Camere foto (digitale, cu film, SLR...)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Adi2003: daca il pierzi iar, da si tu un search sau un PM si te ajutam cu placere
Nu cred ca este cazul sa te grabesti foarte tare, aparate foto vor mai fi si dupa Sarbatori, prin februarie in general apar noutati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Tocmai ca la un search nu gasisem decat subiecte mai vechi decat asta, pe aceeasi tema.
Ideea e ca in ianuarie, cel tarziu februarie imi iau un Canon A610. M-am decis.
E cineva care deja are un astfel de model? Sa ne impartaseasca si noua opiniile. Eu vreau poze macro reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1971 spune:

Tocmai am achizitionat un aparat foto digital CANON A 520.Sint foarte multumit de el.Are zoom optic 4*.Pozele in incapere ies excelente(fara ochi rosii)Am facut si citeva filmari micute cu el.Pretul 700 ron din Carrefour.Merita banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Canon S2 IS - singurul aparat digital mediu (neprofesional) care focalizeaza la 0 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

si eu am primit un canon a520 acum de Craciun si imi place la nebunie, face niste poze super si filmarile la fel, se va d fb pt. un aparat foto
alex1971, tu ai primit manual de utilizare la el? ca eu am invatat singura sa-l folosesc, cum nu avea manual...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Noi ne-am luat Canon PowerShot S2 IS, e mai scumpicel ...am ales sa-l cumparam de pe net fiindca prin magazine nuprea aparusera. Acum sunt super incantata de cumparaturile pe net, gasesti produsele mai ieftine si plus noi am dat comanda si a doua zi dimineata am avut aparatul! Eu una am fost foarte uimita de promtitudine! Cat despre aparat...e super am reusit pana si eu sa fac poze reusite, sunt artista!

Mergi la inceput

Pentru ingerasDa am primit si manual de utilizare la el si e foarte voluminos.Fara el ma-s fi descurcat greu.Am cumparat pentru aparat si un card de memorie de 512mb foarte util.Am filmat de revelion circa 20 minute la o calitate destul de buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bvali spune:

Si eu mi-am cumparat de curand un Canon PowerShot A520 si sunt foarte multumit. Culorile pozelor sunt foarte bune, si isi face treaba pentru un aparat pocket. Pozele sunt comparabile cu ale aparatelor de clasa mai inalta. Singura problema este ca nu am primit software la el, atata tot. Si da, bateriile pe NiMh chiar tin mult. Cu doua baterii Sanyo de 2500 MaH am reusit sa fac cca. 200 de poze sau pe acolo.
Il recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna !

Sp eu "prospectez" si m-am oprit la Canon PowerShot A520. Dati mai multe amenunte, cei care-l aveti deja. Cum e filmuletul ? Cite minute? Si pozele...Pina iti iei memorie suplimentara, cite poze incap?
Eu l-am studiat aici? http://www.camerefoto.ro/index_0144.php
Stiti alt pret mai bun ?

Nora

Mergi la inceput

Fara o memorie suplimentara ( cu cea a aparatului)filmeaza doar 20 secunde sau 40 poze.Cu memorie de 512 se pot filma 11 minute (filmulete de 30 secunde)la cea mai buna rezolutie sau 22 minute (filmulete de 3 minute)la o rezolutie mai slaba.Sau daca nu filmezi poti fotografia intre 800 si 2500 de pozela rezolutia de .1024x768

Mergi la inceput