Magia Demonului
Raspunsuri - Pagina 2
ancutzathree spune:
cum ai ajuns la concluzia asta?
anca &alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Babisa spune:
Eu nu am sous ca re legatura cu legea firii...asta faci tu ...eu toate cele enumerate de tine ,le-am pus pe seama a ceea ce se intampla din todeauna,din asta ne=-am nascut ,cu asta ne hranim,din asta ne dezvoltam,asta ne schimba mentalitatea,tot acest rau ne-a facut sa fim putin mai buni poate...acum moartea unui om oarecare ,ni se pare o tragedie..."inainte" trecea nevazuta,chioar si rudelor li se parea normal.
Poate ti-as da dreptate,daca ai fi spus ca anticrisul este de mii de ani pe pamant...dar asta m-ar face sa cred ca suntem creatia , nu a lui Dumnezeu.
Eu nu incerc sa emotionez pe cineva,nu am nici un interes...ci pur si simplu nu sunt deacord cu spusele tale in ceea ce priveste anticristulDar sunt deacord ca este sufernta si trecem din timp in timp ,prin perioade foarte grele care ne incearca foarte mult psihicul (de multe ori si fizicul).Inca o data ...suferinta a fost,este si va fi,poate in aspecte care par a fi diferite,dar au fost.
Nu cred ca muncim si ne tinem mintile ocupate pt ca asa si-a bagat coada in creierasii nostri...cipt ca asa este normal,pt ca nu suntem niste legume puturoase si pt ca trebuie sa supravietuim.
Si daca ai avea dreptate...atunci sa il puna tasu sa se dea la fetele de pe DC,nu numai la orasul tau ...ca jar mananca
ioana.t spune:
Ovidiu, tu traiesti intr-o "realitate" creata de tine, nu in lumea asta... sau ai vazut prea multe filme... sau ai citit de prea multe ori cartile bisericesti... sau esti sectant... ceva de genul asta. Acum cand se apropie superbele sarbatori de iarna tu vii cu prostii de-astea?
ovidiu bufnila spune:
Am privit in sufletul meu.
Sufletul meu care nu e numai l meu mi-a spus acest lucru.
Topicul e extrem de serios. Dar iar si-a bagat codita un moderator simpatic si a incercat sa schimbe incadrarile. Anticristul exista si nu e, NU E Literatura.
Chiar astazi am vazut in orasul meu una din Ipostazele Anticristului.
Nu e metafora, e un caz real.
Asta e.
Domeniile Invizibilului sunt stranii i greu de neinteles pentru cei care refuza sa-si deschida inima plini de curaj.
Il tratati insa LITERAR pe Anticrist, stimati moderatori.
Ovidiu Bufnila cu pretuire pentru ancutzathree!
quote:
Originally posted by ancutzathree
cum ai ajuns la concluzia asta?
anca &alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Timpul imaginilor este valurit si valuritor.
Grace spune:
Asa e Ovidiu, ai dreptate, sint multi oameni rai pe lumea asta dar sint asa si din anumite motive, cum ar fi saracie, frustrare, proasta crestere, ignoranta, nepasare, egoism, snobism, lipsa de scrupule si alte asemenea. Intotdeauna am crezut ca e mai usor e sa fii un om rau decit bun pt. ca a face "rele" sau rautati e la indemina tuturor si unora le mai si satisface orgoliul de a face ceva nepermis, dar a fi un om bun inseamna sa poti trece cu vederea si a insista sa fii bun, iar asta nu e intotdeauna cel mai usor lucru. Iar oamenii rai mai sint rai si pt. ca lumea ii priveste in acest mod (nu ca n-ar fi), dar aproape nimeni nu incearca sa vada si ceva bun in ei. Atunci cind intilnim un om "rau", de cele mai multe ori tentatia noastra este de a-i evita ca sa nu ne afecteze si citi incearca sa se apropie si sa le arate o alta perspectiva a vietii, sa-i ajute sau sa-i sprijine in vreun fel? Citi dintre noi nu intoarcem spatele in loc sa preferam sa umilim cu bunatatea noastra? Oamenii pot fi buni sau rai, iar la ultimii, ceva i-a facut sa devina asa. Si cred ca numai noi oamenii avem puterea de a ne schimba intre noi. Nu cred ca a venit Anticristul printre noi, sint doar slabiciuni umane ignorate de ceilalti.
flafi spune:
Draga Ovidiu, in general mi-ai facut impresia unei persoane mai optimiste, dar azi...
raul a existat din totdeauna, asa cum exista si binele, parerea mea e ca nu trebuie sa ne concentram atentia pe ceea ce e rau, nu doar pentru ca in felul acesta ne paste depresia, ci si pentru faptul ca astfel vom uita de Dumnezeu. Daca vezi numai raul, atunci ignori binele. Sunt atatea lucruri minunte in lume, lucruri frumoase, minuni sunt peste tot. Oamenii sufera, dar sunt si oameni fericiti. Exista durere, dar exista si multa bucurie.
Vrei sa ne spui concret despre ce e vorba? Ce te-a intristat ata de tare azi?
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
bobi spune:
nu vreau sa intru in fro polemica, dar chiar asa, sa ne indestuleze, mancarea, acoperisul si tzoalele?
cat despre anticristul ovidiului, nu prea am treaba cu el si incerc sa ii dau cu "ignore", ca o ignoranta ce ma aflu - si ca atare nu am cum sa il ajut pe ovidiu pentru ca mi-e teama de ce se afla in sufletul lui, insa pot sa iti zic asa : "zambeste! maine va fi mai rau!"
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
ovidiu bufnila spune:
In orasul meu am descoperit un frustrat. De fapt sunt mai multi.
Stiti ce inseamna atunci cand un frustrat accede la putere?
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
quote:
Originally posted by flafi
Draga Ovidiu, in general mi-ai facut impresia unei persoane mai optimiste, dar azi...
raul a existat din totdeauna, asa cum exista si binele, parerea mea e ca nu trebuie sa ne concentram atentia pe ceea ce e rau, nu doar pentru ca in felul acesta ne paste depresia, ci si pentru faptul ca astfel vom uita de Dumnezeu. Daca vezi numai raul, atunci ignori binele. Sunt atatea lucruri minunte in lume, lucruri frumoase, minuni sunt peste tot. Oamenii sufera, dar sunt si oameni fericiti. Exista durere, dar exista si multa bucurie.
Vrei sa ne spui concret despre ce e vorba? Ce te-a intristat ata de tare azi?
Or stand by me
flafi spune:
Cred ca toti romanii stiu ce inseamna un frustrat la putere. In plus sunt multi oameni frustrati peste tot, asta nu ii faci neaparat rai.
Prefer sa cred ca nimic din ce se intampla in lumea asta nu ramane neplatit, intr-un fel sau altul.
Acum cine stie cum isi va plati acel individ pacatele?
Or stand by me
ovidiu bufnila spune:
Multumesc Flafi. Tocmai aici e problema: reactia noastra, a oamenilor-cetateni, risc eu, e slaba. Nu vrem sa ne asociem, nu vrem sa luptam. Spiritul nostru agrarian ne joaca feste, ne inmoaie, ne striveste. Anticristul e de fapt LUPTA noastra. neasociindu-ne, neintrand in relatie cu alti oameni pentru o cauza luminoasa ramanem singuri si VULNERABILI. Asocierea in spiritul unor Proiecte Viabile pentru dezvoltarea comunitatii e calea sigura catre rebrandarea sufletelor noastre. Femeile au un CUVANT enorm in aceasta epoca. Asta e, scrie in Cartile Vechi, in Cartile Interzise.
Va iubesc.
Sa dea Dumnezeu ca oriunde ati fi sa va asociati, sa construiti asociatii puternice care pot salva orasele. Poate ca nu ati participat la sedintele consiliilor locale din orasele voastre. De ce sa nu va duceti chiar luna asta sa vedeti cu ochii vostri cum stau lucrurile! AVETI acest drept prin lege. O asociatie puternica impreuna cu alte asociatii puternice poatee face lucruri de exceptie intr-un oras.
bufnila, un om oarecare
quote:
Originally posted by flafi
Cred ca toti romanii stiu ce inseamna un frustrat la putere. In plus sunt multi oameni frustrati peste tot, asta nu ii faci neaparat rai.
Prefer sa cred ca nimic din ce se intampla in lumea asta nu ramane neplatit, intr-un fel sau altul.
Acum cine stie cum isi va plati acel individ pacatele?
Or stand by me