Scandinavii stiu DC... (82)
Raspunsuri - Pagina 10
lilanda spune:
Buna seara...ia te uita cede evenimente pe-aicea!!! Katarino, bun revenit in trupa si educa bre, cupilu' sa se culce ca suiedejii, ca sa poti sta si tu linistita, acilea-n poienita, c-o bere-n fata!!!
Felicitari apoi, Sofiei si refacerea rapida ..
doruletz, e o scumpete bostanelul de fata, iar obrajorii aia dolofani, chiar ca-s buni de pupacit (l-am chemat pe Niels sa i-o arat pe Alexandra si el m-a intrebat confuz. "Care Alexandra?". Dupa ce i-am explicat io cine cu cine a facut-o, s-a luminat deoadata!! "Ahhh...Antoinette!!!" )
arborici, ce vrajitoare frumoaaasaa... iar cei doi Harry Potter ai lui ocebine sint niste dragalasi, ca-ntotdeauna...iar costumu' lu' asta micu',e haois rau :-))
itsmenutzo, fusei comandanta de unitate, haaa??? (tata lu' Toma a fost numai de grupa...hehe...)
Rayu, pai cum sa nu ne-ntilnim in Copenhaga??? ...numai s-anuntati dinainte, ca stii ca noi sintem din aia care circulam in saptaminile cu sot!!! Inchiriem ceva??? (N-o corupem si pe Adeluci???)
vikinga, wie war deine erste Deutch Lektion???
...iar acu' sa nu va-nchipuiti ca desenele mele-s artistice...nici pe departe!!! Cica cu creionu' poate orisicine desena o fusta...insa chestia asta, numai designerul o poate face pe computator!!!! Cu alte cuvinte, amu' sintem in training sa ni se dea mina la desenatu' cu mausu si ne pun in fata tot soiul de objecte, care mai de care mai hidoase...pe mine m-a nimerit cu fusta aia de mamamare, care mai e si roz bobon
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
o fo' musai sa ma bag :-)
s-o felicit pe Sofia si sa-i urez Bine ai venit! Irinei
sa-i urez Bine ai re-venit! Katarinei si vrem poze cu Lucas
s-o pupacesc pe Alexandra
si pe voi toti si toatele
si mai ales sa ma dumiresc ce a vrut lilanda sa spuna cu asta:
quote:
Originally posted by lilanda
l-am chemat pe Niels sa i-o arat pe Alexandra si el m-a intrebat confuz. "Care Alexandra?". Dupa ce i-am explicat io cine cu cine a facut-o, s-a luminat deoadata!! "Ahhh...Antoinette!!!"
scuze lilutz... daca citesc pe sarite, acum cand am ingrosat textul am vazut :-) io citisem: "Dupa ce i-am explicat io cu cine a facut-o" :-))
mihaela_s spune:
Hola! Io-s tot asha ca ieri, neinspirata si neexpirata .
Irina copilitza de sofia, bine ai venit printre noi!!!
katarina, lasa mama ca trece ea perioada nasuala...si vine alta
dorulets, o pap toata-toata pe zgambutza ta mica
liluts, spor la desenat cu mausul fuste vechi si alte-alea, io-te cum se "produc" designerii!
retul gastii pupilai!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
vikinga spune:
quote:un mare dar maaaare kkt.... asa spus pe romaneste. cea mai mare dezamagire a anului asta a fost. Sunt de 2 zile vikinga bosumflata, tre sa-mi schimb acolo titulatura. Imi pusesem asa mari sperante in cea scoala si va spun drept ca asa ghiont in stomac de nervi si iar nervi, de mult nu am avut...urasc sa-mi pierd timpul aiurea, si mai ales pe chestii din astea lente ca de oameni batuti in cap. Iar colegii cu citeva mici exceptzii.. o adunatura de ..ce sa mai zic.., ma rog multi mai tinerei asa... dar oricum nah sa va povestesc numa' o faza scurta. La renumita ora de germana, ne-am prezentat ca niste timpiti "ma numesc ...vin din..locuiesc...am atitia ani..sunt casatorit, muncesc ca.." toate chestiile scrise pe tabla, trebuiau doar recitate si apoi intrebari cica surpriza si incuitoare de genul din ce tara vine galina sau svetlana....timp de 30 min pina cind erau toti luati la rind de citeva ori de ceilalti. Si punctul unde am facut criza a fost cind trebuia fiecare sa-si gaseasca tara pa harta si un grup de 4 fete din georgia chicotind si hlizind pun deshtu pe romania si zic ca acolo e tara lor..mama le iertam daca erau macar mai prin zona ...sau intrebari de genul "stiti unde e rep dominicana?", saracul dominican a trebuit sa le deseneze ce si cum.. una raspunde aaa pai..undeva linga canada...alta ca e o insula din zona japoniei.. nu va mai povestesc unde au plasat nepalul..apropo domnul din nepal era cel mai inteligent si cu bun simtz din zona. si cind ma intreaba si profa cind imi veni rindul, ca daca am idee unde e lituania si zic ca e una din tarile baltice alaturi de estonia si letonia, ea zice nuuu..gresit. Dar mi-a apreciat accentul si cum am formulat raspusnul in germana Dupa ce se uita pe harta zice si ea a da e si o mare pe aici, da asta e marea de est! Asa ca ce sa mai zic..Eterna poveste ca tot ce e in est e tara, mare, ciine, mitza..copac de est!Am ajuns acasa si mi-am implorat sotzul sa-mi vb numa si numa in germana ca eu pe acolo nu mai trec Si merg pe varianta lectiilor private ca nu mai am fetelor timp si chef sa stau de aiurea sa aud timp de 2 ore numai 2-3 fraze in germana ..ma cheama ludmila hihi si vin din ucraina hihi ..etc Ca ajung sa imprumt si accentul, nu de altaNo tre sa-mi revin sa ma mobilizez altfel, mi-e ciuda pe mine acum ca am asteptat atita cea scoala in loc sa pun mina pe carte singurica. Vina mea, recunosc Fetele care au mai facut cursuri din astea, la voi cum a mers? Ma incurajeaza cineva sa mai trec pe acolo? ca ma gindesc sincer ca daca "scoala" asta e doar de 10 sedinte si adik mai sunt 9 care daca tot asa lent si ca pt batuti in cap sunt..mai mult invat ceva germana de la tv! Toate cursurile intr-o emsiune de juma de ora!Partea buna din povestea asta e ca am realizat acum ca nu vb asa de putin si aiurea germana, eu aveam o parere mai prosta despre germana mea de balta dar dupa ce am auzit acolo cum graiau altii dupa 4-5 ani de stat in germania si mai ales si cu accentul ala puternic rusesc... Ei pina la urma prietenii mei nu ma mint cind imi zic ca vorbesc bine si ca ma inteleg chiar si cu greselile mele gramaticale.Revin cind imi.. revin , cu vesti si vorbe bune ca-s in pasa proasta din aia, de mare popou in susDar va citesc cuvintzel cu ,,cuvintzel sa ma improspatez si sa iau o gura de aer curat de la voi din poienitza, nah egoista de mineVa pup cu drag mai ales pe copii cei frumosi Am vazut toate pozele...topita sunt!!!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Originally posted by lilandavikinga, wie war deine erste Deutch Lektion???
Katarina spune:
revin cu pozele promise http://members.chello.se/alex_s/
da, dorulet, si io stau sa ma-ntreb de ce nu ne-au spus si RESTUL?!Iote aici cateva crampeie din viata de mamica,sper sa-ti aduca o scanteie de speranta http://photos.yahoo.com/daneira2003 Zambeste, maine poate fii mai rau
Adela, c#243;pchilul meu se numeste Alex Mikael.Acu fro' doua luni jumate se numea Lucas, da' ne-am razgandit si-am ramas la Alex Mikael, desi mie mi-ar fi placut romanescul Luca.
