanzari de Planuri Financiare pentru Copii de la ING Asigurari de Viata a crescut cu 59% între 06 octombrie #351;i 15 decembrie 2005, comparativ cu volumul mediu al vanzarilor inregistrat in perioada similara a anului trecut, ca urmare a campaniei “Castigati cu Planurile Financiare pentru Copii ale ING”. Compania ofera doua astfel de produse destinate asigurarii viitorului copilului, Academica si Debut 18. -

“Cele doua planuri financiare pentru copii, Academica si Debut 18, se numara printre cele mai de succes produse din portofoliul ING, iar aceasta campanie a generat un interes semnificativ atat in randul clientilor nostri existenti, cat si potentiali”, a declarat Bram Boon, director general executiv al ING Asigurari de Viata.

Planurile financiare pentru copii, Academica #351;i Debut 18, sunt printre cele mai cautate produse din portofoliul ING, impreuna cu planurile de economisire #351;i protectie si planurile de pensii ING. “Academica” este un plan financiar care imbina protectia specifica unei asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare continuarii studiilor copilului, prin alocarea unei parti din bugetul parintilor pentru constituirea planului sau de studii. “Debut 18” este un plan complex, care ii asigura copilului o importanta si necesara sursa de venit pe perioada studiilor sau la inceputul vietii ale independente.

In acest moment, planurile financiare pentru copii reprezinta 19% din portofoliul de vanzari al ING Asigurari de Viata. Bucurestiul conduce în clasamentul localitatilor care prefera planurile financiare pentru copii (20% din numarul total de contracte de acest tip), urmat de Ploiesti (7%) #351;i Timisoara (6%).

Castigatorii campaniei, care s-a derulat în doua promotii - pentru clienti existenti, respectiv potentiali ai ING – au fost rasplatiti pentru alegerea lor cu excursii educative pentru familie, catre o destinatie europeana foarte atractiva, la alegere dintre: catedrala Sagrada Familia din Barcelona, Muzeul Luvru din Paris, Observator Regal Greenwich din Londra #351;i Muzeul Ferrari de la Maranello, Milano.

Pentru prima promotie, adresata noilor clienti care au semnat un Plan Financiar pentru Copii ntre 6 octombrie si 15 decembrie 2005, castigatorii sunt Andrei Postolachi din Bucuresti si Cosmin Muntean din Deva, judetul Hunedoara.
Pentru cea de-a doua promotie, care s-a adresat clientilor existenti pâna la data de 6 octombrie, castigatorii sunt: Alina Subotnicu din Dorohoi, judetul Boto#351;ani si Valentin Grama din Ramnicu Sarat, judetul Buzau.

ING Asigurari de Viata este liderul pietei romanesti de asigurari, cu o cota de piata confirmata de 36,8% dupa primele noua luni ale anului 2005. Compania a fost infiintata în 1997 si si-a dezvoltat reteaua permanent, ajungand in prezent la 67 de agentii in 62 de ora#351;e si o forta de vanzari de peste 2000 de consultanti de asigurari. Capitalul social al companiei este de 45.042.794 RON

Gaby si Razvan (smeu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Stiti cumva daca la AIG sau ING in pachetele de asigurari pt copii, exista clauza care stipuleaza faptul ca daca parintele pateste ceva (deces, incapacitate de munca) compania de asigurari se obliga sa plateasca ratele pana cand copilul implineste 18 (sau 21) ani?
Stiu ca aceasta clauza exista la AVIVA si mi se pare un mare avantaj.
Acum vrem sa ne hotaram si noi cu care companie sa incheiem asigurarea.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Cand m-am interesat la ING asa mi-au spus, ca au...dar trebuie sa mai verifici, ca nu prea am incredere in ei ...cei care vand ceva:))

Gaby si Razvan (smeu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Stiti cumva daca la AIG sau ING in pachetele de asigurari pt copii, exista clauza care stipuleaza faptul ca daca parintele pateste ceva (deces, incapacitate de munca) compania de asigurari se obliga sa plateasca ratele pana cand copilul implineste 18 (sau 21) ani?
Stiu ca aceasta clauza exista la AVIVA si mi se pare un mare avantaj.
Acum vrem sa ne hotaram si noi cu care companie sa incheiem asigurarea.

Flavia (sotie si mamica fericita)

omniasigul are sigur-sigur...in rest nu stiu, dar oricum, inainte sa semnezi orice contract citeste cu atentie TOT, incluziv ce e pe verso sau cu litere marunte!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Dar de GRAWE ce stiti??

Mergi la inceput