Ingeri nemuritori!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Pe 1 noiembrie 1996 a plecat de langa noi o fiinta draga. Bunicul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu am pierdut 3 ingeri pazitori: pe 11.05.1994 a murit bunicul meu, cu doar 6 zile inainte ca eu sa implinesc 15 ani. Mi-a fost atat de drag! Apoi pe 30.09.2001 a murit si bunica, tot din partea tatalui meu, ca si bunicul, si am fost fericita ca macar am apucat sa o vad (fusesem 5 luni plecata din tara si m-am intors auzind ca bunica mea e bolnava si ca e posibil sa o pierdem) si sa ma mai vada. Si tot pe 30.09 dar 2004, in aceeasi zi cu mama lui, dar la 3 ani diferenta, a murit tata. Absolut neasteptat. De cand a murit, l-am visat foarte des spunandu-mi ca el nu a murit si ca cine imi spune asta, ma minte. Stiu ca de acolo de sus are grija de noi impreuna cu parintii lui.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 9 zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

ieri s-au implinit 6 ani de cand bunicul meu nu mai este... mi-a fost si bunic, si tata, un om de o calitate exceptionala pe care din pacate viata nu l-a rasplatit dupa merit. baietelul meu, pe care mi-as fi dorit mult sa apuce sa-l vada, poarta ca si al doilea nume, numele lui - alexandru, cu speranta ca va ajunge sa-i semene macar putin... dumnezeu sa-i odihneasca pe dragii nostri.

madalina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Intr-o zi de mare sarbatoare cum este aceasta eu nu spun decat:
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe toti ingerii nostrii!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Anul trecut a plecat bunica mea... De atunci a trecut o vesnicie pentru mine... Imi este dor de ea, imi place sa o visez si in vis ii simt dragostea si imi umple sufletul de caldura si bucurie.
Mi-ar fi placut sa o mai am langa mine si tot timpul petrecut impreuna mi se pare mai scurt decat o secunda...
Sper sa fie intr-un loc mult mai bun acum, sa fie fericita acolo. Pentru mine ea traieste inca...

Dumnezeu sa ne odihneasca in pace ingerii!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
pozici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

In 10 iunie am facut 7 ani de cand l-am pierdut pe tatal meu.S-a stins mult mai repede de cat ne asteptam....dupa 2 saptamani de chinuri in spital s-a dus langa bunicii mei probabil.Stiu ca ne vegheaza de-acolo...il visez destul de des...se spune ca nu e bine sa-i visezi si mai ales sa le vorbesti, dar nu va puteti imagina cat de bine ma simt atunci cand ma trezesc si-mi amintesc de vis.Fiind departe si de mama pentru mine el e acolo langa mama...
El e ingerul meu pazitor....iubea atat de mult copiii, dar n-a avut parte sa se bucure de nepotica lui care acum are 2 ani...
Te iubesc tati, esti ingerul meu nemuritor!!!!!Plang, plang....imi e dor de el fetelor!!!

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Lacrimi si flori si din partea mea pentru tatal meu care s-a stins acum 10 zile.Inca urlu de durere, si plang gandindu-ma ca a plecat fara un cuvant, si nici nu am apucat sa-mi cer iertare si sa-i spun cat de mult l-am iubit.
A plecat plangand (2 accidente vasculare in 2 zile consecutive), suparat pe lume asta.
Am fost acasa ca sa-l conduc pe ultimul drum.
Lacrimi vesnice pentru sufletul lui bun.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Draga Polux ...nu plange ca nu ai putut sa iti ceri iertare si sa ii spui cat de mult l-ai iubit ..cred ca a stiut-o dintotdeauna..te-a iertat din prima secunda cand ai facut ceva gresit si de iubit a stiut ca l-ai iubit ptr ca sunt sigura ca i-ai adus multe momente fericite in viata ...momente care l-au umplut de bucurie si de mandrie...fa un exercitiu ..inchide ochii si gandeste-te la el ...ai sa vezi ca il vei vedea cu ochii minti zambind ..zambind ca in viata lui ati existat voi ..miracolele lui....mai ales iubita lui cea mica ..e inca greu ptr voi ..durerea e mare ..sper din toata inima ca D-zeu va va putere si curaj sa treceti cu bine peste momentele dificile.Daca ai nevoie de un umar ...ma poti contacta oricand

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

sincere condoleante celor care au suferit asa mari dureri .
Eu sunt norocoasa, parintii mei si ai sotului traiesc, bunicii au murit de batranete la peste 80 de ani fiecare, impacati cu soarta .
Dar nici nu-mi pot inchipui cum ar fi fara mama mea , macar acum stiu ca e departe, dar ESTE !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lores29 spune:

ce subiect frumos
si eu am un ingeras acolo sus......
Fetita mea a plecat acum 7 luni , mai exact pe 18 martie 2005. A suferit mult in cei 2 ani si 3 luni petrecuti pe pamant .......dar stiu ca acum este bine, ca poate sa se joace si sa zburde si ea. La fel ca si ceilalti, desi sufletul imi plange continuu.....nu este zi sa nu ma gandesc la ea sau sa nu vorbesc cu ea.
Sincere condoleante tuturor care au un suflet acolo sus.

Lores

Mergi la inceput