Magia Comunicarii
Raspunsuri - Pagina 14
Natasa spune:
BadKarma, vad ca te-a inspirat maestrul. Eu zic sa te apuci de cartea "Mirajul, Iluzia, Vedenia si Halucinatia in opera lui O. Bufnila" (Biblioteca Scolarului), nu de alta dar e nevoie de o asemenea lucrare pentru a explica opera lui Bufnila si spiritelor mai putin valurite si inspirate.
BadKarma spune:
Am uitat de un alt proiect al meu, o carte cel putin la fel de interesanta:
"Mirajul ca efect al lipsei de activitate sexuala" (tratat de medicina).
Nane spune:
quote:
Originally posted by Natasa
BadKarma, vad ca te-a inspirat maestrul. Eu zic sa te apuci de cartea "Mirajul, Iluzia, Vedenia si Halucinatia in opera lui O. Bufnila" (Biblioteca Scolarului), nu de alta dar e nevoie de o asemenea lucrare pentru a explica opera lui Bufnila si spiritelor mai putin valurite si inspirate.
Natasa spune:
Maestre, eu cred ca am atins un nivel suficient de bun cit sa ma treceti in anul II. Va roooooooog frumos. Promit sa fac toate compunerile cu multa insufletire si sa fiu inspirata navigatoare prin opera dumneavoastra.
Nane spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Maestre, eu cred ca am atins un nivel suficient de bun cit sa ma treceti in anul II. Va roooooooog frumos. Promit sa fac toate compunerile cu multa insufletire si sa fiu inspirata navigatoare prin opera dumneavoastra.
Ntzntz! Nu-s de acord! N-am vazut nici o compunere, chiulangioaico!
BadKarma... lol
Natasa spune:
Ba sa avem pardon, am scris multe compuneri, dar nu le-am facut publice, i le-am trimis personal.Eu cred ca ma incadrez in ceea ce maestru' numea
"profesionisti care vor lupta in durele razboaie de Imagine ale viitorului", asa ca nu-mi permit sa-mi stie oricine armele. Pune mina si lucreaza, sa ajungi si tu anul II, nu te mai hlizi la oamenii care muncesc!:)
Maestre, n-o bagati in seama, astept raspunsul plina de speranta!
gabirus spune:
Hai, manati magarul la un topic mai pentru voi asa, gen "hai, frate la mishto!" ca ati inteles si voi doar cat va duce aroganta. Incredibil cat de superficiali si aiuriti pot fi unii. Nu pot face diferenta dintre o discutie mai complexa pe anumite teme si secta lu' Bivolaru. Atata poti, atata zici. Dar, din pacate pentru voi, nu va sporeste "intelighentia" insirand cuvinte aiurea.
Daca discutia este prea ermetica pentru voi, la ce veniti sa va umflati in pene cu ironii ieftine?
POZE
BadKarma spune:
Draga Gabitzu, preferam sa nu te manam nicaieri, te lasam aici, ca esti mai amuzanta: ai reusit sa scrii un paragraf intreg (ceea ce e un inceput bun) dar -ca si maestrul tau- trebuie sa mai lucrezi nitel la coerenta si logica, pentru ca intii vorbesti la persoana a doua plural ("ati inteles si voi doar cit va duce aroganta"), apoi vorbesti la persoana a treia plural ("incredibil cat de superficiali si aiuriti pot fi unii. Nu pot face diferenta dintre o discutie mai complexa pe anumite teme si secta lu' Bivolaru"), te muti la persoana a doua singular("Atata poti, atata zici") si - revii apoteotic la persoana a doua plural ("din pacate pentru voi, nu va sporeste "intelighentia" insirand cuvinte aiurea").
Te asigur ca discutia nu este ermetica, dimpotriva este foarte permeabila. Continutul ei este insa de o timpenie monumentala si de aceea vom mai poposi o vreme, ca sa ne amuzam.
De pilda, acum ma amuz ca esti e-publisher si nu stii sa faci o comparatie; logic vorbind, asta inseamna sa nu compari mere cu pere sau categorii ne-echivalente cum ar fi o discutie (fi ea si complexa) cu o secta (fie ea si a lui Bivolaru). Corect ar fi fost sa spui ceva de genul "nu pot face diferenta dintre o discutie mai complexa pe anumite teme si un taifas usor de cafenea" sau "nu pot face diferenta intre o adunare de intelectuali neinregimentati si secta lui Bivolaru" (observa echivalenta categoriilor!)
Dupa cum vezi, discutia nu e deloc ermetica, putem continua.
Pina atunci, saluti si... iiii-ha!
quote:
Originally posted by gabirus
Hai, manati magarul la un topic mai pentru voi asa, gen "hai, frate la mishto!" ca ati inteles si voi doar cat va duce aroganta. Incredibil cat de superficiali si aiuriti pot fi unii. Nu pot face diferenta dintre o discutie mai complexa pe anumite teme si secta lu' Bivolaru. Atata poti, atata zici. Dar, din pacate pentru voi, nu va sporeste "intelighentia" insirand cuvinte aiurea.
Daca discutia este prea ermetica pentru voi, la ce veniti sa va umflati in pene cu ironii ieftine?
POZE
Natasa spune:
Gabi, sa-ti spun sincer, pe lumea asta, cel mai teama mi-e de oamenii care cred ca risul e daunator, ca e rau sa rizi de infumurare, de prostie, de cei umflati cu aer (si cu aere). E dreptul tau sa iei in serios elucubratiile domnului Bufnila, asa cum e dreptul meu sa rid si sa mi se para ridicole. Eu nu te-am jignit pe tine ca nu ai capacitatea intelectuala sa-ti dai seama ca sint niste prostii si n-ar trebui sa-ti permiti nici tu sa ma jignesti ca nu inteleg "dicutia complexa" in care va balaciti. Eu nu stiu ce pregatire ai, tu nu stii ce pregatire am, hai sa ne vedem fiecare de postarile ei fara sa ne mai dam cu parerea. Cit despre minat magarul, daca te deranjeaza ce scriu altii, iti propun sa-l mini catre o discutie privata cu maestrul si toata lumea va fi multumita!
Nane spune:
Mey fetili, mey (respectiv BadKarma si Natasa), io nu-nteleg zau dc sariti asa in sus si va legati de Gabi. Fata ne-a facut un compliment, dar voi nu l-ati sesizat: "Hai, manati magarul la un topic mai pentru voi asa, gen "hai, frate la mishto!", adica ne crede haioase si topicul asta cica nu-i pe masura noastra. Adica nu e destul de elevat pt noi, intelegeti?! Iar in rest mesajul este scris la misto ca doar nu credeti ca cineva poate sa ia in serios aberatiile domnului OB. Of corz ca nici Gabi nu a luat in serios OB-ul si ni s-a alaturat noo, facand si ea misto de subiect. Deci postarile voastre agresive sunt nejustificate...
Si Gabi, evident ca nu ne "sporeste "intelighentia" insirand cuvinte aiurea", ai dreptate, este sub nivelul nostru intelectual sa raspundem la asemenea aberatii, dar continuam s-o facem, ca si tine, pentru ca ne amuza nespus. Si sunt convinsa ca si tu simti la fel.
Iar discutia, BadKarma este intr-adevar ermetica, pt ca daca ar fi fost transparenta, ai fi reusit sa intelegi despre ce e vb aici pana acum si nu ai fi ripostat cu atata vehementa. Incearca sa fii un pic mai agrariana si mai acvatica, poate asa reusesti sa te lasi patrunsa de spiritul bufnilian asa ca restul fetelor, care spre deosebire de tine s-au prins din prima care-i shmenul aici. Incearca sa respiri acelasi aer cu elevii acestei bufniliade concentreaza-te putin, sunt sigura ca nu-i atat de greu... Sau poate pt tine e si ce-ar fi atunci sa-ti iei un magar?!
Natasa imi cer scuze ca m-am luat de tine in mod nejustificat. Nu stiam ca esti timida si preferi sa nu-ti publici compunerile pe forum. Mi-ar placea totusi sa le citesc si eu... sa stiu cum gandesti... mi le dai pe PM? Vad ca esti extraordinar de profunda si de implicata... ai invatat si citate din maestru... m-ai dat pe spate... sunt in extaz! Nu vrei sa luam legatura sa mai discutam evtl sa facem temele impreuna?
Nane