Biblia (4)
Raspunsuri - Pagina 5
roxi23 spune:
Ce parere aveti despre introducerea tuturor datelor unei persoane pe o singura cartela (certificat de nastere, permis, asigurari de sanatate etc) care va functiona dupa principiul codului de bare? Se stie ca fiecarei linii a codului de bare ii corespunde un numar; totalitatea liniilor formeaze un sir de numere care este citit de catre aparate sub forma 666! Sa ii urmeze acestei actiuni scrierea "semnului fiarei" pe frunte sau pe mana dreapta?
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
roxi23 spune:
Ce parere aveti de titlul asumat de pontifii romani VICARIUS FILII DEI ?(VICAR AL LUI DZEU)
Daca iei literele titlului si le privesti ca pe numere latine, obtii numarul 666. Iata cum:
V=5;I=1;C=100;A=0;R=0;I=1;U=5;S,F=0;I=1;L=50;I=1;I=1;D=500;E=0;I=1--adunandu-le obtii total 666.
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
daniela_b spune:
roxi, de unde ai scos asta? e ceva ce circula pe internet? Dumnezeule Mare!
Am mai auzit si ca daca citesti Coca Cola ( stiti voi ...de pe eticheta cu litere frumoase, aduse din condei) invers, adica te uiti invers pe eticheta, in zare , scrie in ceva de genul...fara Dumnezeu in araba, dar eu cred ca sint niste timpenii, mi-e si groaza sa spun cum se numesc chestiile astea ...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
hannen spune:
quote:
Originally posted by fdoina
Iata ce este Biblia..."Anumite scrieri au fost astfel alese, prelucrate si redactate, apoi puse laolalta si impartasite credinciosilor, ca o versiune autorizata a mesajului dumnezeiesc. Mesajul este divin, este Cuvantul lui Dumnezeu. Dar comunitatea credincioasa este cea care confirma Cuvantul primit si ii atesta autenticitatea. Caracterul sacru al Bibliei este recunoscut prin credinta."
Deci iata ce este Biblia,este umana dar totusi divinanu suna nemaipomenit ??
------------------------
Allah marturiseste ca nu este Dumnezeu afara de EL.
Si ingerii marturisesc si cei inzestrati cu stiinta marturisesc cu dreptate ca Allah in toate este si ca "Nu este Dumnezeu afara de EL,Atotputernicul,Inteleptul!"(Coran 3:18)
conchita spune:
quote:
Originally posted by Elena
Revin si eu sa spun ce cred eu despre episodul cu Moise....eu sa stii ca il inteleg de ce a facut asa cu tablele Legii: a fost un acces de suparare, ceea ce a gasit pe poporul sau facand,cu toate ca fusese dinainte avertizat si se astepta sa gaseasca ceva rau,ceea ce el a vazut acolo a intrecut orice asteptare a sa, iar disperarea a fost fara margini pentru el, azvarlind tablele Legii cat colo a fost un gest firesc in acele circumstantze !!
Elena, multumesc pentru ambele raspunsuri, te mai complimentez o data pentru felul in care scrii - extraordinar de frumos si din inima.
revenind la Moise, tocmai asta e, ca mie nu mi se pare un gest firesc, ci unul plin de vanitate, necredinta si nechibzuinta. nu el era cel in drept sa decida daca mai folosesc cuiva tablele Legii, date de insusi Dumnezeu. tu, personal, le-ai fi spart? eu nu, le-as fi pastrat ca pe okii din cap. si daca as fi fost Dumnezeu, tare m-as fi suparat pe Moise asta ca a spart tablele, l-as fi concediat de-a dreptul. daca e ceva ce inca ma irita si ma umple de dileme in Biblie, ei bine, asta e. de unde stim noi ca Moise nu a rescris legile dupa capul lui?
quote:
In legatura cu prima ta intrebare, vreau sa mai aduc o lamurire, pentru ca mi-e teama ca nu s-a inteles bine ce am vrut sa spun: eu nu am vrut sa spun ca autorii Bibliei au facut din Cuvantul Lui ce au vrut si l-au folosit pentru propriilor interese (asta au facut-o cei dupa ei), ci ei doar au scris asa cum au inteles ei mesajul divin.
intelesesem si iti dadusem dreptate.
conchita spune:
quote:
Originally posted by roxi23
tot nu imi vine sa cred ca Dzeu a dat o lege si apoi s-a razgandit!
pe de o parte se reproseaza crestinismului ca nu tine pasul cu vremile si nu se adapteaza noilor cerinte/posibilitati umane, pe de alta se mira lumea de ce schimba Dumnezeu legile. pentru noi le schimba! le face din ce in ce mai usoare, dupa cum se vede, si degeaba. de cand a venit Iisus pe pamant, s-a innoit legea. si daca credinta noastra depinde de o zi de odihna anume, inseamna ca de fapt ne cam odihnim toata saptamana de la smerenie si credinta, expundandu-le doar in vorbe, in vitrine forumiste.
conchita spune:
quote:
Originally posted by hannen
Deci iata ce este Biblia,este umana dar totusi divinanu suna nemaipomenit ??
vezi ca nici Coranul nu sta mai bine la capitolul asta, tot unui om i s-a revelat mesajul divin.
hannen spune:
Jocelyn,mi-a placut tare mult cum ai explicat si cum ai argumentat.Foarte de bun simt,foarte usor de inteles.
Danielab,si mie mi s-a parut ca lipita pe oglinda invers,o eticheta de coco-cola seamana izbitor cu arabescul "La Mohammad ,la Mecca",adica nu Mohammad,nu Mecca.
Pina n-am vazut ,n-am crezut
Dar hai sa va zic una de-am aflat-o aseara si care m-a dat pe spate.Sa vad aku reactii in lant
" In interiorul moleculelor vietii, adanc in ADN-ul fiecarei celule a corpului nostru, a fost gasit un un mesaj incriptat. Printr-o descoperire remarcabila care face legatura dintre alfabetele biblice si codul nostru genetic, ,,limbajul vietii” poate fi acum citit sub forma unor litere stravechi ale unui mesaj etern. Indiferent de rasa, religie, ereditate, sau stil de viata, mesajul este acelasi in fiecare celula a fiecarui barbat, femeie si copil, din trecut sau din prezent.
O DESCOPERIRE REMARCABILA CARE FACE LEGATURA DINTRE alfabetele biblice, evreu si arab, si chimia moderna dezvaluie ca un cod pierdut – un alfabet ce poate fi tradus – si un indiciu referitor la originea noastra a trait in noi in tot acest timp. Aplicand aceasta descoperire la limbajul vietii, elementele chimice bine cunoscute, hidrogenul, azotul, oxigenul si carbonul, care formeaza ADN-ul nostru pot fi acum inlocuite cu litere cheie din limbile stravechi. Prin acest lucru, codul intregii lumi vii este transformat in cuvintele unui mesaj etern. Tradus, mesajul dezvaluie ca literele exacte ale numelui vechi al lui Dumnezeu sunt incriptate sub forma informatiei genetice in fiecare celula, a fiecarei forme de viata.
Mesajul spune: ,,Dumnezeu/Eternul din interiorul corpului.”
Elementele componente de baza ale ADN-ului – hidrogen, azot, oxigen si carbon – se traduc direct in litere cheie din alfabetul ebraic si arab.
• In aceste limbi, codul nostru genetic urmeaza ortografierea vechiului nume al lui Dumnezeu. Acelasi nume salasluieste in toate fiintele umane, indiferent de credinta, actiunile, stilul de viata, religia sau ereditatea lor.
• Aceasta relatie a fost descrisa in texte sacre, cum ar fi in Sepher Yetzirah, cu cel putin 1000 de ani inainte ca stiinta sa o confirme.
• Sansa ca aceasta legatura sa apara ,,din intamplare” este de aproximativ 1 la 200.000. "
Articolul este mai lung,eu doar am selectat putin .Mi s-a parut tare interesant,trebuie sa ma informez .Este ceva incredibil sa afli ca purtam in noi numele lui Dumnezeu,scris in vechile limbi ebraica si araba.Adica eu stiam ca purtam semnele existentei lui Dumnezeu si a adevarului in noi ,dar ca stiinta a descoperit asta,wow...
In Coran ,Allah zice ca ne va arata semnele existentei si a adevarului in cele mai indepartate zari si in noi insine.
Voila
------------------------
Allah marturiseste ca nu este Dumnezeu afara de EL.
Si ingerii marturisesc si cei inzestrati cu stiinta marturisesc cu dreptate ca Allah in toate este si ca "Nu este Dumnezeu afara de EL,Atotputernicul,Inteleptul!"(Coran 3:18)