Ce spune Quran'ul despre Iisus as si profeti as?
Raspunsuri - Pagina 6
conchita spune:
Hannen: Este absolut ridicol cum cineva care n-a deschis in viata lui Coranul si mai mult ,propria-i carte de capatai vine si arunca citate dezlinate ,unul de ici si unul de colo in incercarea de a se autosugestiona ca are dreptate.
Anghel:Biziia paci o musca dar acuma a....murit sau era o
ati ajuns sa va mancati si intre voi deja? lasa Hannen, iarta-l si tu. asa am crezut si eu la inceput, ca nu e mare scofala de institutul online la care a "studiat" baiatul, dar uite ce rezultate spectaculoase are un astfel de "studiu": convertirea la islam. asa ca, bucura-te! iar tu anghel, ar fi trebuit sa folosesti "albinuta" in loc de "musca", pentru ca Hannen e harnicuta tare. hai, impacati-va, ca uite se alege praful de planul vostru de islamizare a DC-ului. vorba aia, nu 'stem chiar asa de prosti cum ne credeati si cum ar fi fost nevoie pentru reusita unei asemenea mascarade.
surele mele multicolore sunt din Coran, nici un dubiu despre asta. asta scrie in Coran despre Biblie, Iisus si crestini (am fost super on topic). puteti sa dati cu pietre, sa ofensati in stanga si-n dreapta si sa ma reclamati la ONU, tot degeaba, ce e scris, scris ramane:
Surah 5:75 They do blaspheme who say Allah is one of three. . .for there is no God except one Allah. cu alte cuvinte, Dumnezeu al Bibliei nu e acelasi cu Allah al Coranului, simplu de inteles, nu? mai toleranta decat Adevarul asta scris cu rosu nu pot sa fiu.
Andrada, evreii l-au facut profet pe Mahomed, de fapt, cand l-au chemat la mecca. el, saracul, a avut vise modeste la inceput - sa predice cumpatarea printre saraci :-)). dar a sfarsit prin a se dovedi un al doilea alexandru macedon, ca in 10 ani n-a avut alta grija decat aia politica si razboinica, si anume sa cucereasca pen. arabica si sa uneasca toate triburile din zona. modelul perfect de profet, nu? si eu, crestin, daca nu-i inteleg maretia profetica (in harem avea fetite de 9 ani) si mostenirea beligeranta, se cheama ca-s o pagana si trebuie sa mor de sabie musulmana, ca asa zice Coranul ca merit. merci, nu servesc. "cine ridica sabia, de sabie va pieri".
pe de alta parte, exista o uriasa contradictie intre ce se predica azi din coltul musulmanilor moderati - chestie pe care o incearca si Hannen aici, dar nu-i reuseste - , cum ca Islamul e o religie integrista care uneste celelalte doua religii (iudaica si crestina), recunoscandu-le profetii si cartile sfinte, si prescrierea de capatai a Coranului insusi - 9:39, "Unless ye go forth, (for Jihad) He will punish you with a grievous penalty, and put others in your place." Jihadul e obligatoriu, daca nu vrei, ca musulman, sa iti pierzi locul in rai. cum se rezolva dilema asta? habar nu am si ma tem pentru ziua de maine a lumii asteia.
amatorilor cu experienta in convertiri si drag de religii integriste, le recomand din suflet noua revelatie baha'i - care recunoaste absolut toate credintele si toti profetii si toti zeii, inclusiv pe buddha.
qsar spune:
Imi cer scuze tuturor celor care au crezut ca vor gasi la acest subiect un loc de discutie, de schimb de informatii, fara partizanate, fara patima si fara samanta de scandal.
Subiectul a degenerat, ca de obicei, si de aceea il inchid.
Multumesc,
Q