Biblia (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Hannen, tu crezi ca este vorba despre Mohamed, nu-i asa?

Claudia (10+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Inainte de a va infierbanta...puneti-va de acord asupra carei traduceri/versiuni discutati, hmmm?

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by hannen
Cine este cel care zice "Si Eu voi ruga pe Tatal si El va va da un alt Mangietor"?Moise in opinia ta?

Moise, ihi e Duhul Sfant, puiu, Duhul Sfant.

deci Tatal are un Fiu, ajunsesi si la concluzia asta, pana la urma? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cred ca mai bine asteptam eu sa-i raspundeti lui Ingrid,desi nu cred ca avea sanse de raspuns.
Da` va citesc si-mi place cum va iluzionati

------------------------
Allah marturiseste ca nu este Dumnezeu afara de EL.
Si ingerii marturisesc si cei inzestrati cu stiinta marturisesc cu dreptate ca Allah in toate este si ca "Nu este Dumnezeu afara de EL,Atotputernicul,Inteleptul!"(Coran 3:18)

Mergi la inceput

Conchita,in opinia ta duhul Sfint se adresa lui Dumnezeu cu "Tatal"??
Da,sa zicem asa si cui ii vorbea duhul la faza asta?

------------------------
Si ingerii marturisesc si cei inzestrati cu stiinta marturisesc cu dreptate ca Allah in toate este si ca "Nu este Dumnezeu afara de EL,Atotputernicul,Inteleptul!"(Coran 3:18)

Mergi la inceput

Dar aici
"Caci da invatatura peste invatatura,invatatura peste invatatura,porunca peste porunca,porunca peste porunca,putin aici,putin acolo.Ei bine ,prin niste oameni cu buze bilbaitoare sivorbirea strainava vorbi poporului acestuia Domnul! Isaia 29: 10-11

Cumva Iisus vorbea o limba straina de poporul lui?

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:

Cred ca a vrut sa spuna ca Mangaietorul este Duhul Sfant.

Claudia (10+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Si-a venit Duhul Sfint?
Stai sa caut si restul versetelor unde se zice clar (de cine ,nu ma pronunt) ca "Daca eu nu ma duc...nu vine Mingietorul"(aproximativ)

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:

desi vorbesti pe inteles,/ eu nu te pot pricepe. :-))

in propozitie nu era inca Duhul - a venit mai la urma ashea, ca doar Duhul era anuntat ca va fi trimis de Tatal. uof, uof, ce ti-e si cu filmele astea americane, prea multe personaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by RA

In sfarsit am reusit sa termin de citit cele doua capitole!!!
Si fiindca am observat ca onorata adunare cuprinde cele trei mari religii monoteiste,m-as indrazni c-o tema de discutie(pe text,desigur):la cine credeti ca se refera acest pasaj din Deuteronom?

"15.Prooroc din mijlocul tău și din frații tăi, ca și mine, îți va ridica Domnul Dumnezeul tău: pe Acela să-L ascultați.
16. Că tu la Horeb, în ziua adunării, ai cerut de la Domnul Dumnezeul tău și ai zis: Să nu mai aud glasul Domnului Dumnezeului meu și focul acesta mare să nu-l mai văd, ca să nu mor.
17. Atunci mi-a zis Domnul: Bine este ceea ce ți-au spus ei.
18. Eu le voi ridica Prooroc din mijlocul fraților lor, cum ești tu, și voi pune cuvintele Mele în gura Lui și El le va grăi tot ce-I voi porunci Eu.
19. Iar cine nu va asculta cuvintele Mele, pe care Proorocul Acela le va grăi în numele Meu, aceluia îi voi cere socoteală.
20. Iar proorocul care va îndrăzni să grăiască în numele Meu ceea ce nu i-am poruncit Eu să grăiască, și care va grăi în numele altor dumnezei, pe un astfel de prooroc să-l dați morții.
21. De vei zice în inima ta: Cum vom cunoaște Cuvântul pe care nu-l grăiește Domnul?
22. Dacă proorocul vorbește în numele Domnului, dar Cuvântul acela nu se va împlini și nu se va adeveri, atunci nu grăiește Domnul Cuvântul acela, ci-l grăiește proorocul din îndrăzneala lui; nu te teme de el". "

Ingrid

"Romania-tinuta umila a splendorii."

probabil se refera la toti proorocii care vor fi venit de-a lungul timpului, cum ar fi isaia, ieremia, ezekiel, daniel, hosea, etc.- nu-i insir pe toti. cred asta bazat pe ce am bolduit mai sus. pe iisus nu-l includ aici, sper ca-i clar de ce .

Mergi la inceput