Invatam Adobe Photoshop?
Raspunsuri - Pagina 5
qsar spune:
Nu te teme, ca cei interesati, vor gasi subiectul :))
Aaa! As fi vrut sa vad si eu poza pe care ai "mesterit-o" dar link-ul pe care l-ai dat nu functioneaza.
adi2003 spune:
Diane, nu te teme, pe aici suntem. Chiar si eu vroiam sa vad poza pe care ai lucrat. Daca ne dai linkul atunci cand nu esti logata pe site-ul cu poze, o vom vedea.
De fapt,subiectul isi avea locul aici, la lectii online.
Doar ca eu n-am timp de Photoshop saptamana asta ca plec la Cluj. Dar voi revenii saptamana viitoare cu intrebari sau cel putin sa urmaresc topicul.
E mare lucru cand are cine sa te indrume.
Simina
album foto1 si album foto2
dianette spune:
aici, cred ca acum merge poza cu pricina
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
razhore spune:
Cele mai bune tutoriale pt photoshop, dupa parerea mea sunt cele de la good-tutorials.com
Pt poze va recomand photocase.com (ex photocase.de) sau sxc.hu (asta e mai slabut)
conchita spune:
sunt bune siteurile astea cu poze high res., sarumana si io de linkuri.
eu ma lupt cu Illustrator pentru animatie in perioada asta, nu mai am nici un proiect de facut in Photoshop deocamdata. dar ce mi-a placut mie mai mult si mai mult, pe langa restaurare de poze distruse, a fost procedeul de clipping. si mi-a mai placut si ce posibilitati nelimitate ai la montajele foto. Dianette, healing merge cand vrei sa-i "scoti" ridurile unei babute, sa-i faci dintii albi cuiva etc. nu vorbeam de retusare, ci de restaurare - cand ai poze rupte, indoite, etc.
dianette spune:
quote:
Originally posted by conchita
dar ce mi-a placut mie mai mult si mai mult, pe langa restaurare de poze distruse, a fost procedeul de clipping.
Pai povesteste-ne si noua, pls!
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Ramba spune:
[quote]Originally posted by dianette
aici, cred ca acum merge poza cu pricina
Grozav ti-a iesit. Felicitari.
qsar spune:
Thiiii, dianette! Da stiu ca ai muncit, nu gluma!
conchita
Cum e cu Illustrator-ul? Ce animatie? Flash?
Parca-parca m-ar tenta, dar inafara de cateva animatii usurele si simplute in ImageReady, altceva n-am facut. Aaaa... alea facute in 3D-max (ce vremuri indepartate!) sau in Poser nu se pun. Nici cele in Painter :))
Q
dianette spune:
Multumesc, ce ma bucur ca va placu Pai am zis cat am stat - aproape toata noaptea , m-am culcat pe la 5 si ceva
Dar tu, Gabriela trebuie ca ai o gramada de proiecte interesante finalizate ... Daca nu te stresam prea tare, poate ne spui si noua cum/ce lucrezi, cum te-ai apucat ... Mie asta mi-ar placea sa fac pe viitor, dar in afara de Photoshop toti cer sa mai stii si un program de paginare (cred) :Corel, .... Cam ce-ar fi cel mai bine sa mai invatz?
De ex. ca sa faci o coperta de carte/revista ce trebuie sa stii?
Gata, m-am oprit pt. moment .. Nu ma
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Ramba spune:
Poti incerca sa inveti Corel. (daca vrei ajutor, apeleaza cu incerdere la mine). Mai este Quark pentru paginatie, dar nu il cunosc.
Ce pot sa iti spun ca, din punctul meu de vedere, Corel-ul se impaca bine cu Photoshop-ul.