La restul gastii, multe pupaturi pt mesajele de sustinere la nasterea lui Alex
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaa katarina katarina, a mai frumoasa dintre brailence
felicitari mama, salutari lu barbatitu sa va traiasca !
baaaaaaaaaa venitzi la copenhaga ?
mara03 spune:
va pup copilashi!
pup toti noii membri ai poienitei scandinave!
am fugit la birou.
unu
doi
trei
Sabina spune:
Sa va traiasca bebelasii!
Vicki...nu stiu, eu zic sa te mai duci odata sa vezi cum e.Nu renunta. Eu am facut noste cursuri la universitate cand am fost 5 luni la Oldenburg, si erau destul de grele.
da la mine a fost altfel.
eu am primit o bursa Erasmus in aprilie 2001, asa ca m-am apucat repede de privatuntericht, ca in octombrie trebuia sa ma prezint frumusel.Si profa aia m-a invatat asa bine gramatica incat la test am facut perfect, desi eu nu stiam intelesul frazelor pe care le rezolvam gramatical
si m-au trecut astia direct la Mittelstuffe 2, ceea ce imi permitea sa dau DSH(da erasmusii n-au avut voie )
si a fost tare nasol, ca vocabular nema, doar gramatica o stiam, pana la urma l-am terminat cu o medie de vreo 78%.
Katarina si Dorultez, nu disperati.Pana a implinit 3 luni jujmate eu am fost doar o anexa alaptoare a urlatoarei(de aia i-am spus Galagia).Pana la 2 ani jumate fata asta n-a dormit onoapte legata.samd samd.
si-acu sa citi la perle ce mi-a facut, isi bate joc de mine gagica, nu mai merge, schimbam foaia, chem super nanny, nu stiu ce sa ma mai fac
Lil, misto asa, ca si cum compozitor e doar ala care scrie cu program de note(btw eu folosesc Sibelius, is nordica, e bine?)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
neatza !
katerino,cum ai putut sa tii ascuns atita timp pozele ,aaaaaaaaasa cevaaaaaaa!!!
Alex e beton!!!!frumos cupil ai mai facut Katerina mami!!!E o dulceata mai,sa va traiasca ,sa va bucurati de el!In pozele cind ride e absolut demential!!Uooooooof,mai doruletule si Katerina,nu mai puneti poze cu bebelasi asa de scumpi si dragalasi ca ne dati idei!
(glumeam)
Daaa,si eu am vizionat pe Alexutza(na ca avem doi pui mici scandinavi,Alexandra si Alex) citrouille(de fiecare data cind deschid albumul,ma gindesc oare cum ati mai poreclit-o azi pe Gepeta,parinti nemilosi ce sinteti),pe baietii frumosi ai Anei Maria,fustele lu Lilutza(anuntam din timp Liluza,deocamdata e in faza de proiect evadarea....hm..vaz ca narancea nu se inghesuie sa ne vaza,il zic lu brasoveanu)
Sa nu uit ,Bine ai venit pe lume micutza Irina!!Sa-ti traiasca, Sofia,si sa o aduci la noi in poienitza ,da???
Vikingutza:
Cunoastem senzatia..hahahah...asta experimentam acu vreo 10 ani,culmea e ca eu chiar mi-am facut o prietena rusoaica,vorbeam amindoua suedeza ca niste ...nu vreti sa stiti....culmea e ca noi ne intelegeam!.Bietii profesori se dadeau cu capu de tabla,cind ne auzeau,dar noi n-aveam treaba,deja planuiam sa tragem o chefuiala romano-ruseasca!
eu zic sa mergi totusi,stii de ce?La inceput e asa,stupid,cum spui tu,.dar apoi banuiesc ca o sa intrati si in chestii mai avansate!dar altceva vroiam sa te iontreb:nu au clase mai avansate,sa te bage deja la aia?Ca aici ,la suedezi ,dai un test si in functie de rezultat ,te baga la o clasa adecvata.
gata ,am fugit ca am la treabaaaaaaaa
va pupez pe toti poienarii!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou