Ingeri nemuritori!

Ingeri nemuritori! | Autor: alessia105

Link direct la acest mesaj

NU stiu daca postez bine ..dar ...

Azi e o zi speciala ptr mine (12.10)..Acum 8 ani am pierdut icoana vietii mele ..bunica mea..dar am castigat un INGER ..simt ca ea traieste in inimile noastre inca atata timp cat noi nu o uitam...nu uitam sfaturile ei ..zmabetele ei..rasfatul ei ..
Am spus ca am castigat un INGER ..care de acolo de sus poate dintr-o lume mai buna ne vegheaza...poate coincidenta poate nu dar ne apare in vis intotdeauna inainte de o mare nenorocire (de ex in ziua in care bunicul meu a facut infarct ..a visat-o mama ..de la ora 4 dimineata a stiut ce ceva se va intampla cu el ..la ora 20 a primit un telefon de la un verisor de al 2lea ca bunicului nu i e bine)
Am deschis acest subiect ca un tribut adresat bunicii mele ..si ptr un minut sa ne aducem aminte de cei dragi care au plecat dintre noi intr-o lume mai buna dar care continua sa traiasca in sufletele noastre ...
Nu v-am uitat si va iubim!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)
____________________________________________________________________________________________________

Poze de pitici voinici
____________________________________________________________________________________________________

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

acum 2 ani mi-am pierdut verisorul de 12 ani. s-a imbolnavit de o boala rara(purpura fulmina) si in 3 zile a murit. abia atunci am realizat cat de mult il iubeam si cat de mult insemna pentru mine. doar cand l-am vazut intins acolo, fara suflare mi-am dat seama cat de neputinciosi suntem in fata mortii. abia atunci imi veneau in minte toate momentele frumoase petrecute impreuna...zambetul lui..bucuria lui cand ma vedea....totul! si ma rog, de acolo de unde e, sa vegheze asupra noastra, sa ne arate drumul cel bun si sa nu uite...ca l-am iubit si ca il vom iubi..pana in ziua in care vom muri.

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu am un inger nemuritor; pe mama mea.
Sa scriu altceva e de prisos...nu am uitat-o si nu o voi uita niciodata! Iar de iubit o iubesc mai mult decat atunci cand traia(daca e posibil asa ceva)!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Pe 12 august anul acesta s-au implinit 5 ani de cand mama mea a murit.Si acum imi dau lacrimile cand ma gandesc la ea...si ma gandesc ori de cate ori imi privesc fiul.Tin minte cat ma ruga sa mai fac un copil si eu nu vroiam....Si ce mult isi dorea sa aiba un nepot sau o nepoata cu ochi albastri si blond(a)....Si Rares are ochi albastri si este blond....Si cat de mult a iubit-o pe Ioana mea, si cat de mult m-a ajutat...

Toata viata mea mi-am dorit sa fiu ca ea:ambitioasa, calculata si un om de exceptie....

Cred ca ar fi avut o viata mai buna alaturi de noi....dar cine stie , pana la urma!

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Eu anul acesta pe 23 iulie am implinit 27 de ani si chiar in acea zi am pierdut un om pe care il iubeam enorm: bunicul meu. Eram nepoata lui preferata (cea mai mare), mandria lui, dragostea lui iar el era pt mine acel echilibru de care avem nevoie pt a putea merge mai departe.

Parintii mei nu vroiau sa-mi spuna de deces mai ales ca era de ziua mea si eram departe dar am aflat prin varul meu. S-a ridicat de dimineata din pat sa se pregateasca pt venirea alor mei si sa-mi sarbatoreasca ziua si a cazut langa pat : accident cerebral. L-au dus la clinica si au incercat tot dar nu mai era nimic de facut. L-am piredut foarte repede dar macar am multumirea ca nu a suferit.

Nu am putut sa ajung la mormantare si din acest motiv uneori nu cred ca nu mai este, vreau sa cred ca a fost un vis urat. Insa stiu ca de acolo de unde este ne vegheaza pe toti si ne iubeste in continuare, asa cum si noi continuam sa-l iubim.

Am cam scris romane si va rog sa me iertati dar am fost luata de val.

Va pupic pe toate si sa nu ne uitam ingerii pazitori

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Pe 5 octombrie 2005 am pierdut un suflet care imi era drag, cumnatul meu in varsta de 35 de ani. A lasat in urma o sotie neconsolata, sora mea si un baietel in varsta de 3 ani, nepotul meu, care nu stie inca sa rada. S-a stins dupa 14 luni de suferinta cumplita. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Pentru voi, dragelor, care aveti lacrimi in ochi, uite ce fagaduinta minunata am gasit in Biblie:

"Apoi am vazut un cer nou si un pamint nou, pentru ca cerul dintai si pamantul dintai pierisera si marea nu mai era....
EL va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tinguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintii au trecut" Apocalipsa 21

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

denizel frumoasa fagaduita ..speram ca iubitii nostrii ingeri sunt in acel loc minunat ...eu imi aduc aminte de ea ,de tata sau de bunicul zilnic ...eu stiu fac ceva sau am o conversatie ..si zic tata sau bunica avea o vorba......
Simt ca ei traiesc prin noi si desi au lasat in urama un gol imens si o durere ma simt impacata sa stiu ca de acolo de sus ne vegheaza si ocrotesc dintr-o lume exact ca cea din raspunsul tau

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

O pentru bunicul meu drag care stiu ca este mereu langa mine si pentru toti ingerii nostri. Odihneasca-se in pace.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am si eu inger, pe tatal meu care a plecat de langa noi acum 2 ani dupa o suferinta pe care nu a meritat-o. Un om minunat si un tata exceptional, nu am cuvinte care sa poata descrie durerea care a ramas in urma lui. Odata cu el a murit si o particica din mine. A fost cel mai bun prieten al meu....
Dar la 1 luna dupa ce a murit am ramas insarcinata si am un baietel care e leit tata, are si acelasi semn din nastere pe care il avea si tata, in exact acelasi loc...probabil ca Dumnezeu mi-a luat un inger si mi-a dat altul care da sens vietii mele....cu 3 zile inainte de afla de sarcina l-am visat pe tata care mi-a spus ca am un bebe in burtica...
Si stiu ca TATA e acolo sus, ca ma ocroteste si mai ales ca vegheaza asupra puiutului meu...
Nu trece zi sa nu ma gandesc la el iar dorul de el e nesfarsit...

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Tatal meu a murit in 1994 (la varsta de 50 ani - eu aveam 21), iar mama in 1997, dupa suferinte si dureri cumplite. De atunci am ramas singura, cu acest gol imens in suflet, si cu tristetea ca nu l-au putut cunoaste pe singurul lor nepotel, fiul meu Alessandro.
Am castigat doi ingeri care vegheaza asupra mea.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput