Site cu SMS free-cine vrea?
Daca doriti sa aveti acces la un site cu sms gratis, dati-mi PM cu adresa de mail.E un site foarte pe bune, dupa ce va recomand eu cu adresa voastra de mail,voi primiti o invitatie pe mail sa va inregistrati.La inceput primiti 25 de puncte ,iar pentru un sms folositi 2 puncte,dupa asta ,cu cat intrati mai des pe site cu atat primiti mai multe puncte.
In plus, dar nu garantez,voi verifica acum,cu fiecare invitat nou ,mai primesti 25 de puncte.
Eu dau sms de pe acest site de 2 ani ,deci e pe bune,acum am nevoie de multe puncte,deci va invit si pe voi la sms gratis
cici
Raspunsuri
Rufus spune:
Eu is mai fraier. Imi poate spune cineva ce castiga aia care-mi dau mie puncte ca sa trimit SMS-uri?
http://community.webshots.com/user/tora97
cici spune:
Se pare ca trezesc suspiciuni si neincredere,asa ca ..
Site-ul este
www.yoofi.com
Eu cand m-am inregistrat singura am primit 2 puncte.Apoi m-am "invitat" si inregistrat cu nr de tel al sotului si adresa de mail si am primit
25 de puncte.
Rufus,poate daca dai o geana pe site, ai sa pricepi.
cici
Oana spune:
Cici, da ce tara ai ales tu de acolo ca Romania nu este in lista?....
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Oana
Cici, da ce tara ai ales tu de acolo ca Romania nu este in lista?....
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Pe prima pagina alegi International si apoi te redirectioneaza spre formularul de inscriere unde gasesti si Romania in lista
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
cici spune:
Am primit pe mail confirmare pentru GabiB ,poate ea ar putea sa dea detalii celorlalte fete care s-au inregistrat si nu au primit inca punctele.
cici
gabibarta spune:
Deci am reusit sa ma inregistrez fara mari probleme. Prima data la tara am trecut International, insa la inregistrarea concreta unde iti cere niste dat personale, acolo am gasit Ro, si am gasit si orasele mai mari sa aleg. Nu e obligatoriu sa completezi absolut toate datele, dar iti cere nr. de mobil, si cand ai trimis datele, iti trimite un sms cu un cod cu care poti confirma inregistrarea, si primesti si un e-mail cu care sa confirmi. Pana nu am trecut nr. de mobil, nu am primit punctele. Totul e simplu, nu dureaza mai mult de 10 minute.
Incercati cu incredere, nu aveti ce pierde.
Mersi Cici inca odata
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Iubika spune:
Mi`am facut si eu cont si am trimis invitatii.
Prietenul meu s`a inregistrat prin link`ul din mailul trimis dar mie nu imi apare in lista de prieteni, nici puncte de pe urma lui nu am primit
Acum stau si ma gandesc cati dintre amicii mei s`au inscris fara sa cotizeze puncte la mine....
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?