Barbatii Scorpioni ?!
Raspunsuri - Pagina 12
mutunel spune:
Sunt casatorita de 5 ani cu un scorpion. Nu stiu cum sunt scorpionii in general, dar sotul meu este: bun,iubitor,intelingent, are un simt al umorului f. dezvoltat, cand sunt trista sau suparata are grija sa ma faca sa rad, daca ne certam supararea nu tine mult fiindca dupa ce ne calmam discutam despre ceea ce a dus la cearta si ne si distram pe tema respectiva, este un familist convins, este un tata bun, avem o fetita pe care o adora, ceea ce este f. important este ca ma simt protejata, iubita si in siguranta langa el, este f. timid si pudic,este tandru si iubitor dar numai in intimitate in societate este retinut,dar este ffffff. incapatanat si din cauza asta ne-am putea certa tot timpul dar ne cunoastem deja f. bine si nu mai e cazul, nu recunoaste cand greseste sau cand nu are dreptate, gelos nu este sau nu o arata. Defectul principal as spune eu este ca sunt f. incapatanati.Are foarte multe calitati asa cum am scris mai sus dar daca odata a spus NU este forte grau sa il faci sa revina spunand DA asupra unei probleme. DE exemplu, avem o fetita de 2 ani si 10 luni, o minunatie de fetita pe care o adoram. Eu acum mai vreau un copil si el nu. De un an incerc sa il conving sa mai avem un copil dar nu reusesc, spunand ca este prea batran pentru inca un copil. El are 39 de ani si eu 36. Asa cum am spus ne cunoastem destul de bine sau cel putin el ma cunoaste f. bine si sa il pacalesc si sa raman insarcinata nu as putea pentruca nu vreau sa isi piarda increderea in mine. Sunt avantaje si dezavantaje ca in orice relatie.
signora spune:
Salutare!
Si eu sunt nevasta de scorpion![]()
Subscriu si eu la calitatile cu: calm, bland, intelegator, putin vorbaretz (aici contrabalansez eu); este un om cu suflet bun (verificat
) dar, ca oricare dintre noi, are si el defecte...cam atasat de familie (ma refer la parinti, surori, etc), secretos, cand se supara...se supara bine
...
Asa...si este si singurul scorpion cu care m-am inteles vreodata; am mai avut sefi, colegi dar nu am putut sa dezvolt prea multe canale de comunicatie cu ei :)
Una peste alta, m-am maritat cu el in deplina cunostiinta de cauza si m-as mai marita inca o data cu el (ca tot e la moda) 
kali spune:
Bine v-am gasit... si chiar imi face mare placere.
Pai sa fac prezenta: eu-scorpion de nov. , casatorita cu... -bineinteles- scorpion de oct.
Ei, daca v-ati intrebat vreodata daca exista casnicie perfecta, sa stiti ca aia este a mea.![]()
Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by SIMONABBquote:
Originally posted by Elise
Scorpionii de nov. sint diferiti de cei de oct.
Eu sint de nov.
Si descrierea generala...
Scorpionii sunt cunoscui pentru natura lor intensa si puternica. Guvernati de planeta Marte, nativii din Scorpion sunt caracterizati de curaj, agresivitate, īndrzneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozie, violenta, nervozitate, spirit razbunator.
Scorpionii nu lasa lucrurile neterminate. Premisa totul sau nimic le ghideaza īntreaga viata. Atunci cānd si-au propus ceva anume nu renunta niciodata, persevereaza pentru a-si atinge scopul. Scorpionii nu vor fi niciodata īn centrul atentiei, dar vor stii īntotdeauna sa se faca ascultati.
Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, īncrezator, puternic, controlat si calm, dei īn interiorul sau se da o lupta acerba. Tenaciatea si vointa lui sunt de invidiat, dar profunda sensibilitate īl fac pe scorpion cel mai bun si mai loial prieten.
Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Totusi, cānd emotiile Scorpionului explodeaza, ele pot fi periculoase, adeseori negative, precum razbunarea sau sarcasmul.
Este o fire susceptibila si sceptica, sarcastica si aspra uneori. Pentru el nu exista sentimente de mijloc, neutre: totul e alb sau negru. Datorita spiritului sau ascutit poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om.
Elise
pt mine se confirma
Simona
http://community.webshots.com/user/simonabb
... si eu sunt scorpion de nov. si se confirma si pentru mine. Greu cu scorpionii astia...
Maadi spune:
Eu sunt varsator (de ianuarie) casatorita de 4 ani cu un scorpion (de noiembrie). Avem o super casnicie, desi se spune ca cele doua zodii nu sunt compatibile, avem un copil (racusor) adorabil (normal ca doar este al nostru), iar sotul meu este de nota 10 - iubitor, rabdator, atent, sensibil, ma ajuta in tot ceea ce fac, ii place sa gateasca, de altfel cam el este cel care gateste in casa, este de casa. Intr-adevar vorbeste putin, ii place sa mai intepe, daca are cu cine (nu-i merge si cu mine, care i-o intorc), este inteligent, daca este gelos nu o arata sub nici o forma, dar hai sa nu mai continui, ca daca vede cumva mesajul si-o ia in cap.
Noroc ca nu deochi.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
Ana68 spune:
Saluti la sotioarele scorpionilor si la scorpii...
Menna...pana la urma ce-ati mai facut??Cum mai merge relatia cu scorpionul tau?Tot agonie si extaz?Sa sti ca asta e natura scorpionului si asa cum si tu bine ai scris,viata alaturi de un scorpion barbat e cam ca un carusel.Bineinteles ca totul se raporteaza si la educatia primita si natura lui umana...dar luata per ansamblu viata cu un scorpion e agonie si extaz si....ce sa mai zic?Citeste ce a scris She.In cuvintele ei m-am recunoscut pe mine in proportie de 70%...inca nu am atins un nivel de nebunie ca iubitul ei...poate ca m-am mai calmat odata cu varsta.Eu sunt nascuta in 15 noiembrie,nu-mi stiu ascendentul,ca nu-mi stiu ora nasterii...Primul meu sot a fost berbec.In al doilea an de casnicie deja aveam scenarii in cap cum divortez si cum as putea scapa de el...Actualul meu partener de viata e geaman de 8 iunie...Cum e relatia noastra?Agonie si extaz...ba suntem la ecuator,ba la pol...una peste alta suntem pasionali si poate tocmai din cauza faptului ca extremele se atrag,poate de aceea avem o relatie puternica...
Ai grija:scorpionii adora misterul si sa cucereasca,in general sunt oameni extrem de sinceri,atat de sinceri incat uneori jignesc profund cu sinceritatea lor...sunt timizi,la inceput,dar cand te-au cunoscut total partenerul va avea parte de o explozie de tandrete si foc,pasiune arzatoare si adevar crud,toate deodata si la un loc....She a descris cel mai bine...![]()
Sa ne mai povestesti despre scorpionul tau!
Numai bine tuturor!Si,sa nu uit:LA MULTI ANI,FETELOR....CU OCAZIA LUI 8 MARTIE!!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
Ana68 spune:
Aaaa,sa nu uit:cineva intreba cum poti scoate unui scorpion din cap o idee fixa?Cu pikamerul,poate...ca alta solutie nu vad...Eu am avut o idee fixa multi ani si nu mi-o puteam implini din cauze financiare si toti anii astia si n-au fost putini,vreo 6...am tot clocit la ea...si anul trecut mi-am realizat-o.Mai am ceva in cap...de multi ani si curand voi duce si asta la capat,cu siguranta...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
andreutza23 spune:
Salutare!
Ma uitam azi pe forum si gasind subiectul asta nu m-am putut abtine sa nu scriu.
sunt si eu sotie de un impielitat de scorpion, nascut pe 14 noiembrie.
inainte de a fi casatorita cu Grasutul meu, am fost 6 ani prietena tot cu un scorpion de noiembrie, un adevarat diavol. dar ce mi-a placut la el era nebunia, misterul, facea mereu lucruri care ma luau prin suprindere (una din ele fiind si decizia de a ne desparti). avea un fel ciudat de a iubi si a trai. in sfarsit, dupa ce ne-am despatit mi-am jurat in barba sa nu ma mai cuplez niciodata cu un scorpion.
si uite ca soarta mi l-a scos in cale pe sotul meu care in mare parte e total diferit de celalt scorpion, dar in esenta e tot un scorpion. e f tandru, iubitor, de familie, devotat. iubirea lui e f palpabila, asta inseamna ca imi spune mereu ca ma iubeste, si mi-o arata prin imbratisari, pupaturi, chestii din astea.
de obicei e f calm, calculat dar cand se enerveaza sa te fereasca dumnezeu.
cel mai bine stie sa intepe, tachineaza destul de mult si nu uita nicodata sa ti-o plateasca.
nimeni in viata mea nu m-a scos din sarite atat de tare ca el dar pe de alta parte nimeni nu m-a facut sa rad ca el. cand ma supar pe el ii spun ca fiecare drac isi are dracul lui si el si-a gasit cu mine beleaua.
cel mai mult iubesc la el simtul umorului si faptul ca mereu e pus pe joaca. e f sociabil si ii place sa fie inconjurat de cat mai multi oameni, ceea ce nu e mereu pe placul meu.dar incercam sa le combinam.
la capitolul gelozie nu pot spune decat ca e rational iar la capitoll sex, subscriu (wow).
mai demult aveam o vb - viata langa un scoprion e grea, dar e f frumoasa.
va pup si va doresc multa rabdare in relatia cu scorpionii.
"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."
iepumic spune:
quote:
dar cand se enerveaza sa te fereasca dumnezeu.
cel mai bine stie sa intepe, tachineaza destul de mult si nu uita nicodata sa ti-o plateasca.
nimeni in viata mea nu m-a scos din sarite atat......
Bine ai zis, andreutza, de altfel si alte fete au zis multe lucruri la care subscriu!!! (de ex. She).
Ia sa va spun si eu pe scurt: sunt sotie de Scorpion (10 nov.) de un an jumatate si ne cunoastem de 3. Eu sunt un Pestisor de 6 martie (foooooarte tolerant...cuplul Scorpion - Pesti se pare ca este foarte reusit pt. ca Pestii tolereaza iesirile si duritatea Scorpionului, iar Scorpionul ii trage pe Pesti in sus, scotandu-i din visare si compensand lipsa lor de spirit pragmatic). Poate e prostie ceea ce zic si nimeni nu o sa ma creada, dar eu in clipa in care l-am vazut (doar l-am vazut, inainte de a schimba vreo vorba) am avut o strafulgerare, un gand :"asta e, cu baiatul asta o sa ma marit". Incredibil, stiu...dar chiar daca nu ma crede nimeni, eu ma cred.
Caracterizare (greu e, uf!): incapatanarea in persoana, daca i se pune pata pe ceva ( joc pe calculator, masina, ca vrea un lucru sau vrea sa mearga undeva ) nu se lasa pana nu obtine chestia aia....si de multe ori ii trece greu respectiva "pata", ambitios nevoie mare in cariera si nu numai, ii place sa aiba mereu dreptate, este extrem de orgolios, razbunator dar paradoxal trece peste unele episoade grele peste care altii n-ar trece in veci, nu suporta cicaleala, se contrazice pana in panzele albe, este foarte pretentios cu persoana de langa el (sa arate bine, sa faca toate lucrurile bine, sa fie la fel de ambitioasa si luptatoare ca si el etc.), este foarte comod cand este vorba de ceva care considera ca nu il priveste (spalat vase, rufe, etc.) dar nu suporta dezordinea...lucrurile care ma scot cel mai tare din sarite...pe langa cele de mai sus...
Este persoana care ma face mereu se ma intreb: oare cum il pot suporta, cum voi trai tot restul vietii cu persoana asta imposibila? si apoi, peste 5 minute: oare cum as putea trai fara el?
Chiar m-am trezit gandindu-ma de cateva ori ca n-as putea efectiv sa concep acum viata cu altcineva in afara de el....pt. ca ma simt "acasa" doar cu el.
Uff...cat m-am intins...va las sa mai respirati.
Iepumic

Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.