Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Ca tot era vorba de parintele Savatie Bastovoi acum cateva postari,mi-am luat azi ultima carte scrisa de sfintia sa:"Puterea duhovniceasca a deznadejdii".Ca toate cartile sale,e plina de miez.Va citez un pic,sa va fac pofta :
Ce intelegem cand auzim de smerenie?...A te smeri inseamna a cunoaste adevarul despre tine insuti,a-ti cunoaste masura,a fi realist.Si care este masura noastra?Masura noastra este moartea...Cel care cunoaste cine este el-iar el este moarte,muritor-isi da seama ca are nevoie de un Mantuitor.Cunoaste ca el insusi nu este in stare sa iasa din moarte,sa iasa din suferinta,sa iasa din durere,sa iasa din dsinguratate...Smerenia este cea care ne trezeste din visul nostru.Ea este dureroasa la inceput,ea repugna firii noastre.In fata ei noi dam inapoi,pentru ca este greu omului sa descopere adevarul despre sine.Este infiorator sa descoperi ca tu esti nimic,desi suntem chemati la a fi asemenea cu Dumnezeu.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

salutik, iubitele, sper ca va regasesc cu bine, sanatoase, voioase si inca in Post:-) La Multi Ani celor care au sarbatorit una-alta in ultima vreme si scuze de urarile cu intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

uelcam back si!
ei

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ooo, lumea noua:)
sa te uiti la mail iubita ;)

in alta ordine de idei, noi suntem iarasi bolnave, am dus fata 5 zile la gradi si a facut din nou aceeasi boala....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Ooooo. mai Sabina, adica iarasi pneumonie?! Dar cat de plimbate sunteti voi pe la munte, aer curat etc si tot nu v-ati pus la punct sisitemul imunitar? Imi pare rau pt biata Sofia. Ce-o sa zica mosu`?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bronhopneumonie, adica are plamanii plini cu secretii, nu pneumonie din aia cu lichid, slava Domnului.
si eu sunt la fel se nedumerita...pana la varsta asta a fost cel mai strong copil....dar se pare ca totusi gradinita i-a venit de hac.

azi e mai bine....muult mai bine as zice, desi tuseste infiorator starea generala e incomparabila.
sanatate!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Conchita,bine ai revenit! Eu (inca) sunt in post,cu ajutorul lui Dumnezeu.Zic asta fiindca am avut vreo doua tentative sa renunt.Sper sa rezist pana la sfarsit si sa nu ma inec ca tiganul la mal.
Noi ne-am propus sa sfintim casa saptamana viitoare,n-am mai facut de mult o sfestanie.Voi faceti sfintire macar odata pe an?Ca eu mi-am propus sa chem parintele macar in cele doua posturi mari,dar am ramas doar cu gandul.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

salutare, dragelor!

irina, tocmai am cumparat cartea scoasa de voi, Ilenei i-a placut mult, dar eu nu am citit-o inca, i-a citit-o buni:) mi-a zis de nu-stiu-cate ori ca "ce bine ca am luat cartea asta!":))

sabinelule... ca sa zic:(( imi pare asa de rau... pe mine chestia asta m-a convins sa n-o dau inca la gradi pe ile, plus alte povesti horror pe care le-am auzit... of of

a venit o prietena de la Alba (parca), imi spune ca a fost o conferinta cu Pr. Rafail, a fost lumea dupa lume acolo, va dati seama... abia astept sa ascult CD-ul:)

va imbtratisez!
va dati seama? peste o saptamana o sa fie aproape Ajunul!

www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

sarumana, fetele, bine v-am regasit. rasuflu si eu usurata dupa un ultim semestru naucitor si ma bucur de vacanta, deci si de DC :-)

Sabina, sanatate Sofiei. Irina, curaj, ca nu mai e mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Conchita bine ai revenit!

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput