Biblia.cat de multe despre Biblie
Raspunsuri - Pagina 3
esty spune:
Cei care fac misto si vorbesc aiurea despre BIBLIE care inseamna cuvnatul lui DUMNEZEU ,saracii de ei ,o data vor fi judecati aspru pe seama celor scrise de ei aici.daca ar fi citit biblia precum se dau ar fi trebuit sa ii prinda teama sa mai zica ceea ce zic,caci vor da socoteala de ficare vorbulita nelalocul ei si apoi nu ii vaz bine .........toate se platesc,deci mai bine tacere BIBLIA nu se ia ca un lucru de apucat.
timmmy
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flooofin2004/album?.dir=9801re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
xenocid spune:
quote:
Originally posted by michelle-usa
Pe langa aceasta, au fost facute multe descoperiri arheologice care confirma autenticitatea istorica a Vechiului Testament. Nu s-a facut, insa, nici o descoperire care sa desaprobe ceva din el.
michelle
I'auzi! Atunci cum se face ca orice pietroi de pe Pamant este cu muuult mai vechi de 6000 de ani cat ar fi trebuit sa aiba conform Bibliei?
Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."
irina.c. spune:
quote:Da unde scrie in Biblie de 6000 de ani?Ca eu stiu ca scrie ,,la inceput Dumnezeu a creat,, -nu precizeaza si data.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by xenocidquote:I'auzi! Atunci cum se face ca orice pietroi de pe Pamant este cu muuult mai vechi de 6000 de ani cat ar fi trebuit sa aiba conform Bibliei?
Originally posted by michelle-usaPe langa aceasta, au fost facute multe descoperiri arheologice care confirma autenticitatea istorica a Vechiului Testament. Nu s-a facut, insa, nici o descoperire care sa desaprobe ceva din el. michelleOrgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
xenocid spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Da unde scrie in Biblie de 6000 de ani?Ca eu stiu ca scrie ,,la inceput Dumnezeu a creat,, -nu precizeaza si data.
Venisi cu temele nefacute! Pai asa ne invata pe noi Parintele Rose?
Nu adunara ei vietile sfintilor si le detera 6000 de ani, de cand il planta 'al de sus pe Adam in gradina raiului?
Si'n biserica ortodoxa orice referire la zilele creatiei in alti termeni decat zile ordinare de 24 de ore este erezie.
Alin
irina.c. spune:
quote:hi,hi,asa o fi,pe mine nu prea m-a interesat domeniul.Pana la urma ce conteaza 6000 sau 6 milioane-tot aia;eu ma bucur ca a venit Hristos.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by xenocidquote:Venisi cu temele nefacute! Pai asa ne invata pe noi Parintele Rose?
Originally posted by irina.c.Da unde scrie in Biblie de 6000 de ani?Ca eu stiu ca scrie ,,la inceput Dumnezeu a creat,, -nu precizeaza si data.
Nu adunara ei vietile sfintilor si le detera 6000 de ani, de cand il planta 'al de sus pe Adam in gradina raiului?
Si'n biserica ortodoxa orice referire la zilele creatiei in alti termeni decat zile ordinare de 24 de ore este erezie.AlinOrgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
michelle-usa spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Pe langa aceasta, au fost facute multe descoperiri arheologice care confirma autenticitatea istorica a Vechiului Testament. Nu s-a facut, insa, nici o descoperire care sa desaprobe ceva din el.
michelle
I'auzi! Atunci cum se face ca orice pietroi de pe Pamant este cu muuult mai vechi de 6000 de ani cat ar fi trebuit sa aiba conform Bibliei?
simplu.cum Dumnezeu l-a putut crea pe Adam om matur...asa a putut creea si un bolovan vechi sau un copac cu mai multe inele(ma refer la inelele care demonstreaza varsta copacului...etc).
Eu mai cred ca intre versul 1 si 2 din Genesa a fost o perioada de timp mai lunga care si asta poate demonstra vechimea mai mare a pamantului. Dar ce conteaza asta...ce vechime are un bolovan...sunt atatia oamanei de stiinta care toata viata s-au dedicata-o in a contrazice biblia si au sfarsit prn a ....devenii crestini.
Stiinta sa stii ca nu contrazice biblia. descoperiri stiintifice care au fost scrise in Biblie cu mii de ani inainte de a fi descoperite stintific.:pamantul e rotund, atarna in vid...directia ciclonilor de aer...si multe altele.
Astea sunt doar scuze ale unor persoane, care din auzite, si nu din cercetari proprii spun ca Biblia e gresita, nu e scrisa de Dumnezeu...si de asta nu cred in ea.
Dar faptul ca nu cred nu ii va scuza in fata lui Dumnezeu si o sa-si petreaca pentru o eternitate viata in iad...dar asta e cu totul un alt subiect.
michelle
xenocid spune:
quote:
Stiinta sa stii ca nu contrazice biblia. descoperiri stiintifice care au fost scrise in Biblie cu mii de ani inainte de a fi descoperite stintific.:pamantul e rotund, atarna in vid...directia ciclonilor de aer...si multe altele.
michelle
Ah...acu scrie, ca ar trebuii sa fii naiv sa crezi altceva. Dar crezi tu ca milioane de teologi care au studiat biblia timp de un mileniu jumate inaintea ta au fost prosti sustinand ca pamantul e centrul universului?
Cand dovezile au devenit insuportabile, actualii biblicari si'au tras o palma peste frunte : "-ah normal, asa scria si in biblie dar ni se lipisere doua pagini intre ele de la coliva si am trecut cu vederea".
In ritmul asta evolutia speciilor va deveni in cativa zeci de ani adevarul revelat de dumnezeu in biblie si o sa aflam ca Moise ii clona pe evrei prin desert.
Alin
michelle-usa spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
michelle
Ah...acu scrie, ca ar trebuii sa fii naiv sa crezi altceva. Dar crezi tu ca milioane de teologi care au studiat biblia timp de un mileniu jumate inaintea ta au fost prosti sustinand ca pamantul e centrul universului?
Cand dovezile au devenit insuportabile, actualii biblicari si'au tras o palma peste frunte : "-ah normal, asa scria si in biblie dar ni se lipisere doua pagini intre ele de la coliva si am trecut cu vederea".
In ritmul asta evolutia speciilor va deveni in cativa zeci de ani adevarul revelat de dumnezeu in biblie si o sa aflam ca Moise ii clona pe evrei prin desert.
Alin
Biblia a ramas aceeasi si va ramane neshimbata. Noi, oamenii suntem cei care gresim si complicam lucrurile.
michelle