M-am hotarat ...adoptie (23)
Raspunsuri - Pagina 13
irina_g spune:
Cristina,
Ai intr-adevar o jucarie vie. Iti vine sa o maninci cind o vezi. Sa iti traiasca si te bucuri de ea.
Corina(urziceanu), iti tin pumnii ca pe 16 sa ne dai o veste buna.
Sa speram ca de Craciun, multe din fetele care cauta bebici sa aiba familia marita.
Dumnezeu e mare si ne va vedea pe toate.
la mamici si bebici
Alexa Ioana spune:
fetelor dragelor, in sfarsit am reusit sa adunam toate actele ! maine dimineata mergem la DPC sa depunem dosarul ! nu'mi vine sa cred ca am reusit !!!
stiu ca suntem la inceput si greu de acum incepe, dar ... sunt foarte linistita si increzatoare. de mult nu m'am mai simtit asa !
asa ca, dragele mele, va rog ca maine dimineata sa'mi tineti pumnii !!! maine cand ma intorc de la DPC o sa va scriu, ca sa fac "cerere" sa ma treceti si pe mine pe listuta de aspirante !!!
va pup cu drag si va doresc o seara minunata !!!
aissa spune:
Succes maine! Sa fie o zi norocoasa si sa treci repede de la aspirante la mamici.
Si de trecut te trec de acum, nu e nevoie sa depui cerere , mai sunt cateva fete pe care nu le-am trecut dar nu am retinut exact...asa ca pe masura ce intrati mai trageti-ma si voi de maneca.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
irina_g spune:
alexa, iti in pumnii maine si ... asa cum spunea si Aissa, iti doresc sedere scurta la aspirante.
Aissa , nu te supara pe mine ca ti-am furat fraza.
Tuturor fetelor care inca nu au bebicul acasa le urez succes si sa dea Domnul ca de Craciun sa aiba fericirea alaturi.
la mamici si bebici
noemi marian spune:
Buna seara!
Nu v-am mai scris demult.Sint un pic disperata.Ne-am apucat de adunat acte si ne-am oprit pt ca banca la care am facut cerere de credit ne-a zis pas.Acum de vreo 10zile am reluat umblatul de la unii la altii sa vedem de alta care sa ne crediteze.In rest mimic.
Aissa ai o splendoare de copil!Ultima poza postata de tine e dementiala!
Va urez succes si multe bucurii
Noemi
noemi marian spune:
Am uitat sa va spun ca ieri am facut 14 ani de casnicie si ne-a apucat o melancolie pe amindoi.... In loc sa ne bucuram am facut revizia casniciei si...
rucsi spune:
Fetelor, ma bag si eu ca musca in lapte. Stiu ca pot deveni plictisitoare cu intrebarile mele, dar totusi le pun.In momentul in care ai atestatul (oare cat timp dureaza sa-l obtii ?), unde incepi sa cauti un bebe ? Stiu ca poate parea o intrebare tampita, dar ma puteti lumina , macar putin ?Va pup pe toate !
liliana csaki spune:
rucsi, dureaza cca 60 de zile sa obtii atestatul. Dupa ce-l ai poti incepe cautarile, la DPC-ul de care apartii, la altele de oriunde din tara, chiar in spitale. DPC-urile iti spun de copii cu situatie clara sau aproape de clarificare, daca au, la spitale copiii n-au situatia clara.
Pozele noastre
Poze noi
rucsi spune:
Iliana,mersi mult pentru raspuns. As mai dori o lamurire. Daca as gasi un copil in spital, care ar fii mersul ? Ce ar trebui sa fac ca sa-l iau cat mai repede ?
Apropo , ai niste copii superbi. Sa fie sanatosi si tu alaturi de ei.
aissa spune:
Rucsi, asa cum a zis Liliana, copiii din maternitati nu au situatia clara, sunt de regula micuti. Ca sa ii iei mai repede trebuie sa iti asumi riscul acela ca mama se poate razgandi pana la termenele legale si sa treci proba plasamentului adica sa vezi daca DPC-ul de care apartii il accepta sau nu. Majoritatea celor pe care ii stiu eu ca au luat copii anul acesta (daca nu cumva chiar toti) si-au asumat acest risc.... Dar sa ajungi tu acolo si vei vedea cum va fi, fiecare ditnre noi a avut alta poveste la faza asta cu gasirea bebelusului.
Noemi, nu descurajati, sa fiti sanatosi si sa mai fiti multi ani de acum incolo impreuna. Si uite, ganditi-va asa, la anul, cand veti serba 15 ani, suma rotunda, veti fi in 3 deja! Acum nu stiu de ce v-ati oprit la faza cu banca? Imi scapa ceva? De ce conditionezi adoptia de un credit? Iarta-ma daca sunt indiscreta.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God