AIG sau ING?

AIG sau ING? | Autor: Natasa

Link direct la acest mesaj

Vrem sa-i facem baietelului nostru o asigurare pentru studii la una dintre cele doua companii care stim ca fac asa ceva.Aveti vreo recomandare, vreo experienta in acest sens? Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Natasa,

Fara sa fac reclama cuiva, din propria experienta, pot sa-ti spun ca ptr copilasii mei (unul are 14 ani..nu e nascut de mine, dar tot al meu e, ca il iubesc pe taica-su.. si celalalt 1 an si 3 luni) am facut asigurari la Generali si la AIG.
Eu am apelat la un consultant in asigurari, nu am luat oferte sa le buchisesc singura, ca daca nu esti in domeniu de unde sa vezi care e mai avantajoasa?? La ora actuala mi s-a spus ca AIG are cele mai bune pachete de asigurare ptr copilasi...
ING este scump si are o politica agresiva...pe mine asta m-a enervat de la bun inceput...
Sper ca ti-am fost de folos...
PS Am prietene care au la Aviva, nu stiu sa-ti spun daca sunt mai bune ca AIG sau Generali...
Poate cel mai bine ar fi sa apelezi la serviciile unui consultant OVB, e o firma nemteasca (cred) care prospecteaza piata in locul tau si-ti spune ce e mai bine ptr cazul tau...fara comisioane in plus...ei isi iau banii de la societatea de asigurari...iar asigurarea e la acelasi pret.
Succes, sper sa faci cea mai buna alegere...

Pupici de martisor
Corina si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu iti recomand AIG.
Cat despre agresivitatea celor de la ING eu am simtit-o si aici si in Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Am si eu o prietena care mi-a recomandat AIG, asta in conditiile in care au si o asigurare ING (tot de agresivitate si o relatie tip sef-sluga, in care ei sint seful, imi zicea si ea). Daca trei oameni au aceeasi parere, n-o fi degeaba. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Natasa, eu am urmat in 2003 un curs de consultant in asigurari la AIG si nu ti-as putea recomanda AIG sau ING. Trebuie sa ti se faca oferte pentru nevoile voastre personale. De aceea iti recomand sa iei legatura cu consultanti ai ambelor tabere. Alegerea pe care o faci nu trebuie sa fie una sentimentala, in functie de afinitatea fata de consultant. Acum din experienta mea, iti spun ca, ciudat a ceea ce am citit pana acum din raspunsurile pe care le-ai primit, AIG-ul are o politica agresiva, de genul "numai pana la data de....avem o oferta cu 5%, sau 3,5% reducere sau dobanda tehnica, bla, bla, bla....care de la data de nu mai e valabila si de aceea ar fi bine sa incheiati cat mai repede - pana la sfarsitul lunii - sa prindeti oferta".
Chiar luna trecuta sotul si-a incheiat o asigurare de viata pe 30 de ani, dupa ce a comparat ofertele facute de consultanti AIG, ING si Allianz. Alegerea a fost ING, si asa cum ma asteptam, agresivitate am resimtit din plin doar la AIG.

Mie mi-au facut ai mei pe cand eram in liceu o polita la ING pe 10 ani...deja au trecut 6 ani, deci pot spune ca am experienta si in relatia consultant-asigurat si in nici un caz nu este o relatie de tip sef-sluga. Poate am avut eu noroc de 2 consultanti (cine mi-a incheiat asig s-a retras si am fost preluata de altcineva) care s-au purtat ireprosabil.

Avem de gand sa incheiem si pentru copii cate un plan financiar, dar tot pe baza compararii ofertelor. E cel bine sa consulti mai multe oferte si apoi sa alegi ce iti convine cel mai mult. Nu cred ca e important ce am ales noi sau altii, important e ce ti se potriveste tie cel mai bine.

Simona 29 sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Simona, mersi mult pentru raspuns. O sa vedem mai multe oferte si sper sa luam decizia buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu pot sa iti recomand OMNIASIG-ul..daca vrei detalii, da-mi un PM

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
noi avem toti la ING (eu, sotul si copilul-el are pt. studii).
Intr-adevar, depinde si de consultant !
Consultanta noastra este f. draguta, ne suna cu diverse ocazii, ne intreaba ce face copilul(are si ea unul, putin mai mare decat al nostru)...Desi s-a mutat la banca, tot ea ne reprezinta si pe ea o sunam cand avem vreo nelamurire. Este f. calda, calma si linistita (nici vorba sa fie stresanta).Am primit conturi si carduri din oficiu, fara sa platim vreo taxa.
Singurul dezavantaj ar fi ca daca s-ar intampla ceva rau cu ei, dam toti trei "faliment" .
Asigurarea pentru casa am facut-o la Interamerican.

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicostefanut spune:

ceao!SUNT NOUA PE AICI,NUMELE MEU ESTE NICOLETA.AM O FETITA DE 1AN SI 9LUNI SI I-AM FACUT O ASIGURARE DE STUDII LA ING.CONSULTATNTA E TARE DE TREABA SI MI SE PAR OK.SI EU SI SOTUL NE-AM FACUT APOI SI ASIGURARI DE VIATA TOT LA EI DUPA CE AM FOST DINCOLO(PESTE GRANITA)SI AM VAZUT POPULARITATEA SI SEDIILE DIN OLANDA.PARE UNA DIN CELE MAI BUNE DE PE PIATA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

Despre Interamerican stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, am eu asigurare la locuinta la ei de 3 ani, nu am avut probleme, e drept, insa nu am auzit de cate ori am fost pe la ei scandaluri provocate de clienti nemultumiti.

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput