Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(14)
Raspunsuri - Pagina 11
xenocid spune:
La multi ani!
Am primit astazi mesajul de mai jos pe lista de discutii cartionline. Poate este cineva interesat
Alin
Biblia adnotata de IPS Bartolomeu Anania. CD multimedia, interactiv,realizat in tehnologia Macromedia Flash. Redenumiti fisierul BIBLIA-ANANIA.iso.zip in BIBLIA-ANANIA.iso apoi "ardeti" imaginea ISO pe un CD. Dimensiune: 623,01 MB Acest material este disponibil pe o perioada determinata. Descarcati fisierul aici: http://www.rom-art.com/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=210
*segmentation fault*
adriana spune:
Inca o www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2005/12/051222_tanacu_raport_nou.shtml" target="_blank">veste buna de Craciun.
(despre Tanacu)
amuleta spune:
Multumesc, Xenocid.
Sper ca n-ati pus mai mult de doua kile pe voi.
E mai usor sa-i iubim pe cei ce au nevoie de noi decit pe cei de care avem nevoie.
irina.c. spune:
quote:La mine n-ar fi problema,ca am slabit vreo doua in post si am 43 kg,sunt prea slaba,dupa parerea mea.
Originally posted by amuleta
Multumesc, Xenocid.
Sper ca n-ati pus mai mult de doua kile pe voi.E mai usor sa-i iubim pe cei ce au nevoie de noi decit pe cei de care avem nevoie.
Xeno,multumim!Cel putin mie mi-ai facut o mare bucurie!Asta ii cerusem eu Mosului de Craciun,o biblie Anania,dar Mosul a stat cam prost cu banii anul asta,asa ca vad ca te-a desemnat pe tine sa mi-o trimiti pe gratis.Adriana,auzisem si eu stirea la televizor si m-am gandit cu a facut Dumnezeu,sa se arate adevarul chiar inainte de Sarbatoarea Nasterii Domnului!Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
KSorana spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
[quote]Originally posted by amuleta
La mine n-ar fi problema,ca am slabit vreo doua in post si am 43 kg,sunt prea slaba,dupa parerea mea.
WOW,las' ca recuperezi daca nu mai vin si alte posturi.
O intrebare.Tu ti toate posturile de peste an?Daca da ,asta da dieta.Fetelor luati aminte.
La multi ani !
irina.c. spune:
quote:Anul asta n-am tinut decat Postul Pastelui si al Craciunului,si miercurile si vinerile de peste an.Dar sper ca anul viitor sa reusesc sa tin si restul.Da' sa stii ca asa sunt eu,slaba de felul meu,oricat as manca nu se depune mare lucru.
Originally posted by KSoranaquote:
Originally posted by irina.c.
[quote]Originally posted by amuleta
La mine n-ar fi problema,ca am slabit vreo doua in post si am 43 kg,sunt prea slaba,dupa parerea mea.
WOW,las' ca recuperezi daca nu mai vin si alte posturi.
O intrebare.Tu ti toate posturile de peste an?Daca da ,asta da dieta.Fetelor luati aminte.
La multi ani !
irina.c. spune:
Azi e Sf. Stefan - felicitari tuturor celor care poarta acest nume!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
adita spune:
E Maica Siluana la DDTV
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
adriana spune:
Irina, nu am vazut la TV.. Mi s-a parut o stire tare interesanta
Un citat frumos:
"Zis-a Avva Macarie: „De vom pomeni răutătile cele aduse asupra noastră de la oameni, ucidem de la noi puterea pomenirii lui Dumnezeu.
Iar dacă nu vom pomeni răutătile pe care le pătimim, vom fi nerăniti de draci”.
KSorana spune:
Nu -i nimic Irina ,cind o sa creasca Ilinca mai mare o sa spuna lumea ca sunteti surori.
Si pentru ca mai sint citeva zile pina la revelion ,va doresc distractie placuta .