Barbatii Scorpioni ?!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Si eu traiesc cu un scorpion de 13 ani:

e gelos si are impresii fel si fel;
nu vrea sa-l sufoci, dar nici sa nu iti iei prea mare libertate;
este tafnos;
este afectuos cand doreste;
isi iubeste copilul;
muncitor si descurcaret;
familist;
bun bucatar cand are chef;
trebaluieste prin casa;
cusurgiu;
perfectionist cu altii;
daca i-ai gresit nu te uita si iti aduce aminte;
irascibil; nervos; sensibil;
poata sa devina cel mai mare dusman al tau sau iti ramane cel mai bun prieten;
te poate ranii sufleteste mai mult decat iti inchipui; nu trebuie sa te lasi dominata pentru ca asta e specialitatea lui;
uneori e hazliu;
este foarte comod si prefera sa stea in casa decat sa iasa pe undeva;
dragostea mare pe care o poarta se poate transforma in timp in ura, dispret
vrea sa ii acorzi atentie;
iti studiaza toate gesturile, la cel mai mic gest gresit te-a luat in vizor si te-a taxat.....bineinteles nu te va uita niciodata
iubeste furtunos, cu pasiune si pot spune ca si uraste cu aceeasi pasiune
stie ca greseste, dar nu stie sa spuna sau nu poate sa spuna "iarta-ma";
este un as in chinuirea si torturarea psihica;
in relatie putin comunicativ.
in afaceri e descurcaret;

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Loreena, parca l-ai descris pe tatal meu. I se potriveste atat de bine caracterizarea... as mai adauga numai ca este foarte posesiv si mult prea razbunator!!!
Imi aduc aminte ca in tineretea mea am avut un prieten scorpion, de care eram foarte indragostita. Cand am vazut ca are aceleasi apucaturi ca si tatal meu, i-am dat cu flit (am gandit cu capul, nu cu inima). Mi-am imaginat ca voi avea soarta mamei mele care a divortat pana la urma, dupa 18 ani. Eu sunt varsator si iubesc libertatea ( a nu se intelege gresit) si urasc gelozia!!! Dupa putin timp l-am intalnit pe cel ce urma sa devina sotul meu: un OM bun de pus pe rana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Si eu sunt sotie de scorpion de sf de Octombrie. Eu varsator de februarie. Peste tot scrie ca varsatoare plus scorpion egal imposibil, dar noi suntem exceptia.
suntem casatoriti de 16 ani si, ne cunoastem de 17 ani.
Cum imi vad eu sotul:
calm, f calm: cand mai ridic tonul, ma ia in brate, ma aseaza pe fotoliu si imi zice, mai zi o data ca n-am inteles!
timid cu cei pe care nu ii cunoaste bine
retinut cu cei ce nu ii place
exuberant si f prietenos cu cei apropiati
nu ar jigni niciodata
se infurie rar, dar atunci cand o face e jale
tata f bun
f ordonat, meticulos
f grijuliu
f afectuos, simte continuu nevoia de atingere, dormim si dupa 16 ani in stil ca la cabana, ori ma ia in brate, ori il iau in brate
nu are incredere in fortele proprii
are nevoie de incurajari, de imbolduri, cateodata sunt descumpanita ca nu-mi dau seama ce ar merge: incurajarea, lauda, impinsul de la spate, intepatul...
bun la pat, mai ales ca intotdeauna se gandeste la partenera
ma simt f comod langa el, niciodata nu mi-am pus problema ca nu-mi place acasa, ci intotdeauna am "zburat" acasa sa fiu cu el
ii place f mult sa invete
are doua maini stangi, e dezastru la mesterit
ii place f mult sa invete
nu e f ambitios, dar daca are o idee in cap, un tel, nu se lasa pana nu il indeplineste
Viata cu el? nu e plictisitoare, dar are la baza siguranta. Nu e gelos, sau nu o arata, pleaca de la principiul: ai incredere totala din partea mea pana la proba contrarie

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Menna... eu am divortat de un scorpion... DAR, POT SA ITI SPUN CU MANA PE INIMA CA NU CRED IN ZODIACE. NU SE POATE SA GASESTI 2 OAMENI LA FEL PE LUMEA ASTA. NU SE POATE. In fine, din ceea ce zice prin zodiace, se "pupa" faza cu gelozia (era foarte foarte gelos) era razbunator si... facea foarte mult sex... nu stiam pe unde sa ma ascund, mai ales ca nici nu prea eram compatibili... de aici am dedus eu ca ce e mult chiar strica!!!! Hi hi hi! Dar te rog eu mult de tot, nu te lua dupa toate prostiile. Tu personal trebuie sa ajungi sa il cunosti pe barbatul asta si sa tragi concluzia daca puteti avea un viitor impreuna!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fulvia spune:

stergere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Maru si al meu e la fel la sfarsitul lui octombrie si parca este leit cu al tau. A fost gelos mai la inceputul relatiei , apoi i-am spus ca ma sufoaca , mai ales ca stia ca terminasem o alta relatie tot cu un scorpion care dupa fiecare criza de gelozie ma amenintza ca se omoara , asa ca a lasat-o moale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Loreena, parca l-ai descris pe sotul meu. Mai ales aici:

quote:
vrea sa ii acorzi atentie;
iti studiaza toate gesturile, la cel mai mic gest gresit te-a luat in vizor si te-a taxat.....bineinteles nu te va uita niciodata
iubeste furtunos, cu pasiune si pot spune ca si uraste cu aceeasi pasiune
stie ca greseste, dar nu stie sa spuna sau nu poate sa spuna "iarta-ma";
este un as in chinuirea si torturarea psihica;
in relatie putin comunicativ.
in afaceri e descurcaret;

Se potriveste la marele fix....din pacate.

Fulvia, of, Doamne! Eu sunt dupa 2 ani de casnicie....si din clipa in care m-am prins care sunt "smecheriile" lui scorpionesti si i-am raspuns cu aceeasi moneda, parca nu mai merge nimic, ne contram non-stop, el in special parca este la vanatoare de greseli. Cat despre violenta verbala....nici nu vreau sa reproduc ce vorbe mi-a fost dat sa aud...nu injuraturi sau mai stiu eu ce.....ci tot felul de acuzatii ciudate si crude si, mai ales, nefondate dar sustinute sus si tare.

As adauga incapatanarea si orgoliul nemasurat. Cel mai tare mi se pare ca afecteaza relatia incapacitatea lui de a purta o discutie constructiva in care fiecare sa isi vada parul din ochi si ce poate face pentru a repara ce nu merge.......nu nene....el face totul perfect, intotdeauna ceilalti sunt cei care au gresit.
Of....eu ma intreb: oare se va putea schimba vreodata, oare realizeaza cat de putin ca si el greseste???? Oare poate fi mai putin ursuz, oare poate sa nu le mai strice mereu cheful altora?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fulvia spune:

stergere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

fulvia, . Frumos spus...nu stiu cat se poate aplica in viata reala.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Fulvia in ce zi e nascut al tau?
Perfectiunea e boala noastra, desi stim bine cu toti ca nimeni nu e perfect!!!!

Mergi la inceput