Ma cheama Luca si am 6 aaaani!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by alina023

Acum a trecut la alta faza vis a vis de bebe. Intr-una din serile trecute se plangea ca dupa ce va veni bebe nu am sa-l mai iubesc si pe el pt ca nu se poate sa iubesti doi copii in acelasi timp.

Alina 17+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Si ce i-ai raspuns?

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ufff...Ilenutza... Sigur ca i-am spus ca il voi iubi si pe el si pe surioara lui la fel de mult. Ca o mamica isi iubeste puii foarte mult. Dar in sufletul meu as fi plans. Inca mi-e greu sa-mi inchipui cum am sa mai iubesc pe altcineva la fel de mult ca si pe Luca. Si inca mi se pare ca il voi priva pe el de atentia pe care o merita.

Cred ca trebuie sa lucrez la mine. Trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ce nu il voi mai avea numai pe el, comoara si sufletul si viata mea.

Alina 17+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Nu am mai scris de mult timp. Si nu pentru ca perlele lui Luca s-ar fi inputinat ci pentru ca nu le scriu la timp si le uit.

Duminica dimineata la ai mei ne trezim din somn si ne alintam. Pe mine ma cam durea spatele si il rog sa-mi faca un masaj (chiar face masaj foarte bine, sa nu radeti). La care Luca resemnat:
-Ooooffff...bine, iti fac, pentru ca esti mama mea...

Azi dimineata vorbeam cu el la telefon si dupa ce imi spune ce a visat:
-Bine mami, hai du-te la treaba ta!
Avea omul treaba si eu il retineam....

Alina 24+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Revin cu Luca in actiune (deocamdata la Ana in afara de zambete si gangureli nu prea am ce scrie...ba da! a scos pentru prima oara un chiot de veselie si s-a speriat singura; a facut ochii mari si nu intelegea ce se intampla).

Revenind la nazdravanul meu iubit. Dupa ce am stat suparata pe el pentru ca avea o zi in care nu vroia sa ma asculte sub nici o forma, il iert si el era topit fericire:

"Mama, te iubesc atat de mult incat simt ca-mi plezneste inima de atata dragoste!" (am zis eu ca o sa cada fetele ca musculitele in plasa lui)

Fiindca este racit l-am trimis sa stea la ai mei o perioada. Vorbind la telefon ii spun ca nu am reparat calculatorul iar el imi zice ca ma pedepseste:
"Douazeci si unu de saptamani fara calculator si fara televizor!!" (asa il pedepsim noi). Apoi dupa ce se mai gandeste:
"Nu, mama, nu te pedepsesc! Cum sa te pedepsesc eu pe tine? Nu esti tu sufletul meu?"
Dupa ce a inchis telefonul ii spune mamei mele:
"Sigur ca i-am spus ca este sufletul meu. Nu la fel imi spune si ea mie?"
Iubaretul meu drag.... Se vede ca e nascut de Ziua Indragostitilor, nu?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

ma bucur ca ai revenit cu noi perle. sa-ti traiasca puiutii dragi.
"Inca mi-e greu sa-mi inchipui cum am sa mai iubesc pe altcineva la fel de mult ca si pe Luca. Si inca mi se pare ca il voi priva pe el de atentia pe care o merita."
asa-i ca poti iubi la fel de mult si surioara? si poate mai e loc si de bb3

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Multumesc mult, Nico! Si tu sa te bucuri de puiutii tai.

Da, asa este. Poti iubi inca un pui, si sigur inca unul si inca unul...cat ne-or tine buzunarele si organismele.
Desi nu credeam ca o sa pot iubi la aceiasi intensitate, iata ca m-am inselat. Iubesc la aceiasi intensitate numai ca putin diferit ca forma. Dar mi-e greu sa-mi inchipui cum am putut sa-mi traiesc viata de dinainte de a veni ei. E taaaare frumos....

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Acum doua minute Luca se uita la Cartoon (am zis ca fac o exceptie ...am nervii pe bigudiuri si asa stiu ca tace). Aud ca cineva spune la TV "prost" si ii spun lui Luca:

-Vaaaaiii...ce urat vorbesc!!!
-Pai si ce pot eu sa fac daca asa si-au imaginat desenele cei de la cablu? Crezi ca pot sa ma transform in..in..in ceva mic...intr-un gandacel si sa ma duc la ei si apoi sa ma transform iar in copil ca sa le spun????

Cu doua zile in urma eram acasa eu, Luca si Ana. Ana dormea, eu eram in camera de zi cu Luca. Deodata Luca:
-Oooffff, mai mama, ce rau imi pare ca mi-am pus dorinta sa am o surioara!!! Mai bine imi doream un fratior!!
-Luca, cum poti sa spui asta? Doar o iubesti pe Ana..
-Da mama, dar mie nu-mi plac deloc papusile. Pentru mine papusile sunt urate. Mai bine imi doream sa am un fratior ca sa ma pot juca cu el. Mamaaaa, te rooooog mai fa-mi si un fratior!! Si mai fa si o surioara pentru Ana; ca sa aibe si ea cu cine sa se joace!
-Si cum crezi tu ca as putea sa cresc eu doi bebelusi? Ana trebuie sa mai creasca si apoi mai vedem.
-Te roooog mama, nu spune "mai vedem". Uite, pe Ana o tii intr-o mana si pe fratior intr-o mana.
-Si cum le dau sa pape?
-Pai...Ana la o tzatza si fratiorul la o tzatza. Dar mai bine fa-mi si un fratior si o surioara. Oooofff...dar dureaza prea mult timp... Gata, am gasit solutia!! Sa ii ai pe amandoi la tine in burtica. Sa fie...sa fie gemeni!!!
-Bine mami dar cum crezi tu ca am avea loc atatia in casa asta?
-Eu dorm cu fratiorul meu si cu tati in sufragerie (tati o sa stea mai departe de noi) si tu cu Ana si cu surioara mea dormiti in dormitor. Si cand vreau eu sa dorm cu tine, vine surioara un sufragerie si eu dorm cu tine si cu Ana. Vezi? Hai sa facem lista! Mama, ia o hartie sa facem lista!

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Cu doua zile in urma eram acasa eu, Luca si Ana. Ana dormea, eu eram in camera de zi cu Luca. Deodata Luca:
-Oooffff, mai mama, ce rau imi pare ca mi-am pus dorinta sa am o surioara!!! Mai bine imi doream un fratior!!
-Luca, cum poti sa spui asta? Doar o iubesti pe Ana..
-Da mama, dar mie nu-mi plac deloc papusile. Pentru mine papusile sunt urate. Mai bine imi doream sa am un fratior ca sa ma pot juca cu el. Mamaaaa, te rooooog mai fa-mi si un fratior!! Si mai fa si o surioara pentru Ana; ca sa aibe si ea cu cine sa se joace!
-Si cum crezi tu ca as putea sa cresc eu doi bebelusi? Ana trebuie sa mai creasca si apoi mai vedem.
-Te roooog mama, nu spune "mai vedem". Uite, pe Ana o tii intr-o mana si pe fratior intr-o mana.
-Si cum le dau sa pape?
-Pai...Ana la o tzatza si fratiorul la o tzatza. Dar mai bine fa-mi si un fratior si o surioara. Oooofff...dar dureaza prea mult timp... Gata, am gasit solutia!! Sa ii ai pe amandoi la tine in burtica. Sa fie...sa fie gemeni!!!
-Bine mami dar cum crezi tu ca am avea loc atatia in casa asta?
-Eu dorm cu fratiorul meu si cu tati in sufragerie (tati o sa stea mai departe de noi) si tu cu Ana si cu surioara mea dormiti in dormitor. Si cand vreau eu sa dorm cu tine, vine surioara un sufragerie si eu dorm cu tine si cu Ana. Vezi? Hai sa facem lista! Mama, ia o hartie sa facem lista!

De-ar fi asa simplu cu lista asta!
Sa va traiasca si sa va bucure in continuare!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Bine v-am regasit!!

Azi in drum spre gradinita vorbeam cu Luca. Ieri i-a scos tatal lui un dintisor si aseara l-a pus sub perna pentru zana "dintzisor". Zana a venit azi noapte si i-a luat dintisorul si i-a pus in locul lui banuti. Luca era f incantat si dimineata flutura banii: "ia uite bishtari!!!" (cred ca de la desene a invatat expresia asta desi el nu recunoaste).
Dialog in masina:
-Mama, eu cred ca zana dintzisor este invizibila si poate trece prin lucruri, nu?
-Da, mami. Si eu cred acelasi lucru, mai ales ca azi noapte usa a fost incuiata iar ferestrele inchise. Sigur zana poate trece prin lucruri.
-Sau....poate are o cheie care descuie orice usa!!!
(cat as vrea sa mai am si eu aceasta inocenta!!!)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Tot in masina fiind (atunci are rabdare sa vorbeasca mai mult cu mine) ne spuneam vorbe dragastoase:
Eu: Te iubesc mult!
Luca: Cat de mult ma iubesti?
Eu: Te iubesc cat tot Universul, cat tot Spatiul, cat...TOT!
Luca: Eu te iubesc cat toate stelele, cat toate planetele, cat toate blocurile (incepe sa se uite pe geam), cat toate "stalpurile", cat toate masinile, cat tot ce exista.
Eu: Cred ca sunt cea mai iubita mama din lume.
Luca: Pai chiar esti!

In alta seara tot in masina:
Luca: Mami, cine i-a scos bebelusul Evei din burtica? (el stie ca bebelusii sunt scosi prin operatie de catre medic)
Eu: (ups! am incurcat-o!) Aaaa...cred ca Adam.
Luca: Pai cu ce, mami? Ca nu avea cutit!
Eu: O sa cresti si iti voi explica. Acum nu cred ca poti intelege tu.
Luca: Aaaaa...stiu!! Adam a cioplit o piatra, a facut un arc cu sageti, a vanat un urs, i-a luat ghiarele si i-a cusut burtica evei. Vezi mami ca sunt inteligent?

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput