Invatam Adobe Photoshop?
Raspunsuri - Pagina 10
ppisic spune:
quote:
Originally posted by dianettequote:
Originally posted by Christel
Si inca o intrebare: un film foto clasic poate fi transformat in format electronic?
Va urmaresc cu interes, ca altfel la nervii care-i am cand ma uit la poze, nu-mi ramane decat sa mai imbrac iar in mireasa,dar numai pentru poze!!!!
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu pozele tale ... Te inteleg.
DIn cat imi vine acum in minte, singura modalitate de a avea pozele in format electronic ar fi ca mai intai sa scoti pozele pe hartie foto (adica procedeul normal) si apoi sa le scanezi.
Poate mai sunt si alte variante, nu stiu.
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
La apropae toate laboratoarele foto poti sa scanezi filmul, si apoi ti-l inscriptioneaza pe CD...
dianette spune:
Buna dimineatza! Ce-as mai fi dormit ... Nu mai ziceti nimic? ce-ati mai lucrat? nimeni nu vrea sa ne arate si noua ?
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
aici e ce-am facut alaltaieri. sper sa va placa. intentionez sa-mi fac albumul de nunta si, poate in viitor, si pentru altii
"colaj"
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
coradyne spune:
Mie mi-a placut colajul tau. Recunosc "influentele" de pe site-ul ala cu fotografii de la nunti pe care l-ai dat tu link la miresici si pot sa zic ca e chiar super ce ti-a iesit. Adica, daca gasesti si undeva unde sa ti le tipareasca frumos, ca intr-un album de arta, ar iesi ceva deosebit. Succes in continuare!
dianette spune:
multumesc, coradyne! Intr-adevar, de-acolo m-am inspirat. Dar sa-ti spun un "secret" : si fotografii de acolo s-au "inspirat". De fapt folosesc un program special care are tot felul de templaturi prestabilite care le fac pozele asa. Am downloadat si eu programul, insa fiind trial are limitele lui si in plus apare scris mare pe poza DEMO (normal). Dar nu numai atat, eu nu prea stiu sa utilizez programul, desi am citit destule tutoriale, se pare ca e un soft care nu exporta fotografiile in nici un format, ci doar le pregateste pana la faza finala, pentru tiparire. Nu stiu , probabil mai trebuie sa ai si aparatul care scoate efectiv fotografiile.
Date fiind toate astea, m-am gandit sa le fac in Photoshop, la o marime pe care sa o pot scoate pe urma la orice studio foto. Numai ca mi-ar placea (ar iesi mai bine) un format mai patratos, sau un dreptunghi mai alungit si nu stiu daca la foto scoate (la preturi accesibile, ma refer) si astfel de formate .
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
Si am mai pus inca 2 "chestii" de-ale mele tot aici la http://community.webshots.com/album/500803269kbagfF
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
miris_ spune:
Va rog, puteti sa ma ajutati si pe mine? Imi doresc sa fac pentru piticul meu, niste planse. Adica, iau o plansa de pe net, de ex, una de colorat, dar eu vreau sa ii sterg conturul cu linia continua, sa ii fac conturul cu puncte numerotate, astfel ca plansa de colorat, sa devina ceva de genul..."uneste punctele". Si unind punctele sa ii faca el conturul. Am gasit pe net 2 site-uri cu astfel de planse, dar deja le-a terminat si cum eu am salvate in calculator cateva sute de imagini de colorat cu personaje din desene animate, ma gandeam sa ii fac chiar eu. Ce credeti, se poate? Am tot cautat pe Google ceva..."creativitatea la copii" sau "uneste punctele" si am gasit doar pe reclama si pe didactic.ro Nu stiu in ce program sa lucrez ceea ce vreau eu.
Cristina si Mihnea Stefan
miris_ spune:
Imi cer scuze pentru faptul ca intrebarea mea nu e legata de subiectul photoshop, dar chiar nu stiu pe cine sa intreb cum sa fac.
Cristina si Mihnea Stefan
dianette spune:
am inteles la ce te referi, dar nu stiu ce sa-ti spun. Teoretic se poate face si cu Photoshopul, insa e de munca. Nu atat la punctat imaginea , dar cu numerele alea e mai greu ... Chiar sunt curioasa daca gasesti, sa-mi spui si mie.
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
coradyne spune:
N-ai putea sa pui numerele de mana, dup-aia ? banuiesc ca nu e vorba de desene foarte complicate, asa ca ordinea ar putea fi si intuita...
Eu, asa... la prima vedere, as proceda in felul urmator: (nu zic ca e cea mai buna metoda, doar ca e cea mai "imediata" :P)
1. As accentua contururile imaginii cu un filtru d-ala artistic, in asa fel incat sa obtin un desen ca alea din cartile de colorat.
2. As printa imaginea
3. As suprapune o foaie A4 obisnuita peste ea. Daca contururile sunt destul de accentuate, se vor vedea prin foaia A4 -> se trece la punctul urmator. Daca nu, se apeleaza la "geamograf". Adica sa bagi o sursa de lumina sub un geam si te postezi cu cele doua foi pe geamul ala... si nici n-o sa-ti dai seama ca-s doua...
4. Alegi tu punctele care ti se par importante pentru a realiza un desen corect si le insemnezi cu creionul pe foaia curata. Dupa care le numerotezi si gata.
Cred ca e mai simplu de facut decat de pus in cuvinte. Si daca ai cat de cat talent la desen o sa iti dai seama repede care sunt punctele care tb insemnate. Daca nu, probabil ca iti va reusi cu putin exercitiu.
Any other bright ideas (like mine) anyone ?