M-am hotarat ....adoptie (27)
Raspunsuri - Pagina 8
dana p. spune:
Am auzit acum la stiri la radio ce spunea premierul cum ca "legea adoptiilor este foarte buna asa cum este si ca nu se va schimba nimic la ea ,ca este conforma cu legislatia internationala si ca in ea primeaza intersul copilului si nu al parintilor adoptatori"
Era vorba de adoptiile internationale ca americani au facut niste demersuri pentru finalizarea adoptiilor internationale.
Pai e clar din declaratia lui ca vizeaza si adoptiile interne ca doar este intersul copilului sa ajunga vai de capul lui in loc sa-l ia o familie care va avea grija de el si ii va oferi o educatie buna.
Imi vine sa ma dau cu capul de zid.
Dana
Poze
Briantis spune:
Pai sigur ,e in interesul copilului sa zaca cu anii in spital ,chiar daca e sanatos sau sa ajunga la cine stie ce camin de copii ,sa fie al nimanui ,cand ar putea sa traiasca normal intr-a familie care sa il iubeasca si sa ii ofere tot ce ii trebuie .Legi tampite !Mi-e scarba !
Mama lui Andreiutzu
asi spune:
Fetelor nu va luati dupa ce zice premierul nostru ca asta habar nu are pe ce lume traieste.
Familia mea
Razvan
galinarodica spune:
Da fetelor nu are el habar da da la ordonante de kkt o droaie vedeti revin iar cu problema asociatiei. Fiecare in parte orbecaim asa impreuna am putea sa miscam ceva. Ca idiotii au tradus cum am mai spus o legislatie fara sa tina seama de conditiile socio culturale, economice etc etc de aici. Legea e interpretabila...si ei asta vor ca sa poata sa o suceasca astfel incat sa cada ei in picioare. Eu am deja copilul acasa dar e in plasament de urgenta; teoretic dupa 2 saptamani trebuie sa se treaca la plasament normal. Credeti ca s-a intamplat asta? Ei bine nu. DECI: daca noi nu ne zbatem nu se intampla nimic, daca nu stim legea sa-i batem cu propriile lor arme ne plimba de ne turbeaza, care e interesul copipului? In loc de familie caldura si conditii stau pe te miri unde pana la 2 ani ca asa li s-a sculat unor idioti de-au tradus legea ca orbii si acum se bat cu pumnul in piept ca au legislatie europeana.
Stiu ca va stresez da am sa va zic de asociatie ori de cate ori o sa fie cazul, adica o sa para o situatie in care existand ar fi usurat situatia. Sunt capoasa eu da pana la urma trebuie sa iasa ca e pacat de copii astia nevinovati.
irina_g spune:
Bafta tururor celor care pe 15 si 16 mai au de trecut un hop in procesul de adoptie.
tuturor
Irina si Mihai
irina_g spune:
Alecsandra,
La implinirea virstei de 1 an iti urez
Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si sa ii bucuri pe mami si pe taty.
Vio, sa fiti fericiti atat tu cit si sotul tau alaturi de Mariuca.
Irina si Mihai
urziceanu spune:
LA MULTI ANI ALECSANDRA,SA CRESTI MARE,SANATOASA SI FRUMOASA.VIVI VIOiti doresc sa te bucuri de bebela ta si sa fi fericita!!!!!
pupici,
corina urziceanu
vivi.vio spune:
quote:
Originally posted by vivi.vio
IRINA si CORINA
Multumim de urari, maine avem 1 an si mami, tati si bunicii au comandat un tort"ALBA CA ZAPADA SI CEI SAPTE PITICI" pentru fata...
Deja la 1 an mergem sustinute sau singure si nu stam o clipa locului.
Multumim inca o data pentru felicitari
Vio si Mariuca
aissa spune:
La multi ani Alecsandra!
Sa cresti mare, sa fii fericita si sa vina mosul cu multe-multe jucarii!
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
florypop spune:
La Multi Ani Alecsandra!!
Sa fii sanatoasa si le aduci numai bucurii parintilor tai.
Pupici,
Flory 13+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png