ISTORIE BIBLICA(2)

ISTORIE BIBLICA(2) | Autor: yank

Link direct la acest mesaj

partea intai www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65813" target="_blank">aici

Mi-am permis sa redeschid eu subiectul si asteptam ca anghel sa vina cu noi informatii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Anghel,ti-ai luat concediu? Sau te-as speriat femeile astea? Common,doar sti ca ce nu te omoara te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Poate nu ne gaseste.
Yuhuu,aici suntem !

Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghel1111 spune:

V-am gasit in sfirsit .Nu am stiut cum se numeste topicul deschis de yank si am cautat prin alte topice. Va multumesc pentru incurajare si va promit ca am sa fiu mai atent acum .

Nu, yank, nu mi-am luat concediu ,dar am avut cu adevarat o ,,zi si o noapte neagra " .Imi parea rau ca niste oameni s-au simtit jigniti de cele postate de mine.

Mesajele voastre de incurajare dar mai ales gestul tau de a redeschide topicul cu ,,Istoria Biblica " a fost ca o mingiiere si o mina intinsa de prieteni adevarati .

Va multumesc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Anghel, cu totii am avut oaresce altercatii pe forum. Nu mai pune la suflet ca nu se merita, oricum ai incerca, nu poti impaca si capra si varza.
Sunt destule persoane care apreciaza efortul tau de a aduce mereu noi informatii, asa ca ramai cu incredere!
Eu personal nu sunt interesata de acest subiect, nu am cunostinte in domeniu si e mult prea stufos si greoi pt mine!
Dar m-as bucura daca ti-ai continua activitatea!

Am sa mai arunc un ochi p-acilea sa ma asigur ca ramai!

Numai bine!

Mergi la inceput

Daca aveti ceva intrbari ,nelamuriri sau alte pareri referitoare la ceea ce am postat in prima parte, le astept cu mult interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by anghel1111
Imi parea rau ca niste oameni s-au simtit jigniti de cele postate de mine.

scuzele sunt acceptate, no hard feelings.

Mergi la inceput

quote:

Daca aveti ceva intrbari ,nelamuriri sau alte pareri referitoare la ceea ce am postat in prima parte, le astept cu mult interes.

anghel

Se stie ca prima femeie a fost Lilith.Acum stiam raspunsul la intrebarea pe care ti-o pun acum,dar l-am uitat si rabi nu raspunde la telefon
De ce nu apare ea in VT?Nu apare nici in Thorah,dar apare in niste carti sfinte evreiesti.

Mergi la inceput

Cu intrebarea asta chiar m-ai ,,bagat in ceata" de tot

Mergi la inceput

quote:

Cu intrebarea asta chiar m-ai ,,bagat in ceata" de tot

anghel

Mergi la inceput

DAte despre ,,Lilith".

1-Denumire provenita din astrologie si folosita de solomonari.

2-Uni cercetatori sustin ca aceasta Lilih si Adam au fost create concomitent si ca deserveau entitati separate .

3-In 22-August - 1910 Rudolf Steier tine o conferinta la Munchen in care prezinta relatia dintre Yom si Lilith .El afirma ca ,Yom sunt arhaii care au avut o evolutie normala si erau slujitori ai Elohimilor. Cei 7 Elohimi au evoluat spre o unitate Iahve-Elohim
Lilith au fost arhaii intirziati in evolutie care actioneaza in tenebre si sunt fiinte saturniene .

4-Parerea mea .Aparitia acestei Lilith in scrierile ebraice este o reminiscenta babiloniana din perioada anilor de exil ~650 B.C.

Mergi la inceput