Scandinavii stiu DC... (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Sabino, esti exact cum mi te-am inchipuit, blanda si firava:)

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ai adusco, sa vezi posterioru(vi-l arat dupca ce ma mai duc vreo 20 de ture la sala)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

adusca, io zic ca daca e dureros trebe sa fie vreun chist care s-a infectat nu ai de ce sa-ti faci griji! uite facui cercetari prin netu' francez si am gasit explicatia unui medic care spune cum sunt ganglionii care trebuie sa ne ingrijoreze:
- nedureros
- imobil ca si cum ar fi lipit
- recent
- mare (peste 1cm)

Cica daca nu indeplineste toate conditiile astea nu e nimic ingrijorator, fie e doar un chist sebaceu care s-a infectat fie e doar un ganglion inflamat (din cauza oboselii, stresului, un medicament, un virus etc)
Du-te luni la medicul de familie si pana atunci stai linistita ca nu pare sa fie ceva grav.

mihaelo ce ai 'ghia' si tu acu?! Tot imi zic sa nu uit sa te intreb de colega aia, (ba ma dusei dupe tine si la subiectu' cu Zalau'=> vezi ca xeno are dreptate, esti urmarita!) da' tot ma iau cu alte vorbe acilea. Nah, si acu plecasi cand taman voiam sa-ti spui cum o chiama??! (Lacranjan Ioana)

si mai voiam s-o intreb pe maria ce carte e aia ca uita sa ne spuna?!

si sa spui ca acus vine eurovizionu' si refacem poienitza vesela

si mai zic doar ca nu trebe bre sa parasim forumu' ca pe un iubit (sau iubita dupe caz) abia atunci inseamna ca ii acordam un rol si o importanta pe care nu le are.
asa ca stati fratilor aci, mai schimbam o vorba, uneori e veselie alteori e plictiseala alteori ne mai enervam alteori ni se pare ca suntem ignorati da' daca facem totalu' io zic ca ne da cu plus.

Itsme, hai ca asteptam casa decorata!

si iar uitai sa mai povestesc de mucii lu' gepeta si de casele de turta dulce de pe insula si de bunaciunile duin Lost (din care io nu vazui nici un episod)! fara legatura intre ele

unde-i mandarina aia ca iar ma indopai de prajituri

Mergi la inceput

apropos de bunaciuni, si al meu sufera cand merge la scoala si le vede pe toate imbracato-dezbracate la 16 ani

V-am zis ca pustoaica de la carcotasi (Olivia, care canta la viola, si are diverse rolisoare) a fost eleva mea la meditatii? e si ea la liceul de muzica.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Doruleaza, eu mancai grepfruit acu:)

Mergi la inceput

sabina ala nu-mi place, e amara brrr (da-mi place denumirea frantzuzeasca: pamplemousse!)

da' Lilutz pe unde o umbla? indrazneste sa nu-si petreaca sambata seara pe forum ca noi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

doruleatzo, mii de multumiri, pana luni stau linistita.

a lui e dureros si mobil, desi e recent si mare...ca atare nu indeplineste toate conditiile, saru' degetelu' mic de la piciorusu' stang...pot dormi si io acuma

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

moaca verde nitel schimbata

ca tot nu mai era bun linku trecut, nu stiu de ce.
sting continentu asta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

am dat un copy/paste pentru doruleatza, sa vedem daca isi aminteste despre discutia privind satul ala natal... care este
asa ceva...

Autor: doruletz
Raspuns la: 11/06/2005 00:16:41
Merci fetele de sugestii, o sa le pun pe lista si le votam democractic. Uite ca la Laetitia nu ma gandisem, e frumos, cu toate ca mie mi se pare cam complicat de scris.
Rayuela si mie imi place Aimée dar din pacate frantzuzii astia au epuizat numele astea cu frun secol inaintea noastra. Uite aci, cica Aimée e a fost cel mai raspandit prenume in ... 1921 . Tot cam ca Antoinette. Noua ne suna bine la ureche da' lor le suna cam ca Euforsina, Veta sau Marghioala din pacate. Bine ai facut ca ai lasat cupilu' doar cu numele Amélie.
Si io zic ca si annie ca numele trebe sa fie scurt si nu prea ciudat insa ce ma fac ca astea s-au dat toate pana acu' si s-a umplut lumea. Cam cum se umpluse pe vremea mea de Dana de trebuia sa spui neaparat si numele de famelie ca sa stie lumea despre cine vorbesti.

Aaa, Rayu, si sa-ti zic despre aeroportu' din amsterdam ca fusei si io p'acolo intre doua avioane. E mare frate, cam cat tarlaua cu pepeni de la Castranova. Si 45 de minute intre avioane e cam la limita asa ca io zic sa te obisnuiesti de pe'acu cu ideea ca nu mai fumezi pana pe Otopeni. Io am gasit la vremea respectiva locu' pentru fumat, da' aveam mai multa vreme si am bantuit ceva pe coridoarele alea pana am dat de el ca nu-s chiar la tot pasu'.

la toti

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: annie_xtreme
Raspuns la: 11/06/2005 00:33:23
Mai este cineva care stie de Castranova???Nu poci sa cred
Editat ca sa spun: plansa ii aproape gata . Faza cu sustinutu singura e mai mult o chestie morala...voiam sa ma dau mare in fatza lu dom' profesor ce studenta super mafia sunt :)Plus ca nu strica un fan acolo, sa explice o chestie in eventualitatea ca te poticnesti (nu prea imi fac probleme de asta, da u never know). Proiectu asta o fost extrem tare pentru mine: l-am vazut pe prof o data cand i-am anuntat tema, acu doua zile cand i-am dat la corectat (ca o fost plecat sireacu vreo 2 luni) si o sa il mai vad maine cand imi iau opera. Jumping with no safety net.

--------------------------------------------------------------------------------

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Scandinavii stiu de ce
Jazz -poze noi

Autor: itsme
Raspuns la: 11/06/2005 00:51:42
hola la senore si la domnul habibi,

iata-ma si pe mine, care am venit sa va salut de buna seara. Atatea subiecte ati dezbatut aici in lipsa mea ca nici nu stiu la care sa contribui, asa ca o sa o iau pe puncte, ca nici cu timpul nu stau prea bine.

- arborico, nu m-au inspectat azi, dupa ce m-au tinut cu morcovelul infipt la dos toata saptamana, si m-au intors pe toate fetele si m-au cercetat la toate documentatiile. Inspectia s-a amanat 2 saptamani, asta ca sa nu cumva sa duc lipsa de excitement in viata!
- dorulets, felicitasionz pentru fetitza, spune-i Zoe! Mie imi plac mult numele scurte, asa ca asta era favoritul meu numarul 2. Sau Leta (in engleza se citeste 'lita', dar vine din latina si inseamna bucurie). Mai imi plac Lani (nume hawaiian, inseamna 'femeie nobila'), si Leah (care nu stiu ce e). In alta ordine de idei, vacanta placuta! Sa nu scoateti limba la mafiotii aia de pe acolo, doamne fereste, sa nu care cumva sa auzim de voi prin ziar! (ah, si sfatul meu e sa nu le spui la mafioti nici ca esti gravida, lasa ca afla ei la anu'
- Rayou, uite de aia te iubesc eu pe tine , ca ne asemanam ca doo picaturi! Si eu am un crush cu MC-ul (sper sa nu se supere liris prea tare), iar articolul ala mi-a placut mult si m-a emotionat. (daca liris se zburleste la mine, o sa si explic de ce, altfel lasam asa la faza de sentiment). Daca tu l-ai vazut in carne si oase pe MC-ul si l-ai mai avut si profesor, ai de acum respectul meu nemarginit, forever! You can do no wrong! Ah, MC !!! Si mai era ceva, dar am uitat! (si Boubou e o scumpa!)
- lena, Asa Freya dragalasa si la pachet as vrea si eu!!!
- aniko, bafta extrema la plansa, mai! Lasa-l pe profesorul sa se duca si el la soare un pic, ca o fi si el obosit saracutzu, ai mila de oamenii muncii, please, ca o sa ajungi si tu unu'!
- mara, petrecere frumoasa si aniversare fericita!
- mihaela, lalala (vorba poetului nostru national) Ia un pupic, te astept la zama de varza (sa ma tii la curent electric cu viza aia, da?). Daca te supara careva, sa-mi spui mie ca o punem pe lena sa-i bata Aici suntem pe specializari
- adela, eu nu ma duc la alte subiecte ca aia au mult prea multa energie si se si cearta, asa ca daca-mi mai fuge piciorul si mai comentez ceva de la alte subiecte pe aici, sorry, no! Daca te supara tare n-am decat sa ma abitin! Elevii aia sunt frumusei, si aici tot asa fac, se imbraca ca oamenii mari si trag chef de absolvire, ii zice 'prom' la cheful ala. Da nu au sapca!
- lilanda, spor la vopsit peretii, si Ilie era un puppy foarte frumos. Da de ce e ma virgin, saracul, e religios? Il faci calugar?
- Alba-Hulia, o sa te sun
- Pegasis, multa sanatate!

besos la tulemond!

PS. La noi azi a fost heat allert! Adica trecuram de la -30C la +32C azi, care din cauza umiditatii se simte ca +40C. Adica ne-am procopsit cu cei 3 H, cum zic astia (hot, hazy and humid). Si pentru week-end se anunta la fel! Of, vai de vremea si de curu' nost! Asta e problema aici, astia au eliminat cu totul primavara! Pastreaza cifra cand e vorba de temperatura, dar schimba semnul, iar mie astea cu schimbatul semnului si trecutul de colo colo nici la algebra nu-mi placeau, ca ma confuzam. Apropos de confuzare, eu nici la subiectul asta se pare ca nu mai inteleg, voi acolo cand ziceti Castranova, you mean Casanova? Ca de ala am auzit, as putea la o adica urmari si eu discutia, dar nu stiam ca are pepeni!

Autor: lexi
Raspuns la: 11/06/2005 02:31:48
nu, ma, izmiutzo, iar n-ai inteles! pai tu nu vezi ca radacina cuvantului ii diferita si in ea sta toata diferenta? pepeni o avea si casanova, poate doi mai mari, dar daca-i pui tr-ul de teleorman atarnat printre litere, l-ai nenorocit pe viata! s-a dus de tot renumele...
ti-as mai esplica, da' am program cultural in seara asta, ca veni caravana cu filmul international si pe la caminul cultural din centru nost'. asa ca te ascult mai incolo, sa vad ce-ai inteles.

in rest, toate-s bune, cam frigut daca ma intrebi d-astea meteorologice, da' lasa sa va fie voo bine.

Autor: itsme
Raspuns la: 11/06/2005 06:48:38
aaa, lexi, hai sa te pup! Chiar imi era dor de tine! Ma tot uit in cutiutza si nu vad nici un ghiocel. Poate cand oi avea tu timp si nu e film la caminul cultural, imi trimiti si mie vreo 2

of, mai fetelor cu fetite mici sau nenascute inca, nici nu stiti voi ce bine va e! Io nu vreau sa va sperii, si poate ca nu sunteti toate asa de tipul nevricos ca mine, da' vreau sa spun ca uite, eu acuma in loc sa dorm si eu ca omu', stau cu ochii la bec si astept sa vina acasa odrasla, care s-a dus la club cu masina, iar dupa club face si pe taximetrista si duce lumea acasa pe o raza de 20 km! Noaptea! Singura! Cu masina!!! Of, ce as mai schimba in loc un scutec, sau spala un fund, sau orice! Ofofof....

Update: gata, pot sa ma culc. Phuiii....asa ceva...

Autor: arboria
Raspuns la: 11/06/2005 07:15:26
Itsme, doljenii is oamini cu simtu' umorului

pe langa Castranova, mai is si Cotzofenii din Dos, Amărăstii de Jos si de Sus - deci amărăstenii chiar exista, io credeam ca este un cuvant inventat

orvoar, pana mai pe seara
--------------------------------------------------------------"

Mergi la inceput

adormii gepeta de vreo 2 ore si io tot mai bantui p'acilea in loc sa profit

sabino de ce stinsesi continentu' ca imi bagai deshtele in ochi!?

haha, Julia, sigur ca imi amintesc! da' nu ala e 'satu' natal' (al meu nici nu e sat bre, e chiar 'muncipiu', asa sa stiti!!) Atuncea detei si io un ecsemplu care imi veni in minte, p'acolosha pi la Castranova si Amarasti ne ducea pe noi la practica agricola si mai aveam si colegi de scoala de p'acolo asa ca n-am cum sa le uit!

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput