Nominalizarile la Oscar 2006
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
cait spune:
Nici eu nu am auzit de prea multi actori de aici.Doar de:
Keira Knightley
Charlize Theron
Reese Witherspoon
George Clooney
Matt Dillon
iar singurul film vazut e Match Point..
parca anul trecut l anominalizari erau mai cunoscuti.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
brendamitran spune:
Pai.....majoritatea nu vazuram filmele....atunci cum naiba sa discutam premiile?
Asa.....sa ne dam cu parerea despre un actor sau altul....iar nu merge,ca si unul bun poate avea o prestatie execrabila la un moment dat.....
Cind e decernarea premiilor?
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
ingerash spune:
mie mi-a placut Reese Witherspoon in toate filmele in care am vazut-o asa ca sper sa castige ea (e actrita mea preferata), Keira 7 Charlize in schimb nu prea imi plac
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Pai.....majoritatea nu vazuram filmele....atunci cum naiba sa discutam premiile?
Asa.....sa ne dam cu parerea despre un actor sau altul....iar nu merge,ca si unul bun poate avea o prestatie execrabila la un moment dat.....
Cind e decernarea premiilor?
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Gala premiilor Oscar va fi transmisa in direct de TVR1 pe 5 martie.
Referitor la prima intrebare am vazut la un alt subiect ca unele fete chiar au vazut anumite filme dintre cele nominalizate.Ma gandeam ca le-am putea comenta putin,eu oricum cred ca nu toate filmele nominalizate sunt extraordinare.Poate cele care le-au vazut ne dau si noua niste pareri,sa stim ce merita vizionat si ce nu.Eu oricum vreau sa-mi fac timp saptamana asta sa vad Brokeback Mountain si Capote.Cat despre actori,intr-adevar cei de anul acesta nu sunt foarte cunoscuti.
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
nici eu nu-i stiu pe toti actorii propusi, dar uitati-va un pic la www.angelfire.com/stars/bippyscollages/images/HEATH.JPG" target="_blank"> Heath Ledger si la www.angelfire.com/pokemon2/heatherhatesyou/joaquin3.jpg" target="_blank">Joaquin Phoenix, nu le insir filmografia, dar cui ii plac filmele precis i-a vazut jucand!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Teodora,la mine nu merg link-urile date de tine
![](bang.gif)
Teodora D. spune:
ai dreptate, catalynaa,site-ul de pe care am dat pozele sufera mereu modificari; ii puteti insa admira in multe poze cu ajutorul google-ului image-Heath Ledger, Joaquin Phoenix.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Cquote:
Originally posted by Ramonika
ciudat e ca din lista ta cu numele actorilor, nu cunosc decat pe George Clooney. restul le aud pt prima oara. oare is ei incepatori sau nu mai sunt eu la curent cu noutatile in domeniu???
Ramonikasi pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
Idem.
Si de la actrite - doar Charlize Theron.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002
ai mah Cristina, n-o stii tu pe "Blonda de la Drept" 1 si 2 si anume pe Reese Witherspoon?
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
ai dreptate, catalynaa,site-ul de pe care am dat pozele sufera mereu modificari; ii puteti insa admira in multe poze cu ajutorul google-ului image-Heath Ledger, Joaquin Phoenix.
Mersi pentru poze!
![](japonez.gif)
![](inlove.gif)
Apropo' ai vazut vreun film din cele nominalizate?Poate ne recomanzi si noua ceva....
adrienne12 spune:
Nu am vazut toate filmele dar anul asta au ales filme f. bune. Sper din tot sufletul ca Judi Dench sa ia Oscarul pt. cea mai buna actrita. E o actrita f. versatila. Joaca cu aceeasi pasiune roluri mici si mari. Face dintr-un rol mic unul important numai prin felul in care il joaca. E una din actritele mele preferate. E o adevarat doamna. Publicului romanesc poate ca ii e cunoscuta din JamesBond... uitati aici filmografia ei http://www.imdb.com/name/nm0001132/Revin mai tirziu cu comentarii despre filmele pe care le-am vazut. N-am vazut nici unul din filmele straine
Ortansa spune:
eu mi-as dori sa vad "Memoirs of a geisha".L-a vazut cineva?
...if you know what I mean.(proverb american :-D)