M-am hotarat ...... adoptie (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Multumim, Oana.
Saru'mana, Carmen, esti printre putinele persoane care-mi spun ca DAvid seamana cu mine, majoritatea cred ca amandoi seamana cu tatal lor , asadar inca un motiv de bucurie pt. mine pe ziua de azi.
In privinta meseriei,ce sa zic, as prefera sa fie medic .
A fost o faza draguta cu dl. respectiv, e nasul lor, dar pt. ca David il vede f. rar, cand au intrat m-a-ntrebat "mami, tine-i domu?". Zic, e Edi mama, nu-l mai cunosti? dupa care toata seara i-a zis "domu Edi".

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

Sa cresti mare David, si frumos si sanatos! Si sa asculti de parintii tai si de surioara ta mai mare
Scuze ca am intarziat, dar am calatorit ceva in ultima vreme si nu am avut timp sa intru pe forum.

Vad ca sunteti bine sanatoase si active. Sper sa aud numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Fetelor, azi am fost la curs, si maine sau cel tarziu poimaine AM ATESTATULLLLLL!!!!!!!!!!!!Am crezut ca nu mai termin odata cu perioada asta de asteptare, acum intru in alta mai grea de cautare a bbului! Asa ca sunt cu ochii-n patru si urechile ciulite dupa fetite!Daca ma puteti ajuta cu informatii sau sugestii, va multumesc! Punea aici cineva o intrebare despre ce scrie pe atestat, am intrebat si eu azi si poate maine va confirm, mi s-a spus ca scrie ca suntem atestati ca parinti adoptatori, nu sexul, varsta sau nr. de copii pe care vrem sa-i infiem. Dar poate ca si asta difera de la loc la loc ! Pana la urma a fost interesant la curs, mi-a placut ca am cunoscut si alte familii care doresc sa adopte.
Pupici

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Patri in sfarsit o veste super!Felicitari

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Cristina am inteles, in mare ,la ce te referi,degeaba spun eu acum ca e pacat ca trebuie sa treci prin o mie si una de teste sa poti infia un copil,ei saracii se chinuie acolo unde sunt ,pina cind autoritatile se roaga de mama naturala daca renunta sau nu la ei ,odata ce i-a lasat in maternitate (in cel mai fericit caz) e clar ca nu si-i doreste si ar sa usureze mai repede adoptia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Problema cu greutatea in adoptii consta in faptul ca legea nu impune un termen in solutionarea situatiei copilului, asa ca asistentul copilului sa stie ca insista pt reintegrare 3 luni de exemplu, si dupa sa mearga spre adoptie. Asa se poate urmarii reintegrarea ani de zile, si sansele ca acel copil sa ajunga intr-o fam. care-l doreste scad. Eu spun ca aceasta lege este in dezavantajul copilului!!!
Adevarul e ca mama ar trebui sa decada din drepturi automat cand paraseste copilul, acel copil ar muri dupa o zi , deci este iresponsabila!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
aissa
Nici nu indraznesc inca sa va scriu ce am mai facut, dar implica o gagalice mica-mica, si ca varsta si ca greutate care se afla intr-o maternitate singurica si care ne asteapta sa o luam, dar nu are inca varsta pt.consimtamant. As vrea sa o iau cat mai repede dar trebuie sa aflu cum functioneaza plasamentul. Si inca ceva, pe perioada plasamentului am dreptul la CIC sau numai cand intru in incredintare?

Acest mesaj l-am scris pe 20.10.2004, dar o vazusem pe Ale cu o zi inainte. Asa ca azi e un an de cand mi-am vazut fata.

Patri, felicitari, era vremea sa mai vii si cu vesti bune desi din ultimele mesaje imi dadeai impresia ca dai un pic inapoi...scuze daca m-am inselat.... Se poate sa fii interpretat eu gresit dezamagirea ta....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Cristina, gagalicea mica-mica s-a transformat intr-o printesa. Sa-ti traiasca printesa si anii care vor veni sa fie la fel de plini de fericire ca si acest an care a trecut !
Asa-i ca retraiesti acele clipe ?

carmen
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!

Ce mai faceti voi?
Am zis ca voi tine secret dar nu pot sa nu va spun: SUNT INSARCINATA!!
Sper din suflet ca de data asta sa fie totul bine. Oricum sunt mult mai linistita decat la sarcinile anterioare.

Promit sa va tin la curent.

Va pup,

Flory 6 sapt. si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Flory sper din suflet ca de data asta sa reusesti!!!! Multa sanatate si samburelul care e in tine sa stea acolo cat trebuie de data asta si sa iasa un bebe sanatos!!!! Nici nu stiu ce sa iti urez, m-am emotionat pentur tine, ai grija si las-o moale cu munca, protejeaza viata din tine, uite ca Dumnezeu tot iti da sanse....

Carmens asa e, retraiesc tot, emotia, teama, chiar dimineata mi-am amintit mirosul din spital, nu stiu cum, il am undeva imprimat pe scoarta si frecvent il simt....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput