In Italia (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nico eu azi dimi m-am urcat pe cintar prima oara, insa cintarul nu e important pt mine ( cind ai oricum multe kg peste limita maxima 1-2 in plus nici nu se baga de seama ) , nu e decit 1 max 1.5 capatate acum la spartu' tirgului la revelion dar e burta care pocneste, parca s-au asezat pe buric . Ia ziceti si la fata lintea asta te baloneaza ? ca poate dau vina pe ea si scap cu fata curata. Oricum mai era si salata beuf cu cartofii ei ferti si mazarea care sigur umfla burta de nu mai poti sa inchizi fermoarul la blugi si stai ca mine cu pant. desfacuti . Deci mai am pe cine arunca necazu' ...
Dar ai dreptate.. o data pe an e Revelionul . Vai de mine acum mai e putin si vine Pastele ... alt prilej de umplut matele si pina la el mai sunt si alte petreceri mai mari sau mai mici ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor!

Va multumesc de tot pentru urari. Eu asteptam sa va adunati pe aici ca sa va pot povesti cum a fost Revelionul meu(apropo de asta am pus poze la albumul Giulia), dar se vede ca PETRO mi-a luat vorba din gura. Si a anuntat intr-un mod foarte original. Da PETRO stiu e mai bine sa organizez eu de persoana nunta dar cum fac?? Nu stiu daca voi reusi eu de aici. Acasa o am pe mama si pe sora cea mare care are 32 de ani si care avem aceleasi gusturi la imbracaminte, parfumuri orice. Cand sunt cu ea foarte des ni se intampla sa spunem acelasi lucru in acelasi moment. De parca am fo gemene. Si ea stie cum vreau eu nunta si bineinteles stie cam cum vreau sa fie sala. Cat despre muzica, la fel. Avem cantareti care ne plac, nu ne plac manelele, singura diferenta e ca ei ii place putin rockul. Dar se rezolva daca nu vreau vreun Gunses Roses la nunta. Boo, nici nu stiu cum se scrie numele. Oricum hai ca vad ca m-am lungit......dati-mi sfaturi, povestiti-mi din erorile voastre....asa ca sa-mi iasa nunta bine. Tin sa va spun ca nu va fi o nunta imensa. Ca eu nu prea cunosc lume. Va fi mica cu siguranta, dar vreau sa fie frumoasa. Am dat un ochi pe internet si am vazut ceva aranjamente care tare mi-au placut. Pe parcurs am sa pun ceva idei pe aici si sa- mi spuneti daca va place.

CRINI multumesc de urari. Cu sigurantza al meu se gandea de mult la o asa cerere, ca odata mi-a trimis un mesaj: cand ma ceri de barbat?

IRIALE intr-adevar a fost o veste minunata. Sincer cand m-a intrebat eu ma uitam la el , si nu reuseam sa prind firul. Ori e serios ori glumeste....

CRISTA eu de la inceput m-am gandit si eram foarte convinsa ca bb nu vine pentru ca nu suntem casatoriti. Si preotul i-a zis mamei acest lucru. Acum am sperantze foarte mari ca voi ramane , dupa ce ma casatoresc.

Cat despre ingrasat si eu am pus 2 kg. Dar lasa ca eu le dau repede jos. Ce ma enerveaza cel mai tare e ca imi iese suncile afara din pantaloni. Unde-s soldurile se vede o frumoasa centura de slaninuta.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Auzi Angi .. nu mai vorbi de fringhie in casa spinzuratului... care sunci???????????? ca esti subtirica ca trasa prin inel, tocmai ce ti-am admirat pozele mai devreme.
Sa iti povestim din greselile noastre: eu am facut o singura MARE greseala ca nu m-am cununat la biserica. Dar e o mare problema la care biserica ? ca dupa cea catolica el e inca insurat, si ca sa se divorteze "la popa" ar tb in primul rind vreo 3000 de euroi, avocati, timp pierdut, luat legatura cu fosta ( care si ea e maritata si are si copil si tot nu i-a pasat). Dupa religia ortodoxa eu nu stiu ar tb sa il boteze mai intii, apoi totusi cununia facuta deja chiar daca catolica nu conteaza ? Dumnezeu e unul singur si la noi si la ei si deci dupa mintea mea un juramint e juramint si pe Biblie si pe Coran si pe Talmud .. si pe alte carti sfinte. Eu stiu ca pe "lumea cealalta " voi fii singura ca fiecare va fii acolo in compania primei persoane careia ia jurat "amor etern" in biserica, caci alfel unii ar fii insotiti de 2,3 persoane si ar fii cam zapaceala prin paradis sau .. in fine, fiecare unde o ajunge .
Oricum o sa mor cu focul asta ca nu am fost mireasa, dar asta e riscul cind te mariti la batrinete ca mine, si daca ar fii fost totul ok nu ma puteam face mireasa ca sa fiu de risul lumii grasa si batrina cu rochie alba si lamiita in cap , ar fii fost o ceremonie simpla simpla ...Ce sa ii faci eu ma visam mireasa mereu cind eram mica, si mama imi zicea ca nu ma voi face mireasa in biserica...

In rest parerea mea : nunta ca sa iti fie tie drag, cu persoane putine si bine alese .. fara cheltuieli numai de ochii lumii si dupa ideile de multe ori "crete" ale unuia sau altuia . Numai ce iti place si iti doresti ca sa iasa asa cum VREI TU ... Calatoria de nunta e mai importanta ca nunta, in primul rind pt ca dureaza mai mult, vei fii mai relaxata, o sa fiti numai voi doi si deci dupa parerea mea e bine sa fie dupa nunta ( la max 1 luna distanta ca pe urma e ca o vacanta normala) ca sa ii simti GUSTUL si AROMA... Chiar daca nu va fii 1 luna ci numai 1 saptamina, va fii saptamina VOASTRA ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Sa va povestesc ceva sa rideti si voi :
Eu eram cazuta in galeata cu melancolie si vad la tv o emisiune despre "facut curte" .. prostii .. siropuri ... si normal ca ma adresez consortului meu plina de reprosuri :"Mie nu mi-ai facut curte, ce norocos ai fost, ai scapat cam ieftin " . La noi a fost iute rau in sept ne-am cunoscut si in noiembrie eram deja luati :"vazut, placut si luat " ce sa mai pierd vremea .. in plus lasat casa , masa si servici si plecat cu "traista in bat" ( a se citi : 2 geamantane cu hainute- restul au venit la cununie, fiecare membru din familie prezent la cununie a aterizat cu 1 sau 2 geamantane in plus pline cu hainutele si parte din zestrea mea ).
Si ce raspuns imi da "al meu " .. "cum nu te-am curtat ? vorbeam in fiecare zi pe messenger si te mai si sunam ... si ... AM STAT SI LA COADA LA QUESTURA CA SA MA INTERESEZ PT TINE "
La vremea aia nu erau asa rapizi si el ca sa puna o intrebare a trebuit sa faca toata coada, vreo 2 ore

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

LA MULTI ANI 2006
DANA,te cred si eu ca aveai emotii,un moment extraordinar si-a ales sa te ceara de sotie!Mult noroc si bafta.
Cri,asa-s oamenii nostri,mai saraci cu declaratiile si cu curtea,dar cel putin al meu e mai mult cu faptele,asa-mi demonstreaza el ca ma iubeste!Vorbe....ioc!
Irina,in curind si pozele noi sa vezi ca am mai crescut,avem o claie de par cret...si sintem un pic birboncela.Merci de laudatura,dar de Ale m-am indragostit eu,ca are niste ochi...ptiu sa nu ti-l deochi.
Raportam,revelion reusit,Elenei nu i-a fost frica de artificii,am avut un arsenal,cica al meu le-a cumparat mai mult pt Mircea,dar de fapt s-a distrat el,e mai copil decit copiii.
Cu ingrasatul...sa nu mai vorbim de lucruri sfinte,cred ca toti ne ingrasam de sarbatori...eu una am mincat ca o vacuta.
Va pupic dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, din pacate asa este, sotul tu nu se mai poate cununa in biserica, dar daca nu ar fi fost asta, sa stii ca problema "care biserica?" nu s-ar fi pus. Eu m-am cununat in Italia, in biserica catolica si preotul (catolic) a facut o slujba mixta, si catolica, si ortodoxa, nici eu nici sotul nu a trebuit sa facem vreo chestie extra, caci botezul si toate celelalte sunt valabile pt amandoua bisericile. O singura obligatie pt mine: a trebuit sa declar ca imi voi educa copiii in religia catolica. Ceea ce nu mi se pare grav, doar Ale s-a nascut si va avea viata lui aici.
Cum ti se pare?

Gaby, de abia astept pozele noi!

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Cri, super "curtea".... hahahah...

Irina & Alessandro

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

La multi ani, fetele mele din Italia, va doresc multa sanatate si ...sa fiti iubite!

Am si eu o intrebare la voi, cine stie sa-mi zica, cam cat costa trenul de la Roma la Catania? ca eu am cautat pe un site cu mersul trenurilor din Italia, dar tarifele nu sunt...Multumesc anticipat pentru ajutor...

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Da Iri, asta ca Ale e catolic atita vreme cit si tatal lui este si el creste si traieste aici e normal. Daca ar fii crescut in Ro poate ...era mai normal sa fie ortodox..poate ... dar era alta poveste. Eu nu imi faceam probleme unde si cum sa ma cunun numai sa fii avut voie sa o faca, insa nu se mai poate din pacate ( decit daca cere anularea si mai mare daraua decit ocaua).Poate ca nu sunt eu o mare credincioasa, ca pacate am si eu destuleeee , dar cred ca un juramint facut in biserica nu se poate desface asa cu una cu doua.Nu stiu insa cum la noi la biserica preotul te casatoreste chiar daca ai mai fost cununat odata cu alta persosana .. ca eu am auzit destule care s-au "facut mirese" de mai multe ori. Nu spui tu ca ai mai fost cununat ? cind te spovedesti ? sau iti anuleaza preotul cununia ? sau ca sa iti mai ia banii odata ( ca nu e chiar putin cit costa cununia) prefera sa nu te intrebe nimic ... si viata merge mai departe ...
Eu am exemple in familie: chiar daca bunicii mei erau ortodoxi pt ca mama si fratile ei mergeau la scoala germana si deci mergeau si la biserica cu ceilalti copii la sarbatorile sasesti.. s-ar fii simtit exclusi, pusi la colt daca nu erau la fel ca ceilalti, si eu zic ca asta insemna pina la urma integrare in comunitate.

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Laura T., La Multi Ani tie si familiei!
Aproximativ, clasa I costa in jur de 65,00 €, clasa a II-a 45,00 €. Sa inteleg ca vii la Catania? La 2 pasi de mine.

Irina & Alessandro

Mergi la inceput