Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare(9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Elena Claire o cheama pe nepotica mea.E si nepotica Sofiei, desi cu 3 lunimai mare(Claire e mai mare) Ca eu am cam incurcat generatiile la sot in familie

Adita, multumesc de link:) Irina e cea care mi-a dat si mie carticica cu viata sf Nectarie si la sfarsit are acatistul.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Ana., ti-am trimis acatistu.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by conchitaIrina C, cand nu apari o zi cu cafeluta ta si cu "buna dimineata", parca nu pot sa ma duc sa ma duc la culcare :-)

:)) In cazul asta o sa ma stradui sa nu lipsesc.Dragelor,sa ne dam silinta sa postim azi,fiind miercuri.Doamne ajuta!Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu de cand m-am maritat am cam pus-o in cui cu postitul. tot timpul ba am fost gravida, ba alaptam si m-am obisnuit asa. cred ca o sa-mi fie destul de greu sa ma reobisnuiesc

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Cine l-a citit pe Ioan din Kronstadt ? Am vazut o carte de-a lui in engleza si nu stiu daca sa o iau. Avantajul ar fi ca ar citi-o si sotul meu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amuleta

Cine l-a citit pe Ioan din Kronstadt ? Am vazut o carte de-a lui in engleza si nu stiu daca sa o iau. Avantajul ar fi ca ar citi-o si sotul meu.

Eu l-am citit,e superb.Ce carte ai vazut?Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

"Viata in Hristos" cred, in engleza era "My life in Christ".

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amuleta

"Viata in Hristos" cred, in engleza era "My life in Christ".

E vorba de jurnalul Sfantului,descrie trairea lui cu Dumnezeu.E o carte deosebita,trebuie citita cu incetul,"mestecata" pe indelete,cum s-ar zice.A aparut recent si in lb. romana,am cumparat-o si eu,asteptam de mult aparitia ei.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

daca e cineva pe receptie, uitati-va va rog la subiectul asta
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58007 si scrieti-mi parerea voastra acolo, ca maine dimineata inainte sa plec sa pot citit.
e vorba de tv la gradi.

multumesc mult de tot.
o seara/noapte bunava urez

Mergi la inceput

Sabina, ar trebui sa o intrebi pe educatoare direct si apoi sa-i spui ca ai dori sa nu mai puna desene animate sau sa stabiliti de comun acord cit de des este in regula sa-i puna desene animate fetitei. Cred ca depinde si de cantitatea si calitatea lor.
In alta ordine de idei, Pavel Florenski :
"Numai bazindu-ne pe experienta nemijlocita putem contempla si pretui tezaurul spiritual al Bisericii.[...] Sfintii Bisericii sunt vii pentru vii si morti pentru morti."

Mergi la inceput