Scandinavii stiu DC... (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Iaca m-am intors de la limbi straine
doruletz, thansx de rezumat de stiri si de concluziune.... Ca sa trag si io una, cred ca din cauza lu' narancea, care numa' cu sticla la gura sta, ni s-a dus buhu' pe DC de betivi ce sintem
arborici, cum fu ' la chef..ala ultimu', de simbata-duminica???
Si ca incheiere, vin si io c-o stire. Cica din cauza unui arab care s-a-mbarcat numa cu Coranu', un avion ce opera pe ruta Viena-Copenhaga a fost evacuat, puricat si-ntirziat (ii drept ca martorii spun ca si un alt arab si-a cumparat bilet, a lasat bagaju' si dus a fost!!!)...taman acu' se gasira!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Am uitat pe cineva???
Uuuppps, pe miche,...da' vaz ca ea nu vorbeste cu noi...numa' cu tata lu' Toma si jupinu' narancea (is jeloasa )

dau o felie de tort daca ma ierti

va citesc de ceva timp si-mi place de voi
trebuia sa bat la usa cand am intrat , dar aseara am beut si am dat buzna aicia

va salut si pup pe toti

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Naracea, nu te uit!
tortul il fac vineri...cu poze la toate etapele!
pana atunci poftim

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Uitasem cit de bine e in poienitza!!asa o primire calduroasa,alinierea si treceti la pupat!!!
In alta ordine de idei,avind in vedere ca de mine....numa de bine,prefer sa va mai povestesc de Bubu.
A primit noi porecle:AmelieMohamedAli,Al Qaida,terorista de servici.Azi a avut la activ urmatoarele victime:toti copii de la gradinita,batuti.Fetita unei vecine ,in virsta de 4 ani,batuta si trasa de par.Ochelarii lui tata,praf si pulbereMama,muscata de antebrat,paruita si caftita.Maica-mea a iesit cel mai rau,chiar i-a facut vanataie pe mina.Eu ,care deja stau prost cu nervii,sint terminata.Am luat toate povetele de la Super Nanny,am luat si sfaturile batrinesti ale parintilor,am luat toata pedagogia care am facut-o prin facultate la rascitit,ei bine,cupilu meu e refractar la orice metoda de reeducare!Vorba lu tata,daca o tine tot asa,cind face 6 ani pot sa o dau direct...la scoala de corectie
A inceput sa vorbeasca,io-s mami,Catalin tati,bunica e mama si bunicu tata,mai zice:POC(evident),nani,papi,bobo,apa,alo,baie,bebe,gadi(gradinita?).Cam asta e traductibil,in rest ,polologhii nene ,se suie pe masutza din sufragerie,arata poruncitor cu un deget unde sa ne asezam,adica pe jos,toti,in jurul mesei,de unde incepe ulterior sa declame,sa gesticuleze etc.Caracter...are,nimic de zis!
Si vroiam sa va mai zic ca alaltaieri am avut ocazia extraordinara de a-l cunoaste personal pe Mircea Dinescu,a venit in Göteborg cu ocazia unui tirg de carte.A tinut 4 seminarii,am fost numai la doua,din pacate.Greu de reprodus in cuvinte,trebuie vazut live,tipul e colosal,mi-a placut "sictirul" si naturaletea lui,exact ca un plasture a venit intilnirea asta.Am pus citeva poze,sa-l vedeti pe jupinu.
P.S.-acum imi dau seama cit de dor mi-a fost de voi!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Miche

trebuia sa bat la usa cand am intrat , dar aseara am beut si am dat buzna aicia

Aaaa, pai asta-i cea mai buna scuza...de-a noastra esti!!!
Va pup de noapte buna
ECSSZ: beton poza cu Dinescu...l-am cunoscut live si poci spune ca si el ii ..de-al nostru

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lil', am si uitat de cheful ala

femeile erau, daca nu insarcinate, atunci cu cate un copchil in grija, baietii au cantat, au dansat si s-au mazgalit cu frisca de pe tort

si, evident, au beut. si scotiana si ardeleneasca

rayu, tot pisicutza a ramas Amelie (salbatica, dar tot pisicutza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Halal scandinava mai esti matale Rayuelo ! Sa nu fi invatat oare pana acum ca un pahar in poiana e rezolvarea ?!
Ma bucur ca ai revenit ! Hai noroc !!!

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Rayuuuuuuuu!!! Bine ai revenit!!! Acu' pot sa ma duc s-arunc extraveralu'...

lil, de 3 zile ma chinui sa-mi fac ceva timp sa urc pozele pe net... Poate disera..., da' nu promit...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

rayu la fetitza suparata...te inteleg ca si eu ma "izolez" cand ceva nu merge bine...sa speram ca a trecut si incet-incet iti revii!

cupchi eu va citesc pe fuga ca am inceput scoala si trebe sa ma duc sa pregatesc ghiozdanul

P.S. bestiale pozele cu dinescu, deci in carne si oase...super haios domnul tzacanit dinescu, mie imi palce desi nu epe gustul multora, fiindca este un pic cam transant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Apropos de dinescu.eram io in clasa a 12-a si nustiuce mare proiect revolutionar vroiam sa facem,noi de la liceul enescu, si i-am dat telefon sa-l intreb ce parere are.(sunt prietena cu fata lui, am fost colege la pian, ea e cu 3 ani mai mica)
La care tipu: sabinutza draga, ...eu m-am lasat de revolutii !

oricum e f simpatic, odata cica ar fi aruncat televizoru pe geam

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput