M-am hotarat ...... adoptie (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Felicitari, Flory. Doamnea-ajuta sa fie bine. Poate vom impleti amandoua codite.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

...continuare: Si de n-oi impleti codite decat eu, sper sa n-ai prejudecati in ceea ce priveste diferenta de varsta si sa-l promiti Alexiei, daca Andrei tot e al Alexandrei.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2Na spune:

Dragele mele, stiu ca am promis ca va scriu dupa prima intilnire cu asistenta sociala dar ieri m-a sunat, s-a prezentat, mi-a comunicat si numele pshihologului si vineri am stabilit ca mergem la testul pshihologic, asa ca ne pregatim sufleteste pentru primii pasi in obtinerea statutului de parinte.
Cate avem de intimpinat, sa mai zica cineva ca noi nu avem travaliu si ca acesti copii nu sunt ai nostrii!!!!
La multi ani, multa sanatate si fericire pentru toti copilasii care si-au sarbatorit ziua si pentru parintii lor. Copii sunt ratiunea noastra de a trai. fara ei nu se poate.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Multu'

Sunteti tare dragute.
Mimsi, chiar nu conteaza ce va fi sanatos sa fie si in primul rand sa fie bine sarcina pana la capat. Ce va fi dupa vom vedea. Dar am retinut ideea .....daca e baietel Alexia scrie pe el...:))

Va pupic,

Flory 6 sapt. si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Doamne, Flory, ce frumos arata semnatura ta!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Flory, felicitari si o sarcina cat mai usoara ! De data asta sigur va fi bine, Dumnezeu vegheaza !

carmen
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Felicitari, Flory, sa te ajute Dumnezeu sa-ti vezi visul cu ochii, sa fie sanatos si sa fie ce-ti doresti!Am citit in urma tot subiectul deschis de tine, si stiu cat de mult ai luptat pt asta!
Aissa, sa stii ca eu periodic citesc in urma, asta parca-mi da curaj sa sper ca si eu pana la sarbatori voi avea micuta acasa, asa ca ma bucur ca sarbatoriti un an de cunostinta! In fiecare zi ma trezesc cu gandul ca poate azi am s-o cunosc si eu pe Patricia, o vreme am chiar crezut c-o cunosc, si uite ca n-a fost, era prima fetita vazuta de mine si am crezut ca Dumnezeu m-a indreptat spre acel centru cu un scop! Dar nu se stie niciodata, poate pana la urma voi intelege, voi vedea si dece am ajuns acolo! M-am mirat cand am citit ca credeai ca renunt...Nici o clipa, absolut deloc nu am simtit asta, din contra, am avut un moment ( si poate ca-l mai am) in care mi-am dorit sa duc acasa un baietel...sotul meu si copiii au reactionat spunand ca Patricia nu e Patrik , si au dreptate, acum traiesc cu gandul ca daca va veni fetita poate am sa-mi conving sotul ca doi copii cresc mai usor decat unul (am incercat sa-i inoculez ideea, avand si propria exp,)dar deocamdata sa facem fata la unul, si pe urma vom vedea...Si asa ieri la curs mi s-a spus ca ce doresc, casa de tip familiar pana la urma? (adica multi copii, sa mai las si la altii).Asa ca nu m-ati inteles bine, eu nu am renuntat nici un pic la gandurile mele legate de copii, ata ca nu prea aveam noutati, si am asteptat sa primesc si eu atestatul...Acum am sa sun la DPC si sper sa fie gata!!!
Pupici

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Flory felicitari si o sarcina usoara pana la termen!

Aissa sa-ti traiasca ingerul de fata si sa va bucurati de fiecare minut petrecut impreuna!E asa de frumoasa clipa cand iti cunosti puiul.

Patri lasa ca o sa vezi ca de Craciun cumperi jucarioare pentru Patricia si le desfaceti impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Treceti-ma si pe mine ATESTATA-19.10.2005!!!!!!!!!!!!!!
Astept swfaturi si ajutor, maine dim am sa am un exemplar care pot sa-l trimit fax la DPC-uri in tara! Ce stiti, unde ar fi bine sa incerc?

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Flory,
Iti doresc o sarcina usoara, fara probleme si dusa la termen.
Sa dea Domnul ca bb sa fie sanatos si frumos ca mamica lui.
Nu degeaba se spune ca dupa ce adopti un bb, exista posibilitatea (divina as spune eu) sa ramii insarcinata.
Ma bucur mult pt tine si familia ta.
Sa dea Domnul ca la anul sa vii in parc cu doi bb (in fine, un bb si un copil mic)
la mamici,bebici si viitoare mamici

Mergi la inceput