Magia Comunicarii

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Atata poti?
- pot mai mult, dar nu ma intereseaza.

Altceva decat aroganta ai de cladit aici?
- nu, nici macar aroganta n-am de cladit aici.

Maestru?
- asta a fost un citat pur si simplu.

La urma urmei, draga Buli, care e Imaginea Ta despre tine?
- sint o femeie dragutza, desteapta, acida, cu umor, implinita sentimental si profesional.

Ai o strategie de viata?
- da

Ai o strategie de comunicare?
- da

Intimplarea face ca stiu mai multe despre stiintele comunicarii decit iti inchipui tu.
Mie mi se pare ca tratezi chestiunea la modul diletant, asa ca in reviste (nu de specialitate).
Nu vad la tine afirmatii sau fraze coerente in care sa explici ce e aia strategie de comunicare si la ce foloseste ea. Vad doar niste intrebari nostime si niste joculete tot nostime, la care se adauga unele generalitati. Pe scurt, te joci cu vorbele, dar nu spui mare lucru. Cred ca la asta ai sa-mi replici ca o faci pentru a da prilejul interlocutorlor sa isi lase fantezia sa zburde. Ok, poate fi in regula, dar chiar as vrea sa vad niste cuvinte cu miez.

N-am nimic personal cu tine, poti fi o persoana agreabila.

Daaar, asa cum desigur bine stii, comunicarea este eficienta atunci cind receptorul percepe cit mai exact mesajul pe care incerca sa-l trasmita emitatorul.
Aici mi se pare ca multitudinea elementelor perturbatoare (si nu ma refer decit la postarile tale) distorsioneaza puternic mesajul, pina la anulare chiar.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by buli

Atata poti?
- pot mai mult, dar nu ma intereseaza.

Altceva decat aroganta ai de cladit aici?
- nu, nici macar aroganta n-am de cladit aici.

Maestru?
- asta a fost un citat pur si simplu.

La urma urmei, draga Buli, care e Imaginea Ta despre tine?
- sint o femeie dragutza, desteapta, acida, cu umor, implinita sentimental si profesional.

Ai o strategie de viata?
- da

Ai o strategie de comunicare?
- da

Intimplarea face ca stiu mai multe despre stiintele comunicarii decit iti inchipui tu.
Mie mi se pare ca tratezi chestiunea la modul diletant, asa ca in reviste (nu de specialitate).
Nu vad la tine afirmatii sau fraze coerente in care sa explici ce e aia strategie de comunicare si la ce foloseste ea. Vad doar niste intrebari nostime si niste joculete tot nostime, la care se adauga unele generalitati. Pe scurt, te joci cu vorbele, dar nu spui mare lucru. Cred ca la asta ai sa-mi replici ca o faci pentru a da prilejul interlocutorlor sa isi lase fantezia sa zburde. Ok, poate fi in regula, dar chiar as vrea sa vad niste cuvinte cu miez.

N-am nimic personal cu tine, poti fi o persoana agreabila.

Daaar, asa cum desigur bine stii, comunicarea este eficienta atunci cind receptorul percepe cit mai exact mesajul pe care incerca sa-l trasmita emitatorul.
Aici mi se pare ca multitudinea elementelor perturbatoare (si nu ma refer decit la postarile tale) distorsioneaza puternic mesajul, pina la anulare chiar.

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

adorabila nu cred c-am fost in viata mea
in plus mie mi-e frica tare de bubuli so ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by buli

adorabila nu cred c-am fost in viata mea
in plus mie mi-e frica tare de bubuli so ...

Mergi la inceput

Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

quote:
Originally posted by BadKarma

Oh nu, NU!!!!!!!!! Maestre, nu ne lasati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Nici ca se putea un mesaj mai potrivit.
Dl. Bufnila si-a gasit o sigla care il caracterizeaza.
O musca biziitoare si enervanta, numai buna de pleznit cu pliciul.

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Una din problemele cele mai delicate cu care ma intalnesc atunci cand stau de vorba cu clientii mei este problema defectelor de vorbire. Unele se pot orija rapid. Interesant e insa cum au fost dobandite cele care sunt dobandite. Ca sa poti identifica parcursul, formarea si instructionarea unui "r" buclucas care dispare facand vorbele cuiva sa para caraghioase trebuie sa sondezi cu delicatete istoriile lui. Unele defecte de vorbire apar din cauza plictisului, a slabirii atentiei, a compresarii sau contractarii expresiilor din lene, din neatentie, din oboseala. Sau din conformism.

Mergi la inceput

Multi dintre noi pot fi consilieri intr-un fel sau altul. Atunci insa cand ne doare, ne intereseaza, ne impresioneaza povestea cuiva, atunci trebuie sa stim sa ne asumam responsabilitatea de a-i da o mana de ajutor! Cand faci o profesiune din asta devii consilier de imagine. Romanii au tot mai multa nevoie de strategii de succes.
Multumesc de intrebare!

OB

quote:
Originally posted by Liliann

exact ca si roandre zic si eu : ce tre sa facem?

Mergi la inceput

A intelege inseamna a te valuri printre semnele care vin din toate pratile inspre tine. Nu trebuie sa fii un zid ci o valurire tainica. E cheia oricarei Intelegeri Miraculoase, Lilian.

Ovidiu

quote:
Originally posted by Liliann

eu nu am inteles nimic.
vrei sa fii mai iegzplicit?

Mergi la inceput