Ce spune Quran'ul despre Iisus as si profeti as?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Roxana,iar ii tii trena conchitei?
Bineinteles ca pot argumenta.Dar tu poti astepta pina maine,ca mai am si altele de facut,deh famelie ,cupii
nu-mi vine sa cred,credeti ca gata m-ati "inchis" cu versetele alea alb-negru si color?Ha haa
Ba eu pot sa va dovesdesc ca numai cei cu rea vointa si cu rele intentii fac ceea ce face conchita.Scoate o fraza dintr-un verset de juma de pagina sa ne arate ce rau e Coranul si ce citita e ea.

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

bey io nu stiu daca conchita se oftica, da stiu ca ma oftic io! da' nu plang stai linistita

ce scrii tu mai su? alte citate, scoase din context si dupa ureke care mie nu-mi explica nimic, cu atat mai putin justifica citatele extrase de conchita.

ceea ce tu numesti "explicatiune" cu roshu, la finalul mesajului tau, e departe de a fi o explicatie, asa ca, ccc ca multe altele, o las si eu balta, cu certitudinea ca nu vrei/poti/nu te tzine ... etc sa ne dai noua explicatii ... habar nu am insa daca-ti pasa...da' jur, ca nu plang!

aaa.... siii hannen...

quote:

Roxana,iar ii tii trena conchitei?

hannen, pan'aici, da? te rog mult ca iar sari parleazul...
Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Hannen, tu cu cine vorbesti, ca eu nu tie ti-am cerut sa lasi gospodaria si sa pierzi vremea pe net ca sa imi raspunzi asa cum ma asteptam, si anume in doi peri. uite aici, repet dedicatia, poate iti da impuls sa te intorci la treburile tale:

Surah 5:75 The God of the Bible is not Allah of the Koran
traducere: Dumnezeul Bibliei nu este Allah al Coranului.

restul e ipocrizie, virgula. iar "religia pacii" e un indreptar catre crima si pacat, deci nu vine de la Dumnezeu, ci de la Celalalt, parerea mea, punct. am dovedit-o cu sure din Coran. asa ca lasati-o moale ca avem acelasi Dumnezeu si ca voi dati doi bani pe ne-islamici, ca vede o lume intreaga unde v-a adus religia asta: la Jihad, terorism, fanatism si crima cu sange rece. musulmanii au devenit spaima si oroarea planetei, ce performanta incredibila pentru o "religie a pacii"! felicitari.

io zic pas, gata, ca iar mi se face rau fizic daca mai ma avant sa citesc niste sure "pasnice" si despre convertiri "subite" la "Evanghelia Evangheliilor", brrr.

Roxana, vaz ca tie nu ti-e frica dilok de bombe. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Si uite asa hannen va trebui sa-mi dai dreptatesi sa-ti retragi tonul condescendent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by anghel1111

Eu nu pot devia subiectul acestui topic .Ar fi o impolitete din partea mea,sa fac aici paralele intre scrierile (cartile)Bibliei si Qur`an .Surele din Qur`an si Cartile Biblice le puteti gasi in respectivele carti . Imi place sa cred ca sunteti o persoana de buna credinta si nu cineva care incearca sa faca ,,misto" .Daca ati citit Biblia doar o data pe la 12-13 ani este explicabil ca nu ati fost impresionata .Cit priveste ,,cautarile" se pare ca fiecare dintre noi cautam altceva .In functie de capacitatile noastre intelectuale dezvoltate de-a lungul timpului, gasim sau nu ceea ce cautam .

anghel

Usurel Anghel!! Mai usor cu aprecierile la capacitatile intelectuale ale participantilor la discutie. Sint citeva puncte in regulament pentru asta. pentru tine
A

PS Simptomatic pentru comportamentul tau, Anghel e si o pilda din Quran. Mahommed la portile Meccai a admis ca nu e profet, tactica care i-a adus rezultate spectaculoase pe termen lung.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghel1111 spune:

Biziia paci o musca dar acuma a....muritsau era o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Mey, io nu intentionam sa ma bag in discutie, pur si simplu am urmarit-o de curiozitate..
Dar am o intrebare: De ce atata intolerantza?...nu ca n-as fi de acord cu ce scria Conchita... ca ziarele, TV-ul si realitatea in sine o dovedesc (ref. la Jihad)... dar Aynur, Hannen, Anghel, Mav aveau o discutie, pot s-o poarte numai prin PM-uri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:
Originally posted by anghel1111

Biziia paci o musca dar acuma a....muritsau era o

anghel

Anghel, ia du-te mata nitelus si citeste regulamentu , ca la inceput voiai sa pari mai politicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Conchita&co.am realizat ca este o pierdere de vreme sa discut cu voi.
asa ca,cine este interesat sa stie nu il opreste nimeni sa citeasca,cine este interesat de cearta este liber sa se certe unde vrea ,cu cine vrea dar asupra subiectelor depre care are cit de cit o minima informatie.
Este absolut ridicol cum cineva care n-a deschis in viata lui Coranul si mai mult ,propria-i carte de capatai vine si arunca citate dezlinate ,unul de ici si unul de colo in incercarea de a se autosugestiona ca are dreptate.
Evident ele provenind din site-uri ce se ocupa cu defaimarea islamului,altfel nu imi explic cum toate acele versete erau exact la locul potrivit,la timpul potrivit(a se citi cind le cauta conchita)
Iti trebuiesc ore de lectura ca sa le gasesti

Stimata adunare crede ca nu pot /nu vreau /nu stiu sa explic.Crede fiecare ce vrea,adevarul e ca nu am cui ma adresa,e ca si cum as vorbi la pereti.

Andrada ,iauzi brau si ce-a mai zis Mohammad la portile Meccai ,daca tot ai fost acolo si ne poti da detalii

Poate aveti alte treburi si noi va retzinem...

La revedere

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by danette

Mey, io nu intentionam sa ma bag in discutie, pur si simplu am urmarit-o de curiozitate..
Dar am o intrebare: De ce atata intolerantza?...nu ca n-as fi de acord cu ce scria Conchita... ca ziarele, TV-ul si realitatea in sine o dovedesc (ref. la Jihad)... dar Aynur, Hannen, Anghel, Mav aveau o discutie, pot s-o poarte numai prin PM-uri?

Bine zis....
Speram sa fie o discutie civilizata...
Dar se pare ca nu este posibil... si sunt dezamagita (nu ca ar trebui sa-i pese cuiva).
Apropos, si subiectul despre Biblie a luat-o pe aratura... Motiv pt care nici nu m-am bagat...
Asa ca, eu ma retrag... Hannen, multumesc pt email!
De ce atata intolerantza?...
Pt fetele crestine: Iubiti-va aproapele !!!
Si pt toata lumea... Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani... ma feresc singur!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput