Magia Comunicarii

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by Achamot

Pe unde ma duc tot de dumneata dau.
Peste tot debitezi aceleasi ineptii.

NIHIL SINE DEO !

lasa-l, iarta-l, ca pana la un punct e inofensiv. dansul e amuzant, oarecum; tragic e faptul ca are fani - punct in care ma intorc si-ti dau dreptate ca impostura culturala e molipsitoare si, deci, periculoasa. treaba e ca orice protest a lovit in gol pana acum, ba chiar a avut efectul invers, stimuland o si mai mare logoree pseudo-literara. asa ca, haide sa haidem pe "ignore" in continuare.

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Subiectul asta a fst din totdeauna la "Un Ochi Rade?"
E ceva funny p-aici? Nu de alta dar sunt 15 pagini..

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

De la dumneata am fi avut mai multe pretentii de cunoastere a limbii romane:
Nu-mi jigni prietenii, Conchita, ca nu-i cunosti si nu se face, te subclaseaza. "
Sau surclaseaza?!

"Nu cumva e o lipsa pe undeva?"
Ba da, la dumneavoastra. De masura.

"Vai, Conchita, vine unul si spune o tampenie si tu, repede, te alaturi? "
"Unul" e una.
Iar prostiile le debitati dumneavoastra sfidind orice regula a logicii.

"Regret sincer acest mesaj dar o sa rup apele in doua. "
Nici in gluma. Si nici macar metaforic.
Nu sinteti Moise.

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

Achamot, lasa-l mama... e inofensiv saracu. are si el 3-4 subiecte si le plimba pe forumuri. sunt aceleasi subiecte (idei fixe? , hai sa le numim in continuare subiecte ca da bine la imagine ) peste tot - teorema universului valurit si imaginea... cre'ca mai sunt cateva dar imi scapa la ora asta (deh, neuroni obositi)

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

O problema legata de limbajul trupului:
Ce exprima bratele incrucisate?
Puteti argumenta opiniile voastre?

din ce spun altii, este inchidere catre celalalt, catre punctul lui de vedere. asa ca am plecat la drum si cand m-am surprins in aceasta ipostaza am cautat sa vad ce vreau sa comunic prin limbajul trupului catre celalalt. iata ce am descoperit: nu sunt de acord cu ce spune interlocutorul meu si nu sunt in pozitia de a o spune pe fata. imi declar opozitia asezandu-ma in aceasta pozitie, cel ma adesea incrucisez si picioarele.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by pisik 4ever

quote:

O problema legata de limbajul trupului:
Ce exprima bratele incrucisate?
Puteti argumenta opiniile voastre?

din ce spun altii, este inchidere catre celalalt, catre punctul lui de vedere. asa ca am plecat la drum si cand m-am surprins in aceasta ipostaza am cautat sa vad ce vreau sa comunic prin limbajul trupului catre celalalt. iata ce am descoperit: nu sunt de acord cu ce spune interlocutorul meu si nu sunt in pozitia de a o spune pe fata. imi declar opozitia asezandu-ma in aceasta pozitie, cel ma adesea incrucisez si picioarele.

... si bursuca 08.05.05

Vrei sa spui "chicioarele" ?
(nu ma poci abtine)

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

quote:

O sa reiau exercitiul:
1. Semnificatia copacelului inflorit:
a) pentru voi: in functie de experientele voastre de viata, in functie de starea de moment, in functie de chimia privirii voastre.
b) in contextul imaginii vorbeste despre Imaginea reala in care se afla cei doi actori ca oameni reali.
c) in contextul fictiunii, in contextul fictiunii filmului.

Ma intereseaza Viziunea voastra asupra acestui subiect pentru ca imaginea se formeaza dincoace de ecranul calculatorului vostru iar Cele Doua Valuriri stanga drepta sunt de fapt EMISFERELE VALURITE ale creierului vostru.
Am asteptat cu sufletul la gura acest raspuns din partea cuiva.
Imaginea este o RELATIE! Nu este pur si simplu oglindire.

ovidiu, am o alta opinie ptr pct 1. copacelul inflorit este un simbol si prin asta scapa chimiei privirii intr-o imagine. copacelul inflorit este magic atunci cand este real, intr-o imagine construita este doar un cuvant-simbol folosit sa transmita acelasi mesaj tuturor privitorilor. ce inseamna un copacel inflorit? primavara si promisiunea implinirii. ce poate insemna legat de imaginea respectiva? daca cei doi ar fi fost imbracati in culori opuse, confruntare. imbracandu-i in aceeasi culoare ii aducem la acelasi nivel, la scoala, ne este sugerata imaginea invatacelului si invatatorului. in acest context copacelul devine promisiunea fructului ce se va pargui, deci al invatacelului ce va deveni maestru. 3. nu am vazut filmul si nu stiu despre ce e vorba, dar vazand imaginea respectiva presupun ca la un moment dat fictiunea are ca erou un samurai invatacel.

sunt sigura ca si fara sa fie atenti la imagine, majoritatea privitorilor isi formeaza o idee cam tot in sensul asta. tocmai ptr ca vorbind despre semnificatie, deci simbol, imaginea se adreseaza unor indivizi si nu unei stari de moment a unui individ.

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Intr-un Razboi Psihologic insa, tocmai ceea ce consideram a fi FUNDAL e Imaginea care rupe simetriile cuantice din creier. In creier sunt procese si relatii. Imaginea este o chestiune de relatie asa cum intr-un sistem de axe, de coordonate, exista PUNCTE DE INTOARCERE la infinit.

quote:
Originally posted by pisik 4ever

quote:

O sa reiau exercitiul:
1. Semnificatia copacelului inflorit:
a) pentru voi: in functie de experientele voastre de viata, in functie de starea de moment, in functie de chimia privirii voastre.
b) in contextul imaginii vorbeste despre Imaginea reala in care se afla cei doi actori ca oameni reali.
c) in contextul fictiunii, in contextul fictiunii filmului.

Ma intereseaza Viziunea voastra asupra acestui subiect pentru ca imaginea se formeaza dincoace de ecranul calculatorului vostru iar Cele Doua Valuriri stanga drepta sunt de fapt EMISFERELE VALURITE ale creierului vostru.
Am asteptat cu sufletul la gura acest raspuns din partea cuiva.
Imaginea este o RELATIE! Nu este pur si simplu oglindire.

ovidiu, am o alta opinie ptr pct 1. copacelul inflorit este un simbol si prin asta scapa chimiei privirii intr-o imagine. copacelul inflorit este magic atunci cand este real, intr-o imagine construita este doar un cuvant-simbol folosit sa transmita acelasi mesaj tuturor privitorilor. ce inseamna un copacel inflorit? primavara si promisiunea implinirii. ce poate insemna legat de imaginea respectiva? daca cei doi ar fi fost imbracati in culori opuse, confruntare. imbracandu-i in aceeasi culoare ii aducem la acelasi nivel, la scoala, ne este sugerata imaginea invatacelului si invatatorului. in acest context copacelul devine promisiunea fructului ce se va pargui, deci al invatacelului ce va deveni maestru. 3. nu am vazut filmul si nu stiu despre ce e vorba, dar vazand imaginea respectiva presupun ca la un moment dat fictiunea are ca erou un samurai invatacel.

sunt sigura ca si fara sa fie atenti la imagine, majoritatea privitorilor isi formeaza o idee cam tot in sensul asta. tocmai ptr ca vorbind despre semnificatie, deci simbol, imaginea se adreseaza unor indivizi si nu unei stari de moment a unui individ.

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mey, io citeam topicul asta numai pentru replicile date maestrului. acu-i plicticos rau
dar macar e pus la locul bun

Mergi la inceput

Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

quote:
Originally posted by buli

mey, io citeam topicul asta numai pentru replicile date maestrului. acu-i plicticos rau
dar macar e pus la locul bun

Mergi la inceput