Ma cheama Luca si am 6 aaaani!
Raspunsuri - Pagina 7
alina023 spune:
Va multumesc frumos fetelor .
Luca a inceput sa vorbeasca cu bebe. Stie ca bebe nu ii poate raspunde dar stie ca il aude:
-Bebe, sa cresti mare si sa inveti sa mergi pe bicicleta cu doua roti! (Luca nu vrea sa mearga decat cu rotile ajutatoare).
Alina 7+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
alina023 spune:
Luca a inceput sa faca declaratii la dublu:
-Mami!!
-Da, mami!
-Te iubesc! Si pe bebe!
In weekend sotul meu a fost la pescuit si s-a intors cu o buturuga in loc de peste. Pentru ca nu a prins nimic s-a gandit ca nu da bine sa vina acasa cu mana goala. A gasit el o buturuga ce seamana cu un delfin si vrea sa o sculpteze. In fine...
O vede Luca:
-Aaaaa...am crezut ca este un delfin prins...
-Daca ar fi prins un delfin l-ar fi omorat.
-Nuuuuu mami. L-ar fi prins cu plasa; asa nu murea. Doar daca il prindea cu acul murea.
-Aha. Ai dreptate.
-Mami, vreau sa ne mutam casa undeva unde sunt multi delfini. Cu ce se ridica un bloc asa de mare ca asta? (se gandea deja la cum vom muta blocul nostru la mare ).
Aseara am mers impreuna la cinema, eu si Luca. A fost prima data cand a mers la cinema si a fost foarte incantat. Am vazut Testoasele Ninja si spre surprinderea mea (ma gandeam ca in maxim 30 min vom iesi din sala) a stat pana la sfarsitul filmului. Vom repeta experienta pentru ca a fost frumos.
Alina 7+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
alina023 spune:
Eram la cumparaturi in Cora si Luca incepe sa strige dupa mine prin magazin:
-Mamiiiii, sa-mi iei si mie lapte Mulga (Fulga)
Alina 8+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
alina023 spune:
Luca trece pe langa mine si imi arunca (din senin) o privire plina de dragoste si admiratie:
- Eroaua mea!
Zilele astea este mare amator de sos tailandez caruia ii spune "sos ficant"
Ieri dimineata scapa o sticla pe masa, face zgomot puternic si eu ma sperii destul de tare.
-Luca, te rog sa fii mai atent mami. M-am speriat f tare si sigur s-a speriat si bebe. Si nu-i face bine.
-Si acum plange bebe?
-Nu plange dar nu este bine sa se sperie.
-Naniiiii, naniiii puiul mamiiiiii
Alina 9+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
alina023 spune:
Aseara asteptam la spalatoria auto impreuna cu Luca. Stateam asezati afara pe cate un scaun si ne uitam amandoi la cum se spala masinile. La un moment dat lui Luca ii miroase a fum de tigara (are simtul mirosului extrem de bine dezvoltat).
-Mami, tu fumezi?
-Nu Luca. Nu mai fumez de cand il am pe bebe.
-Dar ai fumat! Ce se intampla cu oamenii care fumeaza?
-Pai....se imbolnavesc si mor (am fost foarte lipsita de inspiratie)
-Maaaaaamiiii, asta inseamna ca si tu o sa te imbolnavesti si o sa mori. Nu vreau!!!
-Luca, si eu o sa mor odata. Dar asta se va intampla peste multi, multi ani. Toti oamenii mor.
-Dar mami....eu o sa raman fara mama??? Cine o sa mai fie mama mea?
L-am vazut foarte afectat si am incercat sa ii explic ca indiferent daca sunt sau nu langa el, eu nu-l voi parasi niciodata si am sa-l iubesc oriunde as fi. Nu era foarte convins si avea lacrimi in ochisori asa ca l-am rugat sa vorbim despre altceva.
-Despre ce, mami?
-Uite...putem vorbi despre bebe, despre cum o sa il mangai tu, despre cum o sa-i canti tu...
-Cum??? Cine il naste sa aiba grija de el. Baietii nu nasc bebelusi! (era putin incrancenat de discutia anterioara)
Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
alina023 spune:
Nu mai stiu cu ce il apostrofez pe Luca si el se stramba la mine. Hmmmm...zic:
-O sa fie nevoie sa renuntam definitiv la desenele animate. Inveti numai lucruri urate de acolo!
-Daaaaa....siiiigur (zice Luca) tu inveti de la stiri numai lucruri cumintele....
Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Rebiana27 spune:
Sa-ti traiasca comoara! Am si eu un Luca mic care sper sa spuna la fel de multe lucruri pe cat de trasnite la fel de frumoase cand o mai creste!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
alina023 spune:
Multumesc fetelor! Sa va traiasca comorile si sa va bucurati de cat mai multe si mai haioase perlute!
Azi dimineata ma uitam la Luca cum doarme. Se trezeste si imediat ce deschide ochisorii (dupa repriza nelipsita de pupaceli si giugiuleli) imi spune:
-Mami, uite...daca nu nasti un bebelus inseamna ca abandonezi un bebelus. Si daca nasti un copil inseamna ca aduci un copil. Si ...si...si daca cresti un copil inseamna ca ai un copil.
No comment!
Alina 11+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
alina023 spune:
Acum a trecut la alta faza vis a vis de bebe. Intr-una din serile trecute se plangea ca dupa ce va veni bebe nu am sa-l mai iubesc si pe el pt ca nu se poate sa iubesti doi copii in acelasi timp.
Alina 17+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan