Hurghada
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
irlandeza spune:
Laura , noi am stat 7 zile , suntem mari iubitori de soare si apa si nu am vrut sa mergem prea departe de hotel.Daca vreti la Piramide , se fac excursii de 1 si/sau 2 zile incluzand si Cairo .Agentiile rom. au reprezentanti care va iau de la aeroport si care o sa va ofere niste excursii , Luxor , Piramide , croaziere , scufundari , plimbari in desert cu jep-urile , etc. , atentie , toate aceste excursii sunt de 3-4 ori mai scumpe decat daca te duci in oras ( Hurghada) la agentiile locale , le spui unde vrei sa mergi , negociezi obligatoriu , si platesti mult , mult mai putin.O sa fie un convoi de cateva masini , si o sa fiti paziti in permanenta , asta pt. siguranta voastra.( Noi am fost anul trecut la o sapt. dupa atentatul din Sharm-el-Sheikh).
Daca vreti la S-e-S , este pe cealalta parte de mare , ajungi cu feribotul , din cate stiu eu agentia nu ofera excursii acolo , poti incerca in oras.Si daca ai rezervare la un hotel in S-e-S , tot in Hurghada aterizezi si apoi mergi cu feribotul.
http://www.pnm.my/mtcp/images/maps/Egypt-map.jpg
Hurghada nu e pusa aici , ma mir , dar e deasupra orasului Al Ghardaqah.Asta ca sa-ti faci o parere.
Parerea mea e ca daca vrei si ai bani , trebuie sa stati 2 sapt. si atunci poti merge peste tot si mai ai timp si de plaja , noi asa vom merge , probabil chiar in aceasta vara .
Sper sa se vada harta .
Numai bine.
Noi 2 singurei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Laura T spune:
Irlandeza, mersi de detalii si de harta, chiar nu vazusem cum sunt dispuse pe harta si cam care sunt distantele, acum m-am edificat. Cat despre stat 2 saptamani, e cam greu pt noi, caci ma chinui sa bag si pt la anul, ca si pt anul acesta, cate 5 destinatii de 7-10 zile, separate, sa ma incadrez in concedii ...Stiu ca sunt cam nebuna, dar am si eu un fix...si nu stiu cum sa fac sa impac si capra si varza...
Laura si bebitele: Bianca (aproape 7 ani) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)