M-am hotarat ...... adoptie (22)
Raspunsuri - Pagina 12
Rozi spune:
Am reusit sa mai pun cateva poze noi:
dupa somn
explorarea mediului inconjurator
in carucior
operatiunea "Olita"
sedinta de modeling
Alexandra in vizita la Victor
Si o dedicatie pt Alexandra: Fatzuca de fatuca
Si un mic "spu-se lu' to-va-ra-sa!" , pt Andrei ot Baba Novac (pui de Flory).
Sper sa va placa
irina_g spune:
Rozi, Aissa, aveti niste copii superbi.
Sa va traiasca si sa va bucurati de ei
Aissa, ti-am mai spus... ai grija de Ale ca acum ti-o fura vreun baiat super.Dupa cum se vede din poze.... e pe cale sa ti-o fure.
Maine , poimaine, va vad soacre mici si respectiv mari pe tine si pe Rozi
la mamici si bebici
valiburu spune:
La multi Ani! Diana, sa cresti mare si sanatoasa, plina de intelepciune si cu realizari frumoase, alaturi de dragii tai parinti!
Si toate gandurile de bine pentru toate mamicile si copii acestui forum!
Aissa, la noi poti sa modifici din plasament in incuviintare in vederea adoptiei si asteptam hotararea finala. Cu Dumnezeu inainte, dupa 4-5 luni terminam. Cam mult dar asta este procedura!
toate cele bune!
Vali & iustin
danielac spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile facute! Diana Maria este foarte fericita ca are acum 4 anisori pentru ca mai toti din grupa ei deja aveau!
A petrecut aseara alaturi de 5 pitici si o multime de adulti intr-o sala mare de la mine de la servici si a fost tare incantata!
au dansat, s-au jucat cu baloanele sau plimbat cu scaunele cu roti (de birou) si a strans frunze uscate in curtea institutiei... au facut o multime de poze si au fost filmati!
Cred ca a iesit super petrecerea, ca eu una sunt franta de oboseala!
o sa pun poze curand!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
galinarodica spune:
Patri, eu m-am uitat peste lege nu e mentionat nici un curs obligatoriu...asta e un abuz. Nu zic ca nu e bine sa urmezi un curs care sa te invete ce nu stii, ma rog intelegi tu, dar ideeea asta de a conditiona adoptia de un curs mi se pare o idiotenie. Simt ca explodez de nervi; cum isi mai bat joc de noi care suntem "vinovati" doar pentru ca dintr-un motiv sau altul ne-am decis sa oferim o sansa unui copil caruia proprii parinti i-au refuzat-o.
Am vazut pozele cu micutii sunt super fetelor sa va tina puterile si sanatatea sa-i cresteti mari si sa va bucurati de ei.
L-am vazut si pe bebe al lui Asi seamana cu ea la ochi, asa cuk si Denisa seamana cu mamica ei; cvum le randuieste natura sau Doamne Doamne pe toate...
mimsi spune:
Inca nu e "maine". La multi ani, Diana Maria, sa cresti sanatoasa si frumoasa!
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
Alexa Ioana spune:
dragele mele, ma alatur si eu "gastii" voastre. cu ochii in lacrimi, cu multe, multe emotii, dar si cu un graunte de speranta in strafundul sufletului, speranta datorata in mare parte povestilor voastre. si pentru asta va multumesc din suflet.
povestea mea e lunga, complicata, cu luni de stimulare, inseminare artificiala, laparoscopie, endometrioza, menopauza indusa de diphereline, si multe, multe, multe lacrimi si momente de disperare. dar in momentul in care doctorul a adus in discutie FIV ca urmatorul pas, m'am trezit la realitate. in urma discutiilor cu sotul meu, care este un scump si un dulce si va fi cel mai bun tatic din lume, am hotarit ca acesta este momentul sa punem in practica planurile despre care tot discutam de peste un an: am inceput sa pregatim dosarul pentru DPC !!!
zilele astea vom merge sa discutam cu doamnele de acolo si, cu putin noroc, sa si depunem cererea. vreau sa mai multumesc inca o data fetelor care m'au ajutat cu lista de documente necesare
ma incearca un sentiment ciudat, de fapt un amestec de sentimente... de fapt stiti voi foarte bine ... in sfarsit se intrezareste o speranta !!!
ok. hai ca m'am lungit destul.
va multumesc din suflet ca m'ati "ascultat".
pupici pentru bebici, pentru mamici si pentru tatici