care prezentatori tv nu va plac
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
De cand cu faza patita de fetele care au ajutat un orfelinat, nu suport, nu pot sa ma uit la emisiunile de pe Antena 1. Efectiv ma apuca greata.
Pe acasatv ... 2 femei care nu au simtul ridicolului: Ratata si Loredana
Cam atat ca nu prea apuc eu sa ma uit la teveu
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
blanca000 spune:
Pai ar fi:
Mircea Radu
Dan Negru
Mihaela Tatu
Lucian Mandruta
Gabriela Vranceanu Firea
mai sunt....
Nunta noastra
Nasi de cununie
Victoria spune:
Vranceanu Firea...vorba lui taica-meu: are fatza de paracioasa, daca ii "iei sonorul" si te uiti numai la ea, parca barfeste
Cele dela zeroTV, saracele...
V
veni, vidi, Victorie!
alinaxeni spune:
Am doar 3 nesuferite: Gabriela Vranceanu Firea,Andree Marin si ar mai fi una de la Realitatea TV care le stie pe toate si vorbeste de parca s-ar ineca.Nici macar nu-i pot tine minte numele,dar revin curand cu informatia,ca vine de 50 de ori pe zi pe sticla.
Daca de primele doua nu ma lovesc prea des, la Realitatea sunt telespectator fidel si fatuca aia ma dispera.
alina
cait spune:
Dan Negru si Zavoranca...si ami ales Andreea Marin cu rasul ei..e groaznica.Nici mamaia nu o mai suporta cu toata ca acum ceva ani era in fiecare seara la Surprize surprize..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
cattalina spune:
Gabriela firea
mircea radu
andreea marin
cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
Doris-Alina spune:
1. Gabriela Vranceanu Firea
2. Dan Negru
3. Loredana
si ar mai fi...dar astia ma enerveaza la culme...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
blackgirl0 spune:
1. dan negru
2. andreea marin
3. mihaela radulescu
4. loredana
5. teo
si D-ne cati prezentatori mai sunt care nu imi plac!!!! ma rezum insa la cei mai sus mentionati.
teodora35 spune:
observ ca avem cam aceleasi pareri la prezentatorii neplacuti si asta ma bucura credeam ca sunt singura care nu ii plac pe cei enumerati de voi in afara de Teo
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni