Biblia (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Anghel,continua ce ai inceput ca ai inceput bine,mai sint oameni pe aici care stiu sa aprecieze munca unui om si pe omul care a depus efortul.
Nu lua in seama crizele menopauzei instalate prematur in anumite cazuri si nici rautatile emanate din exces de foliculina.Fii ingaduitor si rabdator cum cred ca esti si in realitate,topicul asta e unul din cele mai citite,ca dovada nr de vizionari de la Biblia(2).
Te astept in continuare,in acelasi ritm.Eu respect munca ta si pe tine,pentru ca nu e la indemana oricui sa faca asa ceva.De comentarii tampite o sa mai ai parte,dar nu trebuie sa renunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

in atentia moderatorilor (a cata oara?):

quote:
Originally posted by yank

Anghel,continua ce ai inceput ca ai inceput bine,mai sint oameni pe aici care stiu sa aprecieze munca unui om si pe omul care a depus efortul.
Nu lua in seama crizele menopauzei instalate prematur in anumite cazuri si nici rautatile emanate din exces de foliculina.Fii ingaduitor si rabdator cum cred ca esti si in realitate,topicul asta e unul din cele mai citite,ca dovada nr de vizionari de la Biblia(2).
Te astept in continuare,in acelasi ritm.Eu respect munca ta si pe tine,pentru ca nu e la indemana oricui sa faca asa ceva.De comentarii tampite o sa mai ai parte,dar nu trebuie sa renunti.

Life`s a bitch and then you die

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Hai sa nu uit,raspund pe rind.
Ingrid,aseara de oboseala la juma de raspuns am bagat un copy/paste pt. ca am gasit ceva interesant dar prea lung sa stau sa scot ideea(mi-a fost lene) si cum nici n-am vrut sa sar peste mi-am permis un copy/paste.Daca e interzis,spune-ti

------------------------
Allah marturiseste ca nu este Dumnezeu afara de EL.
Si ingerii marturisesc si cei inzestrati cu stiinta marturisesc cu dreptate ca Allah in toate este si ca "Nu este Dumnezeu afara de EL,Atotputernicul,Inteleptul!"(Coran 3:18)

Mergi la inceput

Jocelyn,pai nu asa se zice ,ca Iisus a mers in Iad sa elibereze pe cei de acolo...
Cred ca tu stii mai bine decit mine,eu doar asa am citit pe aici.

Si multumesc de intelegere,Conchita.Ca nu o vezi ca pe o batalie.Mi-a venit inima la loc

------------------------
Si ingerii marturisesc si cei inzestrati cu stiinta marturisesc cu dreptate ca Allah in toate este si ca "Nu este Dumnezeu afara de EL,Atotputernicul,Inteleptul!"(Coran 3:18)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by hannen
Si multumesc de intelegere,Conchita.Ca nu o vezi ca pe o batalie.Mi-a venit inima la loc

Hannen
mie discutia mi se pare foarte destinsa si prietenoasa, mai glumim, ne mai pupam, ne mai ironizam, iar ne pupam, ne contrazicem, iar ne floricim si tot asa. ma rog sa ramana la fel.

Mergi la inceput

Iubi,sunt de acord cu parerea ta exprimata pe pag. a doua (primul raspuns)
Manyhope,vad ca esti putin suparata pe mine.Eu cred ca fiecare participant aici in discutie a citit undeva ,s-a inspirat de undeva,a avut un ajutor care sa-l faca sa inteleaga anumite chestii.Sau toti participantii la subiectul de fata au studiat religia si ma insel eu?
Nici eu n-am pretins ca am facut cursuri de religie comparata si ca tot ce "indrug" pe aici sunt rezultatul a nopti nedormite in care am studiat din rasputeri,deci munca prorie si personala.
M-am ajutat si o sa ma ajut in continuare de munca celor ce au facut-o.Bineinteles ca fiecare crede ce si cum vrea.Da crezare cui vrea.
Fiecare poate zice de ceea ce aduce altul in discutie ca totul e eronat si intors din condei.Dar asta nu inseamna ca este si adevarat.Asa cum am mai zis,fiecare da crezare informatiilor ce i se "potrivesc",care il satisfac.

No hard feeling!

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by conchita

in atentia moderatorilor (a cata oara?):

quote:
Originally posted by yank

Life`s a bitch and then you die

N-am inteles, s-a pomenit vreun nume, ceva?? Eu asa am inteles de la "maestrii" tavalitului in noroi de pe DC, ca daca nu dai nume si nu injuri de mama poti sa zici orice... Sau numai unii au voie?

Iubite "surori" mult preocupate de mantuirea sufletului, in situatia cu Anghel va da clase Yank, nu va suparati! Stati toate cu mainile in san si va uitati cum il tavaleste Conchita pe Anghel fara nici un motiv, si va faceti ca nu vedeti!! Foarte bine faceti, nu cumva sa ajungeti in gura ei! Continuati-va discutia ca si cum nimic nu s-a intamplat, nu e treaba voastra ca cineva e balacarit sub ochii vostri fara nici un motiv. La teorie suntem tari, cu practica stam mai prost... Va urez o seara placuta si discutii constructive!! Si nu astept nici un raspuns.

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

conchita,nu vreau sa ramin datoare nici macar la pupaturi.
ti-am mai zis,parerile diferite,certurile ,nimic nu ma face sa port ranchiuna cuiva sau sa nu aprob omul cind are dreptate,chiar daca cu alte ocazii ne-am impuns ca berbecii.
Asa sunt eu,o fi vreun defect tehnic dar nimic nu ma satisface mai mult ca prietenia si buna intelegere.Daca cineva are ceva cu mine,sa aiba linistit ,nu ma intereseaza(ma refer si la viata particulara si la cea virtuala)

Doina,fetele care mai sunteti pe faza cine poate sa ma lamureasca de ce exista credinta in "pacatul originar".
Mi-e frica sa mai dau citate,ca se pare ca ele exista numai in Biblia mea,dar din cite imi amintesc Iisus a zis "Lasati copiii sa vina la mine.Imparatia cerurilor este a celor ca ei"(adica a celor puri precum copiii)
Plus numeroase alte locuri unde Iisus spune clar ca nu cara tatal pacatul fiului si fiul pacatul tatalui,etc...

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

hannen, din cate mi-a explicat Irina, fiecare om se naste cu pacatul originar, dar acesta se "sterge" prin botez (daca am inteles eu bine ce-ai spus; aceeasi confuzie am facut-o si eu considerand ca platim pt. pacatele parintilor, cand se pomenise de "pacatul stramosesc"; ideea e ca fiecare plateste pt. pacatele personale).

cataghe, ne bazam pe tine ca vei pune lucrurile la punct, d-aia nici nu ne-am obosit :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RA spune:

Hannen,nu,nu asa am pus problema!Stii cum e cand te fura cineva la cantar si tu stii ca asta face?Cam asa m-am simtit si eu cand ti-am citit raspunsul.OK,inteleg ca nu vrei sa ne dai sursa,dar macar
pune citatele in concordanta cu ce se mai scrie pe topic.
La fel si cu ultima ta intrebare,Irina a raspuns la ea nu demult ,oare a cata oara?

Eu iti multumesc mult pentru argumentele pe care le-ai dat(intr-un fel sau altul) si crede-ma ca n-am avut intentia sa te supar in vreun fel .

Mergi la inceput