Camere foto (digitale, cu film, SLR...)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

quote:
Originally posted by adi_dalma

Canon S2 IS - singurul aparat digital mediu (neprofesional) care focalizeaza la 0 cm.

ag

Nu este intotdeauna adevarat ca pentru macro trebuie sa stai cat mai aproape de obiectul fotografiat. Dimpotriva, cei care au aparate profesionale stiu ca trebuie sa stai ceva mai departe, pentru a nu perturba mediul de fotografiat ! Ceea ce conteaza mai mult este gradul de marire a subiectului.
S2IS permite intr-adevar fotografierea la 0cm, dar asta inseamna ca trebuie sa iei furnica, albinuta sau viespea si sa o asezi pe obiectiv in pozitia dorita

Totusi eu consider ca S2IS este un aparat bun. Am avut ocazia sa il utilizez de cateva ori. Nu este profesional, dar merita cumparat, este peste media multor aparate P&S. Din pacate pretul este destul de ridicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by alex1971

Fara o memorie suplimentara ( cu cea a aparatului)filmeaza doar 20 secunde sau 40 poze.Cu memorie de 512 se pot filma 11 minute (filmulete de 30 secunde)la cea mai buna rezolutie sau 22 minute (filmulete de 3 minute)la o rezolutie mai slaba.Sau daca nu filmezi poti fotografia intre 800 si 2500 de pozela rezolutia de .1024x768

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Te referi in general, sau la Sony S-80 ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Sunt la un pas de a-mi lua Canon A610.
Pareri pro si contra?
Ce acumulatori imi recomandati?

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu mka pricep la aculmulatori..da face poze excelente, eu de o luna sunt f incantata.

uite aici poze facute pe lumina slaba si ninsoare
http://www.trekearth.com/members/degetica/photos/

(sunt ale mele)

si acici diverse poze cu aparatul asta, tot ale mele, primele 7 si penultima

http://www.treklens.com/members/degetica/photos/

si poze mai obisnuite, pe care nu le-am manipulat in nici un fel poti vedea la adresa din cealalta pagina, aia de pe photobucket.

Eu sunt extrem de fericita cu aparatul asta.

Mergi la inceput

Multumesc pentru poze, chiar eram curioasa sa vad niste imagini cu acest model de aparat foto. Dar unde sunt pozele tale de pe photobucket? Eu le-am vazut pe alea de pe webshots.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/?action=view¤t=bolnavioara.jpg

astea sunt, in afara de aceea cu sofia in maina, toate sunt cu canonul, in casa, afara, si niste macro , un text de ziar absolut stesrs si tyras la xerox, sa vezi ce bine a iesit.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1971 spune:

quote:
Posted - 10/01/2006 : 16:56:14
--------------------------------------------------------------------------------
Fara o memorie suplimentara ( cu cea a aparatului)filmeaza doar 20 secunde sau 40 poze.Cu memorie de 512 se pot filma 11 minute (filmulete de 30 secunde)la cea mai buna rezolutie sau 22 minute (filmulete de 3 minute)la o rezolutie mai slaba.Sau daca nu filmezi poti fotografia intre 800 si 2500 de pozela rezolutia de .1024x768

Ma refeream la Canon A520

Mergi la inceput

Am luat niste acumulatori Sanyo Ni-Mh 2300mAh, iar pe instructiuni scrie asa:
"Inainte de folosire a se formata (repetat de 2-3 ori)"

Ce inseamna formatare la acumulatori?

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Se incarca si se descarca pana la refuz deci pana la golirea completa sau pana cand aparatul nu mai merge.
Prin formatare "acumulatorul invata" cat curent poate sa incarce ca sa ma exprim mai plastic.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

In sfarsit ma pot bucura si eu de un Canon A610.

Florile mele

Mergi la inceput