Scandinavii stiu DC... (84)
Raspunsuri - Pagina 15
arboria spune:
unchiuletzule, io as zice ca nu e hekareala asta cu incarcatul paginii.
creca admin se joaca nitel
nici meniul din stanga nu mai e albastru de cateva zile.
rayu, sa stii ca s-ar putea sa mearga la Boubou psihologia inversa, dupa cum spuse itsme.
la noi a mers ani buni.
imi amintesc io ca atunci cand avea cupila mea 2-3 ani o scoteam din casa usor, daca ii ziceam: "acum NU mergem la plimbare, asa ca tu NU o sa te imbraci cu hainuta asta si cu pantofii astia. Nici macar NU o bagi manuta pe maneca asta..." etc.
acum sa NU beti tot din sticlele alea 
![]()
itsme spune:
hola papuasi,
Vikinga
m-ai facut sa mor de ras cu adolescentul ala care avea o planta si avea grija de ea
Hahaha! Da io in locul parintilor alora m-as ingrijora mai tare de mine (ca n-am recunoscut planta) decat de tanar! Pai ei de pe ce planeta sunt oare, cum sa nu stii ce e aia, mai? In this day and age....asa ceva...
Uite ca cu asta nu ma pot plange, copila merge la facultate (si inca la una grea)si se tine de treaba, saracutza. Acuma are examene partiale, dupa aia alea finale la inceputul lui decembrie, asa ca vai de sufletul ei (m-am uitat si eu un pic pe la ea prin carti si m-a luat cu fiori pe sira spinarii). Sa bat in lemn, so far so good.
dorulets, Alexuta e foarte frumoasa, si nici nu-mi vine sa cred ca a trecut o luna! Are asa un aer de copil mare si intelept, ceva de speriat!
Cred ca pe la 3 ani poti s-o dai direct sa-si faca doctoratul ![]()
Rayou, ia vrajeste aici sa dispara sefii astia ai mei, please, ca ma cam calca pe bombeu! 
Albitzo, acum mi-am amintit ca m-ai cautat dar n-am vazut la timp.
daca mai e de actualitate!
si last but not least, Pegasis si Sabina, sanatate multa la bebelusi! 

gata, io pur si simplu nu stiu ce sa va mai zic!
ah! era sa uit, taman ce era mai important! Onkle Narancea, ce ai bre cu femeile? De ce sa nu conduca si ele, ai??? Aaaa, m-ai dezamagit cu propozitia asta. Pai daca e sa ne luam dupa numarul de accidente create de fiecare sex in parte, barbatii sunt campioni! Aici de exemplu daca esti femeie adolescenta, platesti cam 1/4 asigurare decat un baiat adolescent de aceeasi varsta. Tot sar astia de
in sus ca e discriminare la adresa barbatilor, dar cum aici e economie de piatza si firmele de asigurari umbla si ele dupa profit ca tot omul, au constatat ca barbatii fac cele mai multe 'claim'uri la asigurari pentru ca au mult mai multe accidente decat femeile, asa ca ii penalizeaza prin rate mai mari! La asta ce ai matale de comentat, ai? Phuiii, auzi la el, ca sa nu aiba femeile voie sa conduca! Asa ceva prostie nu am auzit de cand mama m-a facut! Dupa mintea matale ar trebui sa nu fie lasati pe sosele poate nici barbatii care au doar o pereche de oo, ci doar aia cu 2, sa vezi atunci delir pe autostrazi!!! Asa ceva....
arboria spune:
am terminat 1/2 din trebi si iar dau o raita prin poiana 
itsme-ule, vezi ca nu te-ai prins? 
unchiu narancea ar dori sa nu mai aiba femeile dreptul de a sofa, pentru a nu-i mai pune in inferioritate pe barbati.
deci a recunoscut, indirect, cat de bune soferite suntem noi ![]()
asa ceva...
Rayuela spune:
as face o vraja,ca vaz ca am solicitari de la itsmi,dar imi trebe ceva acolo,un sobolan,un ac de la cravata bossului,un chistoc de tigara ,un cazan cu fiertura de lilieci...asa ceva...
Bashca narancea care e Vrajitoru sef,na ,ca de la el am furat meseria.
Altfel,liniste in poiana...
Elena
si
mademoiselle Amelie-Boubou
lena spune:
rayu mami daca te-ai reprofilat si acu ai dat-o pe vraji
te rog frumos, ai grija sa ocolesti olanda ca au astia p-aici inca atarnate la orisice bunatate de cladire din vechime cate un cazan de fiert vrajitoarele, deci cam sinistru.
ia baga un subiect fierbinte ceva, de dezbatut...vraji alea-alea...hai sa bagam un concurs...uite mie imi trebuie niste boabe de proumb si-ti zic ce o sa faci maine
...hehehe, este ca p-asta nu o stiai?
Rayuela spune:
lena ,acu de unde sa vrajesc io,pacatele mele,boabe de porumb?
mhahahahha,ca mi-am adus aminte,acu citiva ani,adica vreo 8
,aveam un pretin suedez care mi-a zis la un scandal,ca aveam meciuri zilnice,fiecare cu steagu patriei fluturind in mina,ca sint "o vrajitoare",adica "häxa" pe suedeza,si suna rau de tot,in romaneste parca e jucaush nitel,sa-ti zica unu ca esti vrajitoare,dar in suedeza e cam nasol,inseamna ca l-am ienervat din cale-afara
Elena
si
lena spune:
rayu sa stii ca nici aici nu suna jucaus vrajitoare deloc si este "heks" pe olandeza ca sa vezi ce radacini crescute la par
au limbile astea nordice.
dar mie imi place ideea, pentru mine are ceva magic, nu-mi inchipui vrajitoarele alea mancati-as cu fustanele...ci mai degraba asa cu palariutze inalte si bagheta...vrajitoare bune, deh ![]()
Rayuela spune:
Asa ca Mary Poppins![]()
Sau ca alea grasune din Frumoasa din padurea adormita(desenele animate),eheee,ce dulci sint!
Chiar :oare o fi normal ca-mi place sa ma uit la desene la treij' de ani?
Elena
si
lena spune:
Rayu io sunt si mai "dereglata"
deja invatz olandeza de la teletubbies cu fii mea in acelasi timp
...si nu mai zic, ca stiu pe dinafara Ice Age sau mi-e dor de Pisicile Aristocrate...ala a fost filmul de desene animate preferat al meu...si culmea este ca mi-l aduc perfect aminte si alb-negru ![]()
Rayuela spune:
ahahahha,Ice age e criminal,si pisicile le am ,si 1001 dalmatieni,si Doamna si vagabondu,ma rog,tot ce trebuie sa aiba in videoteca o femeie la virsta mea![]()
Eeee,ma duc la teveu ca cica e Jennifer Aniston invitata la Letterman,sa vaz daca povesteste ceva de Angelina,s-or fi batut oare?
(iar iese Guica din mine
)
Noapte buna poienitza!
Elena
si