M-am hotarat ...... adoptie (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2Na spune:

La multi ani Diana Maria!
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa si sa-ti bucuri parintii.
Va multumesc din suflet ca figurez si eu pe lista de aspirante. Este un lucru care ma face sa simt ca am mai facut un pas inainte si imi creaza speranta in suflet.
Vineri am fost la testul pshihologic si a fost super bine.
Acum urmeaza prima intalnire cu asistenta sociala pe care deja am cunoscut-o vineri cand am fost la test.
Va pup si pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

dragelor fetelor, iata ca dupa''lupte seculare'' am reaparut si eu. Si am si vesti:1. astept atestarea, dosarul este gata, discutiile cu psihologul si cu asistentul social sunt incheiate si, cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa obtin atestatul si sa pot gasi un copil ...nu ca nu ar exista, ci, asa cum stiti, pentru ca legea nu prea ofera posibilitatea sa cresti un copil, sa-i oferi multa dragoste, asa cum, dragul de el, n-a avut parte de la mama lui naturala... asta este, de fapt sunt frustrarile mele in legatura cu abandonul si cu dreptul parintilor naturali de a-si ignora copiii si de a le refuza o viata buna!
2. pentru ca dintotdeauna ne-am dorit( eu, sotul meu si, atata cat a trait, si Sorina, fetita noastra)multi copii, aseara am facut pasul 3 pentru FIV si sper ca eforturile sa fie urmate de 2 sau 3 sau 4 copii(glumesc atunci cand spun 3 sau patru, dar stiti cum se spune: ai grija ce-i ceri lui Dumnezeu, ca s-ar putea sa-ti dea!). Deocamdata, medicii mi-au dat o sansa( e adevarat, minima, adica mini-minima, dar este o sansa, asa ca o sa incerc sa si fac un copil). Sper sa pot spune si eu, ca flory(FELICITARI )intr-o buna zi: fetelor, sunt insarcinata; dar mai este atat de mult pana acolo, iar varsta mea nu prea imi mai lasa timp!!!!!!
Gata, m-am''confesionat'' destul si sunt foarte fericita ca ''mi-am revenit'' pe forum!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Alexa Ioana

dragele mele, ma alatur si eu "gastii" voastre. cu ochii in lacrimi, cu multe, multe emotii, dar si cu un graunte de speranta in strafundul sufletului, speranta datorata in mare parte povestilor voastre. si pentru asta va multumesc din suflet.
povestea mea e lunga, complicata, cu luni de stimulare, inseminare artificiala, laparoscopie, endometrioza, menopauza indusa de diphereline, si multe, multe, multe lacrimi si momente de disperare. dar in momentul in care doctorul a adus in discutie FIV ca urmatorul pas, m'am trezit la realitate. in urma discutiilor cu sotul meu, care este un scump si un dulce si va fi cel mai bun tatic din lume, am hotarit ca acesta este momentul sa punem in practica planurile despre care tot discutam de peste un an: am inceput sa pregatim dosarul pentru DPC !!!
zilele astea vom merge sa discutam cu doamnele de acolo si, cu putin noroc, sa si depunem cererea. vreau sa mai multumesc inca o data fetelor care m'au ajutat cu lista de documente necesare
ma incearca un sentiment ciudat, de fapt un amestec de sentimente... de fapt stiti voi foarte bine ... in sfarsit se intrezareste o speranta !!!
ok. hai ca m'am lungit destul.
va multumesc din suflet ca m'ati "ascultat".

pupici pentru bebici, pentru mamici si pentru tatici

Cu siguranta o sa fiti niste parinti minunati.
Sentimentele pe care le simtim sunt de toate felurile.Dar, pentru ca exista un dar, asta simte orice mamica in devenire.

Vreau sa ma laud cu poze noi si frumoase.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna, Anaisanais! Ma bucur ca ai aparut aici, pare-mi-se ai mai scris pe undeva ca vrei sa adopti, nu stiu sigur daca chiar aici. E bine ca ai luat hotararea asta, acum vei fi mai linistita si mai putin stresata, si asa poate vei avea si norocul sau mai bine zis fericirea unei burtici! Cunosc multe cazuri de familii care dupa ce au infiat, au avut si puiutul nascut de ei, si se simt minunat si impliniti! La mine e exact invers, eu am puiutii mei si acum vreau sa adopt o fetita dar in esenta e la fel, tot copiii nostrii vor fi, indiferent in burtica cui au stat pana la nastere!
la mine nu s-a mai schimbat nimic, si iar am ajuns in faza in care stau si astept fara sa pot pune un x pe calendar...adica nu stiu pana cand, asta e cel mai rau...Sper sa nu fiu eu cea mai pesimista, as chiar vrea sa fiu altfel, dar nu prea stiu ce sa-mi mai zic!Ca sa-mi mai ridic moralul, am intrat iar pe m-am hot adoptie 7 -ca sa vad ce faceau fetele care acum sunt linistite cu puiutii acasa, acum un an, si vad ca si atunci erau zile bune si rele, urcusuri si coborasuri, dar mi se pare ca era mult mai usor, adica daca vroiai puteai merge sa vezi copii, acum stai si astepti pt ca eu nu cunosc adrese de maternale, iar la dpc-uri mi s-a spus ca nu sunt copii aadoptabili...poate n-am fost eu destul de insistenta?Sau poate inca Patricia mea mai are de asteptat, pana acum am crezut ca eu o tin pe ea cu atestatul...
Va pup si sper sa sune odata telefonul pe care-l astept!!!!!!!!!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

asi, nu'mi vine sa cred ce mare o crescut fecioru' tau !!! si acuma parca mai mult seamana cu tine decat cu tati
patri iti tin pumnii din tot sufletul. cand ma gandesc ca si eu voi fi in situatia ta in curand... (sper cat mai curand !!!) Doamne ajuta sa fie bine, si sa iti tii Patricuta in brate cat mai repede !!! te pup !

vad ca suntem o gasca de mamici / viitoare mamici din cluj. poate ar trebui sa facem o "sezatoare"...

v'am pupat si va tin la curent !

Mergi la inceput

Alexa Ioana.
Facem "sezatoare" daca vrea si Patri.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Fetelor, noi simbata am avut botezul, a fost extraordinar, Andrei a fost un cuminte, nu a plins deloc,am petrecut cu el acolo...super.Am pus doar citeva poze de la botez pt ca nu sint gata toate.

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Sa va traiasca micul crestin Andrei!
E un dulce si un frumos!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Patri draga cred ca esti in aceeasi situatie cu mine...E greu sa infiezi azi un bebeu, mai ales sub 1 an si asta doar din cauza unei legi idioate. Am mai scris eu pe la celelalte capitole ce si cum. Oricum cred inca ca ar trebui (scuze pt cacofonie) sa ne organizam si sa gasim si psohologi, si medici care sa ne sprijine si chiar ceva femei din parlament. Cred ca Mona Musca si tipa aia de la PD care a fost Ministrul transporturilor si care si ea a adoptat un copil si Simona Marinescu cred ca ne-ar putea da o mana de ajutor sa schimbam naibi legea asta idioata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

galina, exact despre asta discutam ieri cu sotul meu. ok. legea nu ne sprijina pe noi, cei care dorim sa adoptam un copil. dar macar la binele copilului ar trebui sa se gandeasca domnii de la conducere ! si nu sa urmareasca cine stie ce interese absurde, sau mai rau, sa nu aiba habar despre ce este vorba !
chiar ar trebui facut ceva. nu e normal chiar deloc. nu e normal sa existe copii abandonati, multe lucruri nu sunt normale. poate ar fi cazul sa inceapa sa se indrepte ceva !!!
nu pentru noi, ci pentru sufletelele alea care'si asteapta parintii !

Mergi la inceput