Faze care ne enerveaza in filme
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
quote:
Originally posted by iubibubiquote:
Originally posted by conchita
in "alexander", de exemplu, ce accent are angelina frate, ca num dau seama? rusesc? vorbeste de parca macina cafea si i-a ramas printre masele si nu pricep care-i spilul.
mda, si ailalta ziceai ca seamana cu jay leno, ha? :)))
I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara
uaaa, ce memorie ai :-)) nu, ca de angelina imi place, il barfeam pe regizor la faza asta. :-))
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
casandra spune:
Pe mine ma enerveaza cand in filmele istorice sau biografice, se amesteca adevarul cu fictiunea, de iese o varza, din care cu greu mai deslusesti adevarul. De ex, in "Kingdom of Heaven", Balian apare in film ca un tanar bastard, pe care il regaseste taica-su intr-o fierarie, desi, in realitate, Balian a fost fiul legitim al lui taica-su, nobil din nascare, iar cand a aparat Ierusalimul nu mai era la prima tinerete, si nici aventuri cu regina n-a avut.
Alyssa spune:
Pe mine ma enerveaza la culme cum in toate filmele americane (cu actiunea petrecuta in America) apare steagul Americii... Toate! Uneori e pe un ecuson, alteori in zare, fluturind la vreo ambasada, sau aratat in treacat din masina... Steagul nu lipseste!!!
Alyssa spune:
Off topic, dar tot la enervat.
In cintece ma enerveaza la culme cind apare versul de genul "we'll make love all night through"... " make love all night long"... Heloooo!!! Daca se intimpla acolo citeva minute... ce e aia toata noaptea, au baterii Energizer???... Se lauda degeaba!
Donia spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
A, si inca una, cand in peisaj apare o gagica tare sau ma rog, la inceput ea si eroul se ignora total ba uneori se urasc de-a dreptul pentru ca in final sa rezulte o dragoste mare mare...
Mey, cum sa te enerveze, asta e povestea vietii mele!
![](icon_smile_big.gif)
Pe mine ma enerveaza cand eroul intra intr-o casa sau camera intunecata, dubioasa, unde pericolul e evident, in loc s-o ia la sanatoasa cum ar face orice om normal. Dar nu, eroul e erou! Sau politist! Cand i se spune clar sa astepte intariri, nu, politistul merge de unul singur, dar pana la urma ii bate pe toti si in final iese eventual ciufulit si cu ceva praf pe revere. Si totusi, mai e si dreptate pe lumea asta, ca uneori politistul mai si moare.
Si am ajuns mai nou, cand ma uit la unele filme cu sotul, sa strigam la cate un papa-lapte: "Pup-o, baaaa!" Atata mai intind pelteaua unii ca le-as da un branci in directia fetei daca as fi acolo!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
brendamitran spune:
Cind intr-un dialog,sint filmati din mai multe unghiuri interlocutorii...si se intimpla ca intr-un cliseu sa aiba parul aranjat intr-un fel,si in altul total diferit....chiar de curind am vazut o faza din asta,da' nu mai reusesc sa-mi amintesc unde.....
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Iubika spune:
.. si mai am o problema!
In filmele "de actiune". Bai frate, se impusca aia k chiorii, scot arma in plina zi si in locuri publice, se omoara pe capete si NIMENI, dar NIMENI nu se sesizeaza. Nici urma de super-cop care sa faca ordine.
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Donia
Si totusi, mai e si dreptate pe lumea asta, ca uneori politistul mai si moare.
Da, dar chiar si atunci se gaseste vreun partener distrus care nu se lasa pana nu`i razbuna moartea. De unul singur, desigur!....
![](alcool.gif)
iepumic spune:
Mi-ati aduse aminte de "Transporter"...si 1, si 2...si chiar si de "Fast&Furious" +seaquell....daca n-as fi pus in viata mea mana pe o masina, poate nu m-ar fi enervat asa de tare...da' cand oi gasi si eu o masina indestructibila ca alea....o sa dau lovitura. Desi...daca ne gandim bine...fiecare repriza de condus prin Bucuresti ne apropie mai tare de ideea de "situatii incredibile la volan". Cred ca majoritatea filmelor de "gen" sunt pentru americani tampiti...
Remmeber: "Twin Peaks" si "Dosarele X"...de la fascinant la penibil. De ce toti extraterestrii arata destul de apropiat cu rasa umana? Chiar nu a reusit nimeni sa isi imagineze si altceva?????
Iepumic
White Pisana spune:
quote:
Originally posted by Iubika
Pe mine ma enerveaza ca in filme, indiferent daca actiunea se petrece in alta tara sau in alt secol, se vorbeste o engleza perfecta!....
Subscriu! Culmea stupizeniei este cand, in cate un film fantezist, eroul calatoreste in timp si in spatiu toata lumea din locurile pe unde ajunge el vorbeste engleza!
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
Si inca ceva: eroina in lipsa de toaleta adecvata pune mana pe foarfeca si INTR-O NOAPTE din cateva vechituri scoate o rochie de bal care suceste mintile tuturor! Chestia asta apare inclusiv in filmul cu Colin Firth de care spuneai tu Teodora!
![](icon_smile_wink.gif)