pilula de ras...-zilnica
Raspunsuri - Pagina 7
Sanca spune:
A LESSON FOR ALL EMPLOYEES WHO WORK WITH RUDE CUSTOMERS!!!
Indeed, an award should go to the Virgin Airlines gate attendant in
Sydney some months ago for being customer focused, while making her
point, when confronted with a passenger who probably deserved to fly as cargo.
A crowded Virgin flight was cancelled after Virgin's 767s had been
withdrawn from service. A single attendant was re-booking a Long line of inconvenienced travellers. Suddenly an angry passenger pushed his way to the desk. He slapped his ticket down on the counter and said, I HAVE to be on this flight and it HAS to be NOW". The attendant replied, "I'm sorry sir. I'll be happy to try to help you, but I've got to help these people first, and I'm sure we'll be able to work something out."
The passenger was unimpressed. He asked loudly, so that the passengers
behind him could hear, "DO YOU HAVE ANY IDEA WHO I AM?"
Without hesitating, the attendant smiled and grabbed her public address microphone:
"May I have your attention please, may I have your attention please,"
she began - her voice heard clearly throughout the terminal.
"We have a passenger here at Gate14 WHO DOES NOT KNOW WHO HE IS. If
anyone can help him find his identity, please come to Gate 14."
With the folks behind him in line laughing hysterically, the man glared at the Virgin attendant, gritted his teeth and said, "F... You!" without flinching, she smiled and said, "I'm sorry, sir, but you'll have to get in line for that too."
dante01 spune:
unul misogin...
Adam in rai pana sa creeze Dumenezu femeia...
Se cam plictisea el pe acolo. Se duce la Dumnezeu:
- Doamne, ma plictisesc la culme aici in Rai, sunt tot singur. Fa-mi si mie o fiinta cu care sa ma inteleg bine, care sa-mi fie aproape, care sa ma iubeasca, sa fie de treaba, simpatica, intelegatoare ...etc
- SIGUR ADAME ! DA-MI O MANA, 2 DEGETE, O URECHE SI UN RINICHI (si cu ce mai puns eu) ITI FAC CEA MAI MINUNATA FIINTA POSIBILA, CARE TE VA INTELEGE, VA FI ALATURI DE TINE, TE VA IUBI SI SE VA PURTA FRUMOS CU TINE, VA FI INTELIGENTA SI FRUMOASA, PERFECTA !
Sta adam cateva secunde, se gadeste si i se parwe totusi cam mult...poi il intreaba pe Dumnezeu
- Auzi, dintr-o coasta nu poti sa faci nimic ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Sanca spune:
Motto-ul zilei!
Daca cineva ride – rizi cu el impreuna!
Daca cineva cinta – cinta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
dante01 spune:
Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut.
- Ce faci, bace?
- Uite, aice cu turma...
- Pot sa vorbesc cu cainele tau?
- Cainele nu vorbeste !
Ziaristul se apleaca la caine:
- Ce mai faci, Azor?
- Multzam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata)
- Ciobanul te ingrijeste bine?
- Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai si jucam. Ciobanul sta stupefiat.
- Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau?
- Magarul nu vorbeste...
Ziaristul se apropie de magar:
- Ce mai faci, magare?
- Nu ma plang. (ciobanul intra in stare de soc)
- Ciobanul se comporta bine cu tine?
- Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in sura...
Ciobanul cade pe spate.
- Bace! Pot sa vorbesc cu oaia aia de langa tine?
- Apai bagaboanta aia minte de ingheatza apele!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
iren spune:
Dante
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Ana-Maria21 spune:
A mai pis cineva o varianta al acestui banc..dar eu stiu altfel
De ce mimeaza femeile orgasmul?
Pentru ca au impresia ca barbatilor le pasa
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
dante01 spune:
Stiti care este culmea manelistilor???
Sa conduca o masina...fara numar fara numar fara numar fara numar.....
Scrisoare catre un post de televiziune:
"Va rog, terminati odata cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului! Soacra-mea crede ca e karaoke si canta tot buletinul de stiri!"
dante01 spune:
Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba:
-Asa mic si deja ti-a crescut mustata ?
-Si tu asa mare si tot fara sutien?
badjoke spune:
Un tip era pe balta la pescuit. In mana dreapta tinea undita,in stanga o caramida. O tipa trece pe acolo si curioasa vrea sa afle ce face omul cu caramida. Pescarul spune ca ii explica doar daca face sex cu el. Se inteleg amandoi in cele din urma si, dupa partida, relaxat tipul ii spune:
la undita n-am prins nimic de azi dimineata, dar la caramida esti a treia...
O doamna doreste sa cumpere un papagal si la piata se adreseaza unui vînzator în acest scop:
- Puteti sa-mi vindeti vreun papagal?
- Bineînteles! Va pot oferi acest papagal la pretul de 800.000 lei.
- Oh! Este prea mult! Ceva pentru buzunarul meu nu aveti?
- Va pot oferi acest papagal la pretul de 150.000 lei, dar trebuie sa va atentionez ca a fost la un bordel si vorbeste numai prostii!
Femeia se gîndeste ca îl va dezvata de acest viciu si-l cumpara. Îl duce acasa si-l pune în colivie. Ajuns aici, papagalul începe sa vorbeasca:
- Meserie! Casa noua, matroana noua, e tare aici!
Vin fetele de la scoala. Papagalul:
- Meserie! Casa noua, matroana noua, fetite noi, e tare aici!
Seara vine sotul. Papagalul:
- Meserie! Casa noua, matroana noua, fetite noi... cunostinte vechi... salut, Vasile!
geba2001 spune:
ieri v-am descoperit si am ras de una singura
pt cine gusta fazele haioase: vidhttp://www.metacafe.com/watch/1299/funny_cats/eo
La tot mai multe portii de ras !!!