Site cu SMS free-cine vrea?
Raspunsuri - Pagina 2
mira_m spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
Deci am reusit sa ma inregistrez fara mari probleme. Prima data la tara am trecut International, insa la inregistrarea concreta unde iti cere niste dat personale, acolo am gasit Ro, si am gasit si orasele mai mari sa aleg. Nu e obligatoriu sa completezi absolut toate datele, dar iti cere nr. de mobil, si cand ai trimis datele, iti trimite un sms cu un cod cu care poti confirma inregistrarea, si primesti si un e-mail cu care sa confirmi. Pana nu am trecut nr. de mobil, nu am primit punctele. Totul e simplu, nu dureaza mai mult de 10 minute.
Incercati cu incredere, nu aveti ce pierde.
Mersi Cici inca odata
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Si ai reusit sa trimiti vreu SMS?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
Iubika spune:
mira_m sa stii ca merge sa trimiti SMS`uri si chiar ajung instantaneu. Ba poti sa trimti si mesaje imagine din acelea alb-negru.
Una peste alta site`ul e OK
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
dianette spune:
cu ocazia asta mi-am amintit si eu de contul meu de pe yoofi. Cand am intrat acum (dupa cateva luni bune), ce credeti? "surpriza, you won 1 yoofi point" Eu i-am facut invitatie iubitului atunci dar nici mie nu mi-a dat nimic in schimb ! nici un punct. N-am stiut de faza "cu cat intri mai ds, cu atat primiti mai multe puncte". O sa incerc, pt. ca de-acolo poti trimite imagini pe tel , ca sms-uri... nu prea am nevoie, am 3 de la myx si acuma am si vreo 50 de gratuite ca mi-am luat telefon nou . Dar cine sta sa buchiseasca pe telefon?
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
lorena_andreianu spune:
Da' pentru sms-uri gratis nu exista si site-uri unde te poti intregistra si fara sa ai mobil? Adica sa nu fie nevoie de codul ala de confirmare?! Intreb si eu...
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
cici spune:
quote:
Originally posted by amalisimona
A trimis cineva animatii sau wallpapers-uri? Cat costa?
Animatiile costa cam 15 puncte.
Fetelor, eu am primit confirmare numai de la gabib, semn ca doar ea a reusit sa primeasc puncte si sa se inregistreze,daca ati reusit sa va inregistrati si n-ati primit inca puncte ,intrati pe site si vizitati-l pentru a fi active.
Eu cand m-am inregistrat prima oara ,am trecut locatia Liban, si totul a fost ok, deci merge trecuta,orice tara daca nu reusiti cu Ro
cici
daniella4 spune:
Cici, m-am inregistrat si eu, dar cand a fost sa confirm inregistrarea iok!!
Adica am primit pe mail un cod de activare, iar cand m-am dus cu el in casuta mi-a scris ca e invalid!!!
Nu m-antreba daca am fost atenta, ca am repetat chestia de vreo 4 ori
Astia au ceva personal cu mine!!!!
Daniella, mama lu'Alexis
daniella4 spune:
Multam!
Am reusit! Era de la ei problema. Sa-mi zici daca au fost parolisti si ti-au dat bonusul!
Pupici
Daniella, mama lu'Alexis
monagan spune:
m-am inregistrat si eu. functioneaza chiar repede, e ok. Am trimis ceva sms-uri, dar totusi am dubii.
Oare nu ma taxeaza? Daca am scris nr. de mobil ? si ma trezesc la sfrasitul lunii cu factura incarcata.!!!!!!!!!!
cici spune:
Nu te taxeaza, stai linistita, cand m-am inregistrat prima data aveam cartela cu fro 50 de centi pe ea,si vreo 2 luni n-am incarcat-o, dar sms gratis am dat ,si nu mi-a afectat creditul.
Asta inseamna ca cele care v-ati inregistrat ati primit cele 25 de puncte?
cici