Magia Demonului
![](images/user_man.png)
A venit ANTICRISTUL in orasul meu! E pretutindeni. Maine va veni in orasul tau. Demonul ia forme perverse, anticristul asemenea. Fie pacatul fie prea marirea. Cum vedeti lucrurile astea atat de stranii?
Timpul imaginilor este valurit si valuritor.
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Jocelyn spune:
Eu cred ca te plictisesti rau de tot.
The further the spiritual evolution of mankind advances, the more certain it seems to me that the path to genuine religiosity does not lie through the fear of life, and the fear of death, and blind faith, but through striving after rational knowledge. Science without religion is lame, religion without science is blind.(Albert Einstein)
The Bible tells us to love our neighbors and also to love our enemies; probably because generally they are the same people
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
ovidiu bufnila spune:
Jocelyn, e atata durere, sminteala, ura, batjocura, dispret, sange, brambureala, tacaneala, rautate, ratacire, disperare, maculare, mizerie incat nu ai cum sa te plictisesti. Se plictiseste doar cel care sta cu bratele incrucisate batjocorind, luand in deradere. Acela se plictiseste. Eu nu am timp sa ma plictisesc, Jocelyn. Stiu ca astazi voi intalni cel putin un om care o sa-mi povesteasca despre viata lui, despre ratacirile lui. Acum trei ani un om mi-a dat telefon si m-a chemat sa stam de vorba intr-o cafenea. Un ziarist. Chiar un ziarist bun. Mi-a spus, Ovidiu, astazi o sa ma sinucid. M-a luminat Dumnezeu, mi-a aratat calea. Nu te poti plictisi cand Dumnezeu te incearca in felul sau straniu si miraculos. Mi-a aratat Calea. Omul acela traieste, isi face meseria. Jocelyn, sigur ca poti muri de plictiseala. E un fel de lux plictiseala asta, un soi de ratacire a fiintei, o orbecaiala. Multi dintre noi insa nu au motive de plictiseala. Poate pentru ca tocmai le pasa.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
quote:
Originally posted by Jocelyn
Eu cred ca te plictisesti rau de tot.
The further the spiritual evolution of mankind advances, the more certain it seems to me that the path to genuine religiosity does not lie through the fear of life, and the fear of death, and blind faith, but through striving after rational knowledge. Science without religion is lame, religion without science is blind.(Albert Einstein)
The Bible tells us to love our neighbors and also to love our enemies; probably because generally they are the same people![]()
Jocelyn spune:
Pai daca nu te plictiseai, puteai sa pui ce mi-ai raspuns mie ca topic, nu faza cu anticristul ca iar sa bagi lumea in ceata cu filosofiile valurite.
Eu una daca as fi foarte ocupata la serviciu n-as mai avea timp de forum. In consecinta, mi se pare ca si tu ai cam mult timp liber sau tu esti liber profesionist? Atunci foarte bine, daca niste oameni au nevoie de tine, ai grija de ei. De ce nu vezi si partea cealalta? Ca e atata lumina, speranta, bucurie?
The Bible tells us to love our neighbors and also to love our enemies; probably because generally they are the same people
josefine spune:
daca e pretutindeni nu e deja si in "orasul meu"? orasul meu e ascuns pe harta, nu imi stie adresa, sic!
o sa vina mos craciun in curand, nici urma de anticrist. si daca o sa gasesc vreo urma, o sa chem un anti-anticrist de o sa-l zapaceasca numa-numa.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Babisa spune:
De la "atata durere, sminteala, ura, batjocura, dispret, sange, brambureala, tacaneala, rautate, ratacire, disperare, maculare, mizerie " pana la a spune ca a venit anticristul....e cale lunga sa-ti ajunga....cred ca nu ai idee despre ce vb.Astea se intapla dintodeauna pt ca asta este legea firii...este normal sa se intaple...asta este terra cu ai sai pamanteni...nu stiu cum o fi pe alte planete ( poate ne spui tu ,din descrierea ta se pare ca abia acum ai dat cu ochii de realitate,asta ma indeamna sa cred caesti venit de pe alta planeta... o mica glumita)...stai cu linistit ca nu il lasa Dumnezeu pe sa vina la tine in oras asa simplu.Sau poate crezi ca era mai bine inainte cand copilasilor de 10 anisori li se punea arma in mana si erau trimisi la razboi si mureau pe capete?sau atunci cand proaspat casatorit ti se lua nevasta sa fie dusa la boierii ca erau smecheri si trebuiau ca ei sa fie primii beneficiari?sau tunci cand inafara de munca campului nu stiai altceva?...Acum avem aproape detoate si facem pe frustratii....eheheee cared ca multora dintre noi ,ni s-a urat cu binele ...printre care ma numar si eu ,pt ca am atata bine in jurul meu ,dar eu am ajuns sa vad numai raul.Doroc ca mai sunt unii ca tine care ma fac sa ma trezesc...cred ca mai mult m-a speriat titlul subiectului tau care suna cutremurator...m-a trezit la realitate (realitatea buna ma refer)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Ovidiu (daca imi permiti sa ma adresez astfel) ai dreptate in continut sunt rezervat in titlu.
Iar un raspuns colateral ai sa il gasesti la mine pe site la adresa de mai jos, acest mesaj fiind primit de la o persoana cu totul si cu totul deosebita pentru mine.
http://www.marius.rdsor.ro/dedicatie/totusi.pdf
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
![](images/user_man.png)
ovidiu bufnila spune:
Ocupata la serviciu? Tocmai aici e sminteala Anticristului. iti ocupa timpul, chipurile. Nu, Jocelyn, fiintele nu au nici o ocupatie. E un fel de-al nostru hazos de a ne imagina ocupati. Am lucrat pe ruptelea in tot felul de configuratii, am fost si angajat si mare sef, cu masina la scara, am fost frondist si inaintemergator, m-am lasat strivit in aparenta dand lovituri serioase ierarhiilor, VAD partacealalta, o vad, Jocelyn. Anticristul e insa mai pervers decat crezi, decat vrei sa crezi.
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by Jocelyn
Pai daca nu te plictiseai, puteai sa pui ce mi-ai raspuns mie ca topic, nu faza cu anticristul ca iar sa bagi lumea in ceata cu filosofiile valurite.
Eu una daca as fi foarte ocupata la serviciu n-as mai avea timp de forum. In consecinta, mi se pare ca si tu ai cam mult timp libersau tu esti liber profesionist? Atunci foarte bine, daca niste oameni au nevoie de tine, ai grija de ei. De ce nu vezi si partea cealalta? Ca e atata lumina, speranta, bucurie?
The Bible tells us to love our neighbors and also to love our enemies; probably because generally they are the same people![]()
![](images/user_man.png)
ovidiu bufnila spune:
Josefine, e foarte frumos mesajul tau. Numai ca Anticristul e smecher, e versatil. Multi confunda lucrurile in privinta lui: il gandesc_ca si cum ar salaslui prin canalizari, prin fabrici parasite, pe terenuri virane si un tomberoanele de pe strazile parasite. Nu e asa. Anticristul alege LUMINA. De asta multi, orbi sau orbiti, nici nu-l simt.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
quote:
Originally posted by josefine
daca e pretutindeni nu e deja si in "orasul meu"? orasul meu e ascuns pe harta, nu imi stie adresa, sic!
o sa vina mos craciun in curand, nici urma de anticrist. si daca o sa gasesc vreo urma, o sa chem un anti-anticrist de o sa-l zapaceasca numa-numa.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
zepellina spune:
quote:
Originally posted by marius
Ovidiu (daca imi permiti sa ma adresez astfel) ai dreptate in continut sunt rezervat in titlu.
Iar un raspuns colateral ai sa il gasesti la mine pe site la adresa de mai jos, acest mesaj fiind primit de la o persoana cu totul si cu totul deosebita pentru mine.
http://www.marius.rdsor.ro/dedicatie/totusi.pdf
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Mi-a placut ft mult si chiar m-a ajutat , macar putin in aceasta zi in care nu ma simt bine
![](floare.gif)
zepellina
![](images/user_man.png)
ovidiu bufnila spune:
Draga Babisa, multumesc de mesaj. Anticristul nu are nici o legatura cu legea firii. Legea Firii e cu totul lta, e LUMINA, e frumusete. Cand il aduci pe Anticrist in "legea firii" anticristul e deja in lucrarea lui. Imaginea Anticristului e TURBULENTA. Esti cu ochii deschisi dar nu vezi. celelalte Imagini din mesajul tau sunt sugestive dar nu ne ajuta prea mult. "Inaintelele" tau e doar emotiv. Altfel sunt instructiunile magice si fundamentale ale fiintei. Babisa, vorbesti despre suprafata lucrurilor, cu exemple emotionante si emotionale. E nteresant dar nu rezolva nimic. Nu vin de pe alta planeta. Sunt aici ca si tine de cateva milioane de ani. Numai ca Timpul nu e relevant. Imaginile Anticristului au alte intelesuri decat figurativul asta pe care il folosesti cu daruire.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
quote:
Originally posted by Babisa
De la "atata durere, sminteala, ura, batjocura, dispret, sange, brambureala, tacaneala, rautate, ratacire, disperare, maculare, mizerie " pana la a spune ca a venit anticristul....e cale lunga sa-ti ajunga....cred ca nu ai idee despre ce vb.Astea se intapla dintodeauna pt ca asta este legea firii...este normal sa se intaple...asta este terra cu ai sai pamanteni...nu stiu cum o fi pe alte planete ( poate ne spui tu ,din descrierea ta se pare ca abia acum ai dat cu ochii de realitate,asta ma indeamna sa cred caesti venit de pe alta planeta... o mica glumita)...stai cu linistit ca nu il lasa Dumnezeu pesa vina la tine in oras asa simplu.Sau poate crezi ca era mai bine inainte cand copilasilor de 10 anisori li se punea arma in mana si erau trimisi la razboi si mureau pe capete?sau atunci cand proaspat casatorit ti se lua nevasta sa fie dusa la boierii ca erau smecheri si trebuiau ca ei sa fie primii beneficiari?sau tunci cand inafara de munca campului nu stiai altceva?...Acum avem aproape detoate si facem pe frustratii....eheheee cared ca multora dintre noi ,ni s-a urat cu binele ...printre care ma numar si eu ,pt ca am atata bine in jurul meu ,dar eu am ajuns sa vad numai raul.Doroc ca mai sunt unii ca tine care ma fac sa ma trezesc...cred ca mai mult m-a speriat titlul subiectului tau care suna cutremurator...m-a trezit la realitate (realitatea buna ma refer)
gogomarla