Invatam Adobe Photoshop?
Raspunsuri - Pagina 6
dianette spune:
multumesc, Ramba!
Corel, da' care Corel? Draw, nu? Nu ai cumva pdf-uri (carti) de Corel sau si mai bine, tutoriale video? (dar in inglish, ca altfel nu pricep - decat romana )
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
qsar spune:
Paaai, pentru mine a folosi programele de grafica e ceva obisnuit si normal. De mult n-am mai facut proiecte asa... numai de drag, de placerea mea.
Eu folosesc pentru paginare Adobe InDesign - seamana nitel cu QuarkXPress pe care l-am folosit candva. Corelul nu mi-a placut niciodata ca tehnica si ca stil de abordare; prea face de toate, si grafica vectoriala, si paginare... nu e genul meu, si pace. Cat despre un proiect complex, rar mi se intampla sa folosesc un singur program - uneori trec o imagine prin doua-trei softuri, preiau elemente din surse diferite. Si rar mi se intampla sa fiu 100% multumita de ce a iesit. De obicei, cand termin o lucrare, ma uit la ea si as arunca-o la cos ca sa o iau de la capat. Nu-s normala la cap :))
Q
dianette spune:
pai esti prea exigenta cu tine, las' sa nu-ti placa tie si sa le placa altora
Si eu ma gandeam la In Design ... Nush ce am cu COrelul , ca nu l-am deschis decat de vreo 2-3 ori in viata mea, dar nu ma atrage .
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
conchita spune:
Q, daaa, in ImageReady, animatie de text, nu te gandi la alte minuni mai mari ca io-s incepatoare!! :-))
Dianette, clipping e cand suprapui litere peste poze, dar literele sunt transparente si deci dau forma pozelor.
lilanda spune:
Cine lucra cu Illustratorul CS?? (mi se pare saltura ideea de a face grupuri-grupulete de consultanta, fiindca-ntr-o seara era sa zvirl computatorul din motiv ca nu aflam de ce nu pot [u]joina[u] doua open paths :-))
Am lucrat putin cu Photoshopul, mai mult cu Corellul si acum maninc Illustrator pe piine (cred ca e cel mai bun program pentru grafica design...ma mai ajut si cu Wacom penul, insa tot in mouse in baza!!!) :-)))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
qsar spune:
Hi-hi, Lilanda,
Tocmai ma pregateam sa intreb cum este Illustrator-ul CS2, ca eu m-am incapatanat sa-mi pastrez versiunea 10 pentru ca ma satisface pe deplin, ca si Photoshopul 7 - pe care inca nu m-am indurat sa-l dezinstalez, chiar daca am si versiunile mai noi. Si mie mi se pare Illustrator cel mai... artistic dintre programele de grafica vectoriala. Si folosesc destul de mult tableta grafica (am un wacom intuos de 12x12 inch, o bijuterie; asta). Doua softuri pe care eu pur si simplu le ador. Unul este Painter (acum a ajuns la versiunea IX eu am versiunea 8) care este o minune de soft si face www.corel.com/painterix/product/now_showing.html#" target="_blank">asa ceva - vedeti filmuletele, si plimbati-va nitel pe-acolo merita! Celalalt este Poser, program de modelare personaje 3D Care poate face www.e-frontier.com/imagecatalogue/customimageview/2790/?sbss=505" target="_blank">asta dar si www.e-frontier.com/imagecatalogue/customimageview/694/?sbss=505" target="_blank">asta, si chiar www.e-frontier.com/imagecatalogue/customimageview/3991/?sbss=505" target="_blank">asta... si muuult mai mult.
Succes la hoinarit :)) si la uimit.
Q
Adela spune:
Dar un site cu poze specifice de Craciun (brazi, mosuleti alea alea...) de unde sa le pot descarca nu cunosteti?
Multam
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank"> Mos Craciun pentru Silviu
dianette spune:
Buna Lilanda si bine ai venit in grupul nostru!
Ce faci tu in Ilustrator? Arata-ne si noua ... eu una sunt foarte curioasa sa vad ce fac si alte programe, pt. ca eu nici macar nu le diferentiez pe unele de altele. Mi-ar placea ca cineva care stie, sa spuna ce poate face un soft si celalalt nu poate face... , cand se foloseste unul si cand celalalt. In capul meu e o mare varza... Ilustrator, Painter, Poser, Quark, In Design ...
Multumesc tuturor celor ce vor raspunde... s-ar putea sa nu fiu singura care nu stie.
Adela, daca o sa cauti pe site-urile indicate de noi, sigur o sa gasesti. UIta-te si pe www.mota.ru (stanga jos)
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
Uite ce am gasit, pt. incepareti - incepareti : http://home.okstate.edu/homepages.nsf/toc/photoshop.html
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Adela spune:
dianette> asa este. M-am grabit ieri cu scrierea mesajului. Chiar in siteul indicat de conchita am gasit imaginile pe care le caut.
Pacat ca nu pot invata photoshop cu voi. (eu am setarile in limba germana uf)
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank"> Mos Craciun pentru Silviu