BookCrossingROmania
Raspunsuri - Pagina 2
Sanca spune:
Ideia e minunata. Cand eram in vacanta acu 2 ani de zile in British Virgin Islands eram la un restaurant micut care avea o asemenea "biblioteca." Sotul meu tocmai terminase cartea ce o luase cu el in vacanta, si a schimbat-o pentru alta.
Daca s-ar putea incepe cu o donatie mai substantiala de carti, astfel incat cel care vine sa poata sa aleaga din 50-100 de carti.
redNe spune:
Stiu ca pare irealizabil, dar daca nu facem nimic, asa va fi intotdeauna.
Nu credeti ca ar trebui inceput de undeva? Intr-adevar nu putem da la o parte 30 de ani de indoctrinare, dar eu zic ca o sa mearga. Poate va dura mult, dar pana la urma tot vom reusi!
Cine e de acord cu mine sa se pronunte.
roxana1974 spune:
Si eu cred ca e interesant...cine stie, poate pun si eu o carte.
Off topic:
Adrienne cate carti "gen" Harry Potter crezi tu ca sunt si cate pot fi calificate drept "eterne" ale genului? Eu cred ca HP e destul de diferita de ce este pe piata si quite special...iar subiectul nu este "etern"
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Sanca spune:
Ideia e buna, si daca e o biblioteca asa in Bucuresti, donez si eu o carte, doua sa o punem pe picioare, cand vin in tara.
Adrienne, americanul de rand citeste o literatura mediocra, de aceea Sandra si Dan Brown au best sellers. Dar sant si americani care citesc carti serioase. Lumea citeste. Harry Potter e o carte scrisa pentru pustime. Carti cu vrajitori a la Harry Potter sant mai multe - vezi cartile lui Terry Brooks. In scoala copii nu sant expusi indeajuns literaturii internationale - Balzac, Voltaire, Dostoyeski, Tolstoy.