Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare(9)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
Elena Claire o cheama pe nepotica mea.E si nepotica Sofiei, desi cu 3 lunimai mare(Claire e mai mare) Ca eu am cam incurcat generatiile la sot in familie
Adita, multumesc de link:) Irina e cea care mi-a dat si mie carticica cu viata sf Nectarie si la sfarsit are acatistul.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Ana., ti-am trimis acatistu.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by conchitaIrina C, cand nu apari o zi cu cafeluta ta si cu "buna dimineata", parca nu pot sa ma duc sa ma duc la culcare :-)
:)) In cazul asta o sa ma stradui sa nu lipsesc.Dragelor,sa ne dam silinta sa postim azi,fiind miercuri.Doamne ajuta!Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
adita spune:
eu de cand m-am maritat am cam pus-o in cui cu postitul. tot timpul ba am fost gravida, ba alaptam si m-am obisnuit asa. cred ca o sa-mi fie destul de greu sa ma reobisnuiesc
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
amuleta spune:
Cine l-a citit pe Ioan din Kronstadt ? Am vazut o carte de-a lui in engleza si nu stiu daca sa o iau. Avantajul ar fi ca ar citi-o si sotul meu.
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by amuleta
Cine l-a citit pe Ioan din Kronstadt ? Am vazut o carte de-a lui in engleza si nu stiu daca sa o iau. Avantajul ar fi ca ar citi-o si sotul meu.
Eu l-am citit,e superb.Ce carte ai vazut?Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by amuleta
"Viata in Hristos" cred, in engleza era "My life in Christ".
E vorba de jurnalul Sfantului,descrie trairea lui cu Dumnezeu.E o carte deosebita,trebuie citita cu incetul,"mestecata" pe indelete,cum s-ar zice.A aparut recent si in lb. romana,am cumparat-o si eu,asteptam de mult aparitia ei.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
Sabina spune:
daca e cineva pe receptie, uitati-va va rog la subiectul asta
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58007 si scrieti-mi parerea voastra acolo, ca maine dimineata inainte sa plec sa pot citit.
e vorba de tv la gradi.
multumesc mult de tot.
o seara/noapte bunava urez
amuleta spune:
Sabina, ar trebui sa o intrebi pe educatoare direct si apoi sa-i spui ca ai dori sa nu mai puna desene animate sau sa stabiliti de comun acord cit de des este in regula sa-i puna desene animate fetitei. Cred ca depinde si de cantitatea si calitatea lor.
In alta ordine de idei, Pavel Florenski :
"Numai bazindu-ne pe experienta nemijlocita putem contempla si pretui tezaurul spiritual al Bisericii.[...] Sfintii Bisericii sunt vii pentru vii si morti pentru morti